Tartıştık evden gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bu nasıl adam böyle koca adam çocuk gibi babasını mı getirecekmiş. Hiç güleceğim yoktu. Oldu olacak babası size kızarken arkasına da saklansın. Diğer konular için bişey diyemem. Bi laf vardır... ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin... Başka yolu yok.

Nerden biliyorsunuz yanında mıydınız? Neler dedikleri umurunuzda olmasın siz onunla değil, oğullarıyla evlisiniz. Eşiniz evden gitmesin istiyorsanız da yoktan yere olay çıkarıp koca adamı çocuk gibi azarlayıp üstüne al yemek ye tek başına diye kendinizi odaya kapatmasaydınız. Yorumlarda boşanmak kolay olan ben çaba göstereceğim yazmışsınız. Sizin bir şeyleri düzelmek için seçtiğiniz yol surat asıp trip atıp küsmek mi? Siz düzeltmeye çalışmıyorsunuz ki barışmaya bile niyetiniz yok aksine daha kötü duruma sokuyorsunuz aranızdaki ilişkiyi

Ay iyikine yurtdişinda biraz egitim görmüşsun, duyanda sanki Michelle Obama sanar. Cidden kariyer insani olsaydin, yapardin. Önunu ardini düsünmeden evlendin. Kusura bakma ama bu kafada olan insanda kariyerini zaten ilerletemezdi.

Ikinizde ergen kafasiniz. Ancak ilk sen olayi büyüttün. Adam surati beş kariş gelip, sadece cep telefonuna baksa daha mi olurdu? Onun değişip, her olayi ailesine yetiştirmemesini istiyorsun. Ancak ayni şekilde sende değişmiyorsun. Kücük meseleleri büyüttükçe büyütüyorsun. Adam ardindan ergenler gibi sikayet ediyor ailesine. Kisir döngü.

Ya artik iletisim kurmayi ögreneceksiniz ve sende her olayi büyütmeyeceksin. Yada 1 yil dolmadan boşanirsiniz.

Gitmediğimi nerden biliyorsunuz acaba?
Çok yüzeysel ve yargı dolu yorumlarınız.
Ben terapi almam, ben yardım almaya karşıyım gibi bişey mi söyledim ben Allah aşkına?

Ay sen önce yazı yazmayı öğren.
İyikine ??!!
Gerisini okumadım

Bu ne abes bi tartışma baslangic noktası. Ne var kaşık düşse halı kirlense kalpleri boşuna kırmak ikin çift taraflı çaba sarf etmişsiniz. Eşinizin yaptığı zaten tam anlamıyla terbiyesizlik. Hala emziriyo anası galiba. Size gelirse ne diceksiniz oğlunuz evliligimizde mahremiyet bırakmadı bıktım alın oğlunuzu diceksiniz

Gitmediğimi nerden biliyorsunuz acaba?
Çok yüzeysel ve yargı dolu yorumlarınız.
Ben terapi almam, ben yardım almaya karşıyım gibi bişey mi söyledim ben Allah aşkına?
Gitmedigine eminim ama kanitlayamamseni düsuk seviyenle basbasa birakip gidiyorum cav Hannibal

Şakanın sonu kaka ile bitmiş.Bu kadar sinir, öfke, sıfır tolerasyon ile evliliğinizi ve huzurunuzu sürekli baltalıyorsunuz.Özür dilemek ve bunu ilk yapan olmak sizi küçültmez.Eşinizin aranızda geçen her şeyi gidip ailesine anlatması, elbette hiç hoş değil. Sizin evlilik birliğini oluşturmanızda işi zora sokan bir davranış. Bu konuyu da ve kavga sebebinizi oluşturan sizin bu aşırı tepki verme hallerinizide, ancak konuşarak çözebilirsiniz.Eşimi seviyorum dediğiniz için acilen bir aile terapistine gitmenizi ve önerilerini uygulamanızı tavsiye ediyorum.

İyikine ??!!
Gerisini okumadım

Gayet iyi yazdim. Bende yurtdişinda dogup büyüdüm. 4 dil biliyorum şekerim, üstüne hiç Türkçe dilinde eğitim görmedim. Ona ragmen yine iyi oldugumu düsünuyorum.

Konu açiyorsan, her türlü yoruma açik olmalisin. Burasi bir forum, bir blog değil. Neyse, boşuna zamanimi harcamayim.

İnsanların ne düşündüğünü çok önemsiyorum ne yazık ki. “Oğlumu küstürmüş kötü gelin” diye düşünmezler mi? Geçimsiz olduğumu falan düşünüyorlardır heralde. Evet çabalamak istiyorum ama böyle de olunca kılımı kıpırdatmak gelmiyor içimden. Haberdar olmasalar olmaz mıydı ne gerek vardı gidip yetiştirmeye? Şimdi ağzımı bi açarsam bunları yüzüne söyleyeceğim kavga çıkacak o yüzden konuşmaya yanaşmıyorum. Bu şartlar altında nasıl düzeltilir siz söyleyin?

Benim eşim de ıvır zıvır olaylara böyle tepkiler verir, sizin verdiğiniz gibi. Bunda evi terk edecek ne var demeyin, bu durum çok yıpratıcı. O konuda eşiniz haklı.
Eşinizin bu olaylara aileyi karıştırması da inanılmaz saçma. Siz de bu konuda haklısınız.
Orhan gencebay şarkısı gibi oldu, malesef çözümüm yok. Kelin merhemi olsa..

Seviyesizin teki ugrasmaya degmez herkesi kocasi gibi zannediyor

E öyle düşünseler ne olmuş yani? Sizin hayatınıza nasıl bir etkisi olabilir ki? Geçimsiz demeyelim öyle hakaret gibi duruyor ama geçimi zor bir insansınız. Buradaki üyeler olarak üç beş konudan farkettik biz bunu. Siz hala kendinizi tanıyıp anlamadıysanız ciddi bir problem var demektir. Ayrıca varsayım üzerinden konuşuyorsunuz eşim şunu demiştir, ailesi böyle demiştir. Kendi kafanızda bir şey kurup daha kötüsü ona inanıyorsunuz. Kendinizi doldurup durmayın. Ben size sürekli sizin yanlışlarınızı yazıyorum siz sürekli ama eşim böyle yaptı yazıyorsunuz. Gidin özür dileyin demiyorum ama karşılı konuşun, sorunlarınızı kavga etmeden çözebiliyor olmanız lazım. Sizin bu uğurda bi çabanız yok ki. Düzeltilmeyeceğine bu kadar inanıyorsanız durduğunu her dakikaya yazık toplayın valizinizi dönün geldiğiniz yere.

Eşinizin ve sizin yaşınız kaç..? (Yazdıysanız görmedim.) Daha önce aramızdaki sorunları ailene anlatma dediğinde cevap olarak ne söyledi..?

Şimdi eve gelmiş ve siz sinirlerinizin yatışmasını bekliyorsunuz anladığım kadarıyla ama zaten kavganızın üzerinden saatler geçti. Bence şimdi konuşulmalı. Kaldı ki daha 3 aylık evlisiniz. Yurtdışından geldiğinize göre önceden yan yana uzun yıllar flört etmediğinizi düşünüyorum. Demek istediğim aranızda yeni evliliğin getirdiği aynı zamanda bir çekim olmalı, küs kalamama vs.
Ayrıca konuşmak istemiyorum o zaman da yüz buluyor demişsiniz ama sırnaşın demiyoruz ki size sadece sakin bir ses tonuyla yaşadıklarınızı konuşmalısınız.
Bunu bile yapamamanız yaşlarınızın küçük olduğunu düşündürüyor bana ilk sorumda bu yüzdendi.

Bu ne geçimsizlik? Her defasında aynı şeyleri yapıp ağlayarak günlüğüne yazıyorsun. O adam yarın yanında huzurlu hissettiği bir kadını bulduğunda temelli gidecek, bunu da buraya yazıyorum;sen de yine ağlayarak günlüğüne yazacaksın. Seviyesizlik, küfür, geçimsizlik hepsi sende gördüğüm kadarıyla, kimse hatasız, kusursuz değildir;ama sen bambaşka bir boyutsun. Üç aylık evlilikte konu komşuya rezil olmak, küfürleşmek, hakaret dahil her şey yaşanmış.

Çorba dökülmüşmüş, iş yaparken sokulmaymış, tezgahtakileri kırıp döküp sevişmeniz gereken aylarda yaptıklarınıza bakın.

Şuan konuşarak bi yere varamayacağımızdan o kadar eminim ki. Daha önce bi kaç kez denedim çünkü. Bak benimle küs kalamıyor konuşmak istiyor diye düşünüp pohpohlanıyor. Hatta şey demişti bir keresinde “kavgalıyken ben konuşmak istemem, küselim, küsmek güzel birşey” .. Şimdi konuşalım mı biraz diyeceğim yok ben konuşmak istemiyorum diyecek tartışma çıkacak sinirleneceğim.. eminim böyle olacak . Sizin öneriniz konuşmaksa ne gibi bişey söylemeliyim konuya nerden girmeliyim söyler misiniz? Ve karşılık alamazsam ne yapayım? Nasıl sinirlerime hakim olacağım?

İyikine ??!!
Gerisini okumadım

Okusaydınız anlayacak mıydınız sanki? 2 aylık üyelikte 3 aylık evlilik için 10 konu açtınız. Hala değişen bir şey yok.
Okuduklarınızdan da pek faydalanabiliyormuşsunuz gibi durmuyor yani

Adam size ne yaptı? Alt tarafı bir şaka yapmış. Çorba döküldü diye ortamı geren siz, şarj aletini çekip giderek gerginliği tırmandıran siz, adama ağzına geleni söyleyen siz...
Halınız bu kadar kıymetliydi madem, halıyla evlenseydiniz. Yapılmamış bir şey de değil. Şu evliliğinizden daha garip olmazdı

Eşinizin hatası da "sini bibimi siylicim" diyerek olayı iyice anaokulu seviyesine çekmesi.
Sonuç olarak ikiniz de evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuz ama siz daha çok bilmiyorsunuz. Sizin gibi bir üye vardı, en son ağlayarak konu açıyordu burada "kocam beni boşuyor" diye. Sizin sonunuz da oraya gidiyor.

İkimiz de 25 yaşındayız . Aramızdaki çekim, küs kalamama ilişkimizin başlarında vardı ama şimdi olduğunu söyleyemem..
Ne tür bi konuşma yapmalıyım ne söylemeliyim? Benim konuşma talebime karşılık vermezse çok sinirlenirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…