Tartıştık evden gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün yalnız gelirse konusuruz tabi . Gerçi Bugün de o sinirle konuşulmaz onunla ama yeter ki insanları başıma toplamasın . Evlilik bu ya küs konuşma ama insanları bulaştırma işte.
Bence ailesi de bıkmıştır en basit bir tartışmayı bile açıklığa kavusturamayan bu koca bebekten...

Tepkileriniz çok yanlış, sürekli çocuk gibi azarlamışsınız, şarj aletini çekip gitmeler falan çocukça. Eşiniz canı sıkılıp evden gitmekte son derece haklı fakat “babamı getireceğim” falan inanılmaz değişik.
Acilen karşılıklı kendinize çeki düzen vermelisiniz zira aranızda saygı ve anlayış baya alt seviyelerde. Evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız tabi.

Kendimi yerinize koyarak yazıyorum ben olsam ne yapardım diyerek:

Acaba aşırı mi tepki gösterdiniz ilk başta önce onu anlamak gerekir.
1 kaşık çorba dökülmesi tabi hoş değil.

Ama hakliyken haksiz duruma düşmektir o durumda çok bağırıp çağırmak.
Kisa ve net olun.

Canım ne yaptın bu ne?
Diyerek de tepki gösterilir.
Bağırmak git başımdan demek bunlar çok ağır tepkiler.

O da hatalı babasını getirerek yangına körükle gitmek onun yaptığı da.

Babası geldiğinde sakince konuşun.
Suçlayıcı konuşmayın sizi anlamasını istiyorsaniz.

Ilk cümleniz şu olsun ben el şakaları sevmiyorum.
Rahatsız oluyorum.
Siz olsanız baba biri sizin hoşlanmadığınız bir şeyi devamli yapsa nasıl davranirsiniz.
Belki ben cahilim siz bana akıl verin (mecaz)
Evet benim de hatam var ama oğlunuz bu davranıştan vazgeçmeli deyin.

Böyle bir konuşma yaparsanız eminim sizi anlayacaktır.

Şu noktaya da gelecem.
Keşke benim esim de az şakacı olsa işten gelince biraz benimle uğraşsa hemen gider yatar tlf tv yorgunum.

Yani gün gelecek hic ilgilenmiyor diye şikayet edeceksiniz.

Bence birbirinizi incitmeden anlamaya çalışın. Ilk 6 ay eşler birbirini tanır. Bu dönemde geri dönüşü olmayan hatalardan ve bozuk diksiyondan kaçının...

Bence ailesi de bıkmıştır en basit bir tartışmayı bile açıklığa kavusturamayan bu koca bebekten...
Bıktılar gerçekten ikimizden de bıktılar. İnsanlar sürekli tetikte ne zaman birbirlerine girecekler diye. Ne kadar onur kırıcı bişey ya. Herkes güllük gülistanlık çevremde evlenen onca insan oldu bu sene ama kimsenin çıtı çıkmıyor bizden başka. Biz o kadar rezil olduk ki artık mutluyuz bi sorunumuz yok demeye bile çekiniyorum insanlar inanmıyor çünkü bakalım nereye kadar gözüyle bakıyorlar.

Bence içinde kariyerinle ilgili verdiğin karardan dolayı bir miktar kendine kızgınlığın var o yüzden en ufak bir şeyde böyle büyük ve gereksiz tepkiler veriyorsun. Aslında içinde bulunduğun durumdan rahatsız ve şikayetçisin. Sadece seni tatmin edecek sebepler çıkarmaya çalışıyorsun. Eşinin her konuyu ailesine söyleyip araya girmeleri çok yanlış keşke birlikte konuşarak anlaşabilseniz

Adamı zorla evden kovmussunuz.
Dırdır, dırdır
Git demişsiniz, gitmiş, bu sefer de sizin şarj aletinizi kullanıp telefonla oynuyor diye dellenmişsiniz.
Çocuk musunuz siz?
Bir hışim şarjı alıp kendinizi odaya kitlemişsiniz.
Akıllı bir insan bu davranışların hiç birini yapmaz.
Bütün günün içine s.çilmasina sebep ne?
Yemek yaparken benimle şakalaştı, yemek halıya döküldü.
Yani mantıklı mı sizce? Evlilikte mutsuzsunuz, mutsuz olduğunuz için adami da mutsuz etmek istiyorsunuz.
Buradan görünen o...
Ayrıca 'cok sevmesem her şeyi birkaip gelir miyim' demisiniz. Çok sevdiğiniz insana davranışınız buysa, Allah korusun sevmeden evlenseniz ne yapacaktınız acaba??

Bacım siz niye evlendiniz ikinizde olmamışsınız daha. Bir de sürekli aynı dertten muzdaripsin. Evlenip başka bir şehre taşındın artık geriye bakmasan artık. Daha burda bi sürü konu açarsınız zannımca!

ha şunu da eklemeliyim.

Babası gelmişken deyin ki

Böyle küçük şeyler için sizi de üzmesine de karşıyım.
Ben aileme her kavgamı anlatmıyorum sırf onlar üzülmesin diye.
Oğlunuz da anlatmamali .
Biz artık evliyiz özel bir hayatımız var. Dışarıya çıktığı anda bu özel yuva güzelliğini kaybeder deyin.

Madem önünüze Böyle hir sorun geldi fırsata çevirin.

Eşiniz kac yaşında bilmiyorum ama hiç olgun değil davranışı.
Tabi sizinki de öyle.
Biraz olgunlasmaniz şart.

Valla biz bile bıktık ne yalan söyleyeyim.. Konu sahbi siz (eşnz ve siz) iflah olmazsınız. Böyle geldniz böyleeee gidersnz..

Davranıslarınız cok yersiz ve anlamsız. Adam sakalasmıs, sakalasmak istemis mutsuz oldugunuz icin de bagırmıssınız. Üzgünüm tepkileriniz cok itici ve insanı sogutan cinsten. Ne olursa olsun evlilikte ne yasanırsa yasansın git demek, kovmak abartarak olayı büyüterek rüzgarlar estirmek yanlıs. Yuva sonuçta bu.

Yorumunuz çok mantıklı aynen dediğiniz şekilde aktaracağım düşüncelerimi. Çok teşekkür ederim. İnanın bazen bıkkınlıktan kendimi bile ifade edemeyecek hale geliyorum. Hep sakin kalamamaktan öfkeyle kendimi savunmaya çalışmaktan haklıyken haksız duruma düştüm bu zamana kadar. Beni insanların gözünden düşürmekten başka bişey yapmıyor farkında değil. Yine de ben sakin kalacağım bugün.

Valla biz bile bıktık ne yalan söyleyeyim.. Konu sahbi siz (eşnz ve siz) iflah olmazsınız. Böyle geldniz böyleeee gidersnz..
Bıktıysan konuma dahil olmak zorunda değilsin . Yorum yapmak zorunda hiç değilsin. Sanki kendi evliliğiniz güllük gülistanlık siz sütten çıkma ak kaşık, eşiniz bi içim su falan.

Haklısınız tepkim biraz abartılı ve yersizdi ama sakinleşmeme özür dilememe fırsat bile tanımadı. Ben ağlayacak gibi olduğumdan dolayı şarj aletini alıp odaya gitmek istedim aslında. Yanlış olabilir ama o an öyle gerekti. Evden de kovmadım sadece mutfak kapısını kapatmak istedim yalnız kalmak için . Evden gitmek kendi tercihiydi.

Bıktıysan konuma dahil olmak zorunda değilsin . Yorum yapmak zorunda hiç değilsin. Sanki kendi evliliğiniz güllük gülistanlık siz sütten çıkma ak kaşık, eşiniz bi içim su falan.
evet şu yorumdan sonra gerçekten eşine hak verdim.. Eşin değil de sen iflah olmazsın... Dikenlerin her yerde ıyyyy..

Bu evlilik olmamis. Cok uzun surecegini sanmiyorum. Is bulamananin hincini siz atarlanarak esinizden cikariyorjen esiniz de ana ocagindan kopamamis.
Kendimi esinizin yerine koydum. Biriyle sakalasirken tam o sirada bana firca cekse ben de iceri gidersim esinjz gibi. Sonra sarj aletini telefonumdan sokup alsa, ustelik de kendini baska odaya kapatsa yemegi de beraber yenwk ywribe jendi alip koysun diye dusunse ben de benim bu evde isim yok diye dusunur ceker giderdim. Baba ocagina degil belki ama o ortamda da bulunmak istemezdim. Keskin sirke kupune zarardir. Daha 3 aylik evlilikte birbirinizin kalbinde onarilmayacak yaralar mi aciyorsunuz? Birbirinize bakacak yuz birakin. Siz bu evliligi yurutnek istiyor musunuz, ikiniz de, once onu bir dusunun. Acisiyla tatlisiyla birbirinizi incitmeden bir omur birlikte gecirmeyi istiyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…