Tarzımı değiştirmek istiyorum yardım eder misiniz bana ?

French Oje

Yengeç ♋️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
378
188
Merhaba hanımlar sorunum imaj !

Kısaca anlatıyım... gözlerim koyu kahve siyah diyelim. Saçlarım belimden biraz yukari uzunlukta rengi koyu kestane son zamanlar ombre yaptirdim uçlari karamel küllü normal saçimla uyumlu duruyor herkes beğenir. Tenim beyaz, kaşlarım siyah.

Göz seklim büyük biraz, kirpiklerim uzun. Burnum ne yazık ki biraz büyük ve hafif kemer var. kimileri diyor burnun güzel tam yüzüne göre... bugüne kadar kimseden burnumla ilgili kötü bir sey isitmedim ama ben begenmiyorum zira şu kesin en azindan minik, estetik duran bir burnum yok.

Yüz tipim minyon. Alnim biraz dar. Ellerim ve ayaklarim kücük zariftir. Boyum biraz kisa malesef 160. Kilom 54. Gogusler normalden biraz büyük Vücut tipimde memnun olmadigim sey belim biraz daha ince olabilirdi...

Yetistirilme tarzim kalabalik evde büyüdügüm icin dedemler falan, hep böyle eski kafa yetistim biraz.. gelenekler hep ön plandaydi. ortam olsun, esyalar olsun tarzimada yansidigini düsünüyorum..

Simdi imajımı degistirmeye calisiyorum ama nasil desem ne yapsam o tipik geleneksel kiz görüntüsünden kurtulamiyorum. belki hareketlerin, bakislarin falan etkiside vardir...

Umarim beni anlayabilmissinizdir... lütfen öneri verin degisim icin ne olabilirse akliniza gelen... kafamda düsündügüm sade ama farkli bir sey Her öneriye açığım.

Kendi foton olmasa da netten at bir şeyler

Geleneksel kız görüntüsü nedir ve senin işte bu dediğin yani beğendiğin görüntü nasıldır

Canım bu imaj değişikliğini kendin içinmi,yoksa sevgilinin sana yaptığı baskının etkisi altındamı yapiyorsun

Hani bana ne de....daha dün gece "sevgilim yüzünden deliriyorum" yada benzeri bi konu acmistiniz..
Moreliniz mi düzeldi, yoksa birazda ona giciklik olsun diye mi imaj degisikligi istiyorsunuz?
Internetten neyin yakisip, neyin yakismicagni söylemekte nasil olur bilemedim.
Neyseee kolay gele ;-)

Yok ya o hep öyle sizlerden fikir almak istedim saolun bu konu da uzun zaman takik oldugum bir konuydu

Yaa ama böyle olmamış. Yüzünüz görünmese de fotoğraf paylasin ki tipinizi tarzinizi anlayalim.

Yasiniz kac

Miroslava Duma’yı çok beğenirim. Onun da boyu 1,50 çok güzel taşıyor her şeyi. Bi bak derim.

İnstagramdaki butikleri takip edebilirsiniz.birçok butik var ve artık birçoğu sattıkları ürünleri kendileri giyip yüklüyorlar.beğendiğiniz kıyafet kombinini oradan edinebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…