Tarzımı değiştirmek istiyorum

Nirvanaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
44
0
Merhaba Arkadaşlarım
Yeniyim Bu formda
162 Boyunda 55 Kiloyum
Elma Vucuduna sahip Bel Simitleri olan
Kısacık 34 cm Saç uzunluğuna , Akmayı bilmeyen soluk saçın üstne bakır balyajları olan
koyu kahverengi gölerim yuvarlak la ova aları bir yüzüm var
Hiç birşey yapamıyorum milete gelince çatır çatır akıl veren ben kendime akıl verp değişemiyoruum
oldukça bakımsız ve erkek gibiyim:KK43:
Önerilerinizi bekliuorum

caanım saçlarını sarıya boyatıp çıt çıt yöntemi ile uzata bilirsin...

ve bu arada saçların düz ise değişiklik olarak kalın su dalgası yaptırada bilirsin..

Heerkezden özürdilerim ben bana bildirim gelicek diye bekliyorum onun için yazamadım
ben 19 yaşındayım siyah saçlarımı açamadığım için sarıya boyuyamıyorum bide
yeni üye olduğum için resim paylaşamıyorum ama kendi profilime koysam bakarmısınız resimlerime

Su dalgası güzel bi ara düğün için yaptım ama fakat saçlarımı yandığı çin kestirmek zorunda kaldım
bu tarz maşa felan çok yakıo saçı o yüzden cesaret edemedim

Bu Gün Siyah saçlarımı açmak için bir sürü formlara felan baktım ama yok beyaz sabun diyolar akması için yok,
uzasın istiyorum yha saçlarım yani dişi olayım artık yha :KK43:
Siyah saçımı kamululaj olsun diye annemin ısrarı üstüne baljay attırdım bakır belli aralıklarla yok yani
olmadı lens tatktım olmadı :KK43:

saçlarını sapsarı yap canım kısa saç bile olsa sarı olduğu için daha tarz durur illede uzun istersen arkadaşın dediği gibi çıtçıt olabilir yada at kuyruğu yapıp saça takılan saçlar varya ne deniliyor bilmiyorum öyle birşey al arada o şekilde kullanırsın değişiklik olur

Sarı Tarz evet Canım Atkuyruğu Postiş Çok Güzell Olurdu Ama Saçlarım siyah ve üstü baakır balyaj açamıyroum
canım kuaföre gittiğimde bu saçı acamayız dedi:KK43: o yüzden rüya sarı saçlar
fakat işin kötüsü saçlarım parlak siyahta deyil donuk

bencede yapabılıosan sarı yap daha ıyı olur bu saclara sacın nemlıyken bıraz jole ıle elınle kıvır yapmayı dene ve fön makınesıylede ole kurut belkı bı faydası olur yada sana yakısan sac toplama sekıllerını googleden goreller bolumunden bak ben ole yapıom:))))

:KK1: valla googledaki hatunlara ne yapsan yakışıyor :KK70:DDDDD
Yandan at kuyruğu çok yakışıyor
ama saçım yetişmio ahh ahh söyle sihir olsa hemecik uzasa $gelinsac2um3.jpg

Son düzenleme:
Ay arkadaşlar ben konuşuyorum ama
ben bi şişeye saf zeytin yağı bdadem yağı susam yağı , yılan yağı , 2 bepanten ampul 2 evigen ampul atmıştım karıştırdım
sıprey şeklinde sıktım bu gün acaba hızlı uzamada yardımcı olur yoksa dökermi kararsızım:KK43:(
yani söyle 7 ayda saçlarım 14 cm uzasın istiyorum ama saç rengini değiştremiyorum çok üzüntüülüyüm yani
ilgili davrandığınız için teşekkür ederim ama sarı saç imkansız bnm iiçn

Kaç kuaföre gittin ki? Ne demek bu saçı açamayız? Benim uzun saçlarımı bile simsiyah boyadan açtılar yani.
Öyle saçmalık mı olurmuş. Araştır biraz tatlım.

Bu arada sarı yapmak nedir anlamadım yaa. Türk kadınındaki sarı saç merakı nedir yani?
Önce bir ten rengine bak, gözüne kaşına bak. Eğer uymazsa ne diye sarı yaptırasın.
Çok çirkin oluyor sarı renk, gördüğüm kadınların %99unda.
Yakışan yakışmayan herkes yapıyor. Çok komik. :KK53:

Kaç kuaföre gittin ki? Ne demek bu saçı açamayız? Benim uzun saçlarımı bile simsiyah boyadan açtılar yani.
Öyle saçmalık mı olurmuş. Araştır biraz tatlım.

Bu arada sarı yapmak nedir anlamadım yaa. Türk kadınındaki sarı saç merakı nedir yani?
Önce bir ten rengine bak, gözüne kaşına bak. Eğer uymazsa ne diye sarı yaptırasın.
Çok çirkin oluyor sarı renk, gördüğüm kadınların %99unda.
Yakışan yakışmayan herkes yapıyor. Çok komik. :KK53:

Canım burda 3 kuaföre gittim ben Ayvalıktayım şu an 3 kuaförde biz açamayız bu saç açılmaz uzamasını beklicen dedi anca balyaj olur dyince annemde yaptır dedi şimdi kaldım böyle
Sarı saç tarz ama ben sarıya dönmek bir yana açtırramıyroum bile kahve rengi ton saçları dün internete araştırıken gördüm
çok hoşş ama işte istanbula dönünce anca profosyonel bir kuaföre gidicem oda oryel dicek yakıcak saçımı
Zaten kısacık saçlarım

Sarı saç bazı bayanlara çok yakışıyor bazılarına gitmiyor eve haklısın aslında

Merhaba Arkadaşlarım
Yeniyim Bu formda
162 Boyunda 55 Kiloyum
Elma Vucuduna sahip Bel Simitleri olan
Kısacık 34 cm Saç uzunluğuna , Akmayı bilmeyen soluk saçın üstne bakır balyajları olan
koyu kahverengi gölerim yuvarlak la ova aları bir yüzüm var
Hiç birşey yapamıyorum milete gelince çatır çatır akıl veren ben kendime akıl verp değişemiyoruum
oldukça bakımsız ve erkek gibiyim:KK43:
Önerilerinizi bekliuorum

canım sacın kısa ole dııl mı kestır rıanna ya da vıctorıa tarzı ve boya gıtsın karamelın sana gıdecek tonuna...ama ve fakat kılo sorunun var sekercım onun ıcın de dıyet spor hatta bence zamanın varsa bı dıyetısyene gıt devlet hastanelerınde de mevcut...ya da bı spor salonuna,,,hatta ıstanbul daysan issmek ın kursları var aerobıge gıdebılırsınucretsız:)

kendinden biraz daha bahsetsen canım ?
mesela ten rengin, giyim tarzın nasıl? zevklerinden bahset ki daha sağlıklı yardımcı olmaya calısalım.

canım sacın kısa ole dııl mı kestır rıanna ya da vıctorıa tarzı ve boya gıtsın karamelın sana gıdecek tonuna...ama ve fakat kılo sorunun var sekercım onun ıcın de dıyet spor hatta bence zamanın varsa bı dıyetısyene gıt devlet hastanelerınde de mevcut...ya da bı spor salonuna,,,hatta ıstanbul daysan issmek ın kursları var aerobıge gıdebılırsınucretsız:)

İstanbulla 1 2 hafta sonra gidicem tatilde sayılırım şimdi ama gidince bakıcam ismekin kurslarına ama eylül ayında başlıyor o kuslar umarım bitmez:KK43:
Diyetsisyene gidemiyorum devletnkine nedeni obozite olmak zorundaymışım altına bakmıyorlar:KK43:
teşekkür ederim tattlım ısmek aklımda bile yoktu iyi soktun valla

ismek kursu ekimin ilk pazartesi başlıyo ben yazıldım çünkü plates ve aerobic dersine kayıt yaptırdım haftada 2 gün bir saat oluyo bu dersler

kendinden biraz daha bahsetsen canım ?
mesela ten rengin, giyim tarzın nasıl? zevklerinden bahset ki daha sağlıklı yardımcı olmaya calısalım.

Giyim tarzım şimdilik eşortman tshirt ama yani kendimi iyi hisettiğim zamanlar fazla kısa olmayan diz üstü elbiseleri severim
ten rengim buğday benim ,kadınsı olmayı seviyorum yani hanım hanımcık tarzlar bana daha uygun ,brde leopar desenlerine bayılıyorum
ama giyinemiyorum

aslında hem şık hem rahat giyinmek hayalim bide ayaklarım bilekten sol ayağım içe basık öyle güzel elbiseler giyemiyorum çok nadir işte
öyle mllet bana bakıyor gibi geliyor
rahat sade ve şık:)
ama önce kilo vermem şart

X