• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TASARIM (Öncesi / Sonrası)

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.577
12
683
Diğer
29702140.jpg

95571435.jpg

30273325.jpg

25909828.jpg

13487525.jpg

84764104.jpg

81245441.jpg

62155035.jpg

222xt.jpg

223umw.jpg

224rj.jpg

225rm.jpg

226ra.jpg

229ns.jpg

227hl.jpg

228yu.jpg

242nv.jpg

231gq.jpg

çok güzel.Klozetin yanındaki ne bende anlamadım gerçekten:) acaba abdest almak için olabilirmi??

Klozetin yanındakinin ismi BıDE, taharet almak için tasarlanmış :)

bu evde pencere yok mu içim daraldı
beğenmedim

renler güzelde çok fazla kırmızı,turuncu kullanılmış artı banyoyu beğenmedim birde her yer kapalı ben boğulurum orda

içimi kararttı hiç gelemem böyle karanlık ortamlara daralırım..
yokmu bi çam pencere falan açalım :)

bence çoook güzel harika böylece araplar kendilerini ispatladı bizamanlar arapları beğenmeyenler cahil kaba diyenler tasarım neymiş şimdi görsünler bu daha neki ben nelerini gördüm çoook zevkliler çoook kokoşlar tam benim sevdiğim gibi cam isteyen cam açtırır kendine:)))

içimi kararttı hiç gelemem böyle karanlık ortamlara daralırım..
yokmu bi çam pencere falan açalım :)

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab[/B

Arkadaşlar,bu ev muhtemelen Suudi Arabistan'da. Orada bir süre bulunduğum için evleri iyi biliyorum.Hem iklimden hem de mahremiyet anlayışından dolayı evlerde bizdeki gibi büyük pencereler olmuyor.Hele de balkon hiç yok.Bilginize...

ALLAH tepenızden bakmasın emi çok guldum taharat almak için yazmış arkdaş :) ayak yıkamak için orası rahat abdest alabılmek için :) ben o kadar begenmedım sıcak bır yuva olmamış. gusel ama sıcak degıl bence. genç odası gıbı olmuş

:):):):):roflol: bende çok güldüm taharet için değil tabiki ayak yıkamak için ayrıca bazı banyolarda biraz daha derin olanları su kovası yerinede kullanılıyor kova kullanmak yerine daha şık bir kullanım oluyor ayrıca salonu pek beğenmedim ama evin diğer yerleri özelliklede mutfakla oturma odası çok hoş paylaşım için teşekkürler....

Klozetin yanındakinin ismi BİDE, taharet almak için tasarlanmış :)

Arkadaşımın dediği doğru kızlar.Bu taharetlenmek için yapılmış.Yabancılardaki klozetlerde musluk olmuyor.Onun için temizliğinizi "bide" de yapıyorsunuz.Ayak yıkamak için falan değil yani.kaydirigubbakcemile2

kırmızı oturma odası ve mutfak harika ama pencereler nerde insan bayılır havasızlıktan

Back
X