Ailesinin evi 2-3 dakikalık mesafede ona güvendi heralde..Yasak varken evden nasıl gitti bende onu merak ettim
Bence ailesi de bıkmıştır en basit bir tartışmayı bile açıklığa kavusturamayan bu koca bebekten...Bugün yalnız gelirse konusuruz tabi . Gerçi Bugün de o sinirle konuşulmaz onunla ama yeter ki insanları başıma toplamasın . Evlilik bu ya küs konuşma ama insanları bulaştırma işte.
Gerçekten bunu dedirtecek duruma getirecek sonundagitmişken annene söyle de bezini değiştirsin deseydin keşke..
Bıktılar gerçekten ikimizden de bıktılar. İnsanlar sürekli tetikte ne zaman birbirlerine girecekler diye. Ne kadar onur kırıcı bişey ya. Herkes güllük gülistanlık çevremde evlenen onca insan oldu bu sene ama kimsenin çıtı çıkmıyor bizden başka. Biz o kadar rezil olduk ki artık mutluyuz bi sorunumuz yok demeye bile çekiniyorum insanlar inanmıyor çünkü bakalım nereye kadar gözüyle bakıyorlar.Bence ailesi de bıkmıştır en basit bir tartışmayı bile açıklığa kavusturamayan bu koca bebekten...
Ihbar etseydin keşkeAilesinin evi 2-3 dakikalık mesafede ona güvendi heralde..
Ceza yesin de aklı başına gelsin !!
Bu aralar parasız garibim vicdanım el vermezIhbar etseydin keşke
Valla biz bile bıktık ne yalan söyleyeyim..Bıktılar gerçekten ikimizden de bıktılar. İnsanlar sürekli tetikte ne zaman birbirlerine girecekler diye. Ne kadar onur kırıcı bişey ya. Herkes güllük gülistanlık çevremde evlenen onca insan oldu bu sene ama kimsenin çıtı çıkmıyor bizden başka. Biz o kadar rezil olduk ki artık mutluyuz bi sorunumuz yok demeye bile çekiniyorum insanlar inanmıyor çünkü bakalım nereye kadar gözüyle bakıyorlar.
Yorumunuz çok mantıklı aynen dediğiniz şekilde aktaracağım düşüncelerimi. Çok teşekkür ederim. İnanın bazen bıkkınlıktan kendimi bile ifade edemeyecek hale geliyorum. Hep sakin kalamamaktan öfkeyle kendimi savunmaya çalışmaktan haklıyken haksız duruma düştüm bu zamana kadar. Beni insanların gözünden düşürmekten başka bişey yapmıyor farkında değil. Yine de ben sakin kalacağım bugün.ha şunu da eklemeliyim.
Babası gelmişken deyin ki
Böyle küçük şeyler için sizi de üzmesine de karşıyım.
Ben aileme her kavgamı anlatmıyorum sırf onlar üzülmesin diye.
Oğlunuz da anlatmamali .
Biz artık evliyiz özel bir hayatımız var. Dışarıya çıktığı anda bu özel yuva güzelliğini kaybeder deyin.
Madem önünüze Böyle hir sorun geldi fırsata çevirin.
Eşiniz kac yaşında bilmiyorum ama hiç olgun değil davranışı.
Tabi sizinki de öyle.
Biraz olgunlasmaniz şart.
Bıktıysan konuma dahil olmak zorunda değilsin . Yorum yapmak zorunda hiç değilsin. Sanki kendi evliliğiniz güllük gülistanlık siz sütten çıkma ak kaşık, eşiniz bi içim su falan.Valla biz bile bıktık ne yalan söyleyeyim..Konu sahbi siz (eşnz ve siz) iflah olmazsınız. Böyle geldniz böyleeee gidersnz..
Haklısınız tepkim biraz abartılı ve yersizdi ama sakinleşmeme özür dilememe fırsat bile tanımadı. Ben ağlayacak gibi olduğumdan dolayı şarj aletini alıp odaya gitmek istedim aslında. Yanlış olabilir ama o an öyle gerekti. Evden de kovmadım sadece mutfak kapısını kapatmak istedim yalnız kalmak için . Evden gitmek kendi tercihiydi.Davranıslarınız cok yersiz ve anlamsız. Adam sakalasmıs, sakalasmak istemis mutsuz oldugunuz icin de bagırmıssınız. Üzgünüm tepkileriniz cok itici ve insanı sogutan cinsten. Ne olursa olsun evlilikte ne yasanırsa yasansın git demek, kovmak abartarak olayı büyüterek rüzgarlar estirmek yanlıs. Yuva sonuçta bu.
Bıktıysan konuma dahil olmak zorunda değilsin . Yorum yapmak zorunda hiç değilsin. Sanki kendi evliliğiniz güllük gülistanlık siz sütten çıkma ak kaşık, eşiniz bi içim su falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?