Tartışmalarda ağlayan erkek

Ya tabiri caizse ben biraz cıvık buldum. Ağlayanı avutmak lazım bide öf. 5 yıllık evliyim eşimi bir kere ağlarken gördüm alkollüydü biraz ve ben ona ağır konuşmuştum. Ama sürekli ağlasa hele ki ağlamış halinin fotosunu atsa ben -50 derece olurdum. Soğudum bu adamdan.

Görmemişim açıkladığın mesajı. İrite olmakta haklisin. Sanki bugüne kadar sahipsizmişsin de ilişkiniz başlayınca birinin boyunduruğu altına girmelisin gibi bir tavır takınmış.

Tepkilerin çok yerinde ve ağlanacak şeyler değil. Abartıyor arkadaş.

ağlak kadını da erkeği de çocuğu da sevmem, zırt pırt ağlamasını normal karşıladığım tek tür bebek :işsiz:

bi de böyle sürekli ağlayan insanların ağlaması da etkilemiyor bir süre sonra, aman x mi, gene ağlıyor işte boşver oluyorum.

Şurda yazdım canım;

ben zaten arkadaş kalalım bi tanıyalım birbirimizi dedim. iki senedir sadece telefodaydık çünkü iş için olan konularda. bu da hemen sevgili moduna girdi. e ben kendimi biliyorum. rahat bi insanımdır. her erkek gelemez buna. ama bunu da belli ettim. anlamadı. ilk denemesinde de tosladı işte.

ben güçlü değilim. bu adama karşı çok sertim neden bilmiyorum iki haftada bi duvar oldu aramızda. yumuşayamıyorum. ama normalde birinden hoşlandığım sevdiğim zaman ona karşı çok güçsüz olurum. karamsarımdır da. hani isterim ki yanımdaki güçlü olsun beni toparlasın. burda ben onu mu toparlıycam? onu da yapamıyorum. ağlıyorum diyor mesela. ağlayacak ne var?? filan diye tersliyorum iyice.
O zaman hiç uzatmadan uzaklaş..

iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.

farklı şehirdeydik.

geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.

soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.

kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.

bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.

ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?

not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/

Erkekler aglayarak duygu somurusu yapabiliyor maalesef. Ne demek foto gonderip agladim demek. Cok ayip bence. Size istedigni yaptirmak icin bunu kullaniyor da olabilir

Elbette insandır ağlayabilir fakat duyurmadan göstermeden ağlaması yerinde bir davranış. Ağlamış gözlerinin fotosunu atmaya kadar gittiyse gayet soğutucu rahatsız edici bir durum.

Çok ilginç, itici geldi bana ya. Yani yanında susup ilgilenmemesi aslında arka planda ağlayan birine göre tam tersi tavırlar değil mi? Ben yanınızda ağladı sandım.
Peki siz örneğin tartışırken ve tartışma sonrasında falan nasıl davranan birini isterdiniz? Ne yapsaydı etkilenirdiniz?

Sevgiden ağlanır kaybetme korkusundan ağlanır 2 haftada olsa sonuçta geçmiş bi tanisma evreniz var ve uzun zamandr bana yuruyo demişsinz belki sizi düşünerek ne hayaller kurdu bu hayallerin yıkılma ihtimaline ağlanır. Bence cok seviliyorsun

Çok ilginç, itici geldi bana ya. Yani yanında susup ilgilenmemesi aslında arka planda ağlayan birine göre tam tersi tavırlar değil mi? Ben yanınızda ağladı sandım.
Peki siz örneğin tartışırken ve tartışma sonrasında falan nasıl davranan birini isterdiniz? Ne yapsaydı etkilenirdiniz?

ben tartışırken çok yükselirim normalde ama asla hakaret etmem. uzun uzun mantıklı sanki işle ilgili bi problemi çözermş gibi yazarım ya da konuşurum. karşımdakinde de onu beklerim. -bulamadım- sonrasında da anında canım cicim olamam. o da tartışmadan 5 dk sonra aşkım yazıyor iyice delleniyorum. ben birine aşkım demeyeli yıllar oldu yani. hani isterim ki ortamın ısısı biraz soğusun sonra gelsin.

ne bileyim azıcık sağduyu ve mantık. bunu arıyorum sadece.

Ana kuzusu olma ihtimali de var bu kişinin
tek çocuk. ben de öyle düşündüm aslında. ciddi hastaıklar atlatmış, hala da biraz hastalık hastası gibi. ama anne babası ayrı. üüçü de farklı şeehirlerde şu an. ve iki taraftan da yeterli ilgiyi görmüyo gibi bi hali var.

Yıllar önce görüştüğüm biri vardı uzak bi şehirdeydi ailesi istanbuldaydı ailesinin yanına gelince tanısmıstık 2 3 hafta görüştük sonra yasadıgı şehre döndü.sürekli telde görüşüyoruz ve bu sürekli telde aglıyo tartışıyoruz aglıyo özledim diyo aglıyo yalnızım diyo aglıyo.ben düşünüyodum orda yalnızlıktan psikolojisi bozulmuş diye herhalde ama yok anam çekilmiyo ayrılmıştım ben o ne öyle bide seninki duygu sömürüsü için kullanıyo bunu

Ağlamasını anlarım da bunu yapış şekli itici.
Hani yüz yüze tartışırken veya telefonda tartışırken ağlamasını anlarım duygusal bir tiptir.
Ama "ağladım" diye belirtmesi hele hele foto atması son derece itici.
Resmen duygu sömürüsü.
Ve bir kadın bu şekilde davranan erkeği zayıf görüp soğur.
Bi tık ötesi ehh yetti be deyip ayrılmak.

tek çocuk. ben de öyle düşündüm aslında. ciddi hastaıklar atlatmış, hala da biraz hastalık hastası gibi. ama anne babası ayrı. üüçü de farklı şeehirlerde şu an. ve iki taraftan da yeterli ilgiyi görmüyo gibi bi hali var.
Böyle travmatik çocukluk geçirip buna rağmen aşık olabilen kişiler sanki daha çok emek veriyorlar ilişkilerine.
Yalnızca bu duygusallığı seni manipüle etmek için kullanmasın sakın izin verme

iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.

farklı şehirdeydik.

geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.

soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.

kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.

bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.

ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?

not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
ayrıl. hemde acil ayrıl.

Agladimi diyor cok itici .Duygu sömürüsünu hic sevmem.Aglayabilir insanlik hali de icine aglasin biraz.Iki haftalik sey icin aglanip gozler kan canagi mi olunur ?Evlensen nasil aglar bilemedim:KK61:. :KK53:
Biraz ilgincmis dikkat et derim

ben tartışırken çok yükselirim normalde ama asla hakaret etmem. uzun uzun mantıklı sanki işle ilgili bi problemi çözermş gibi yazarım ya da konuşurum. karşımdakinde de onu beklerim. -bulamadım- sonrasında da anında canım cicim olamam. o da tartışmadan 5 dk sonra aşkım yazıyor iyice delleniyorum. ben birine aşkım demeyeli yıllar oldu yani. hani isterim ki ortamın ısısı biraz soğusun sonra gelsin.

ne bileyim azıcık sağduyu ve mantık. bunu arıyorum sadece.
Yükselmek derken, bağırıyor musunuz yani sesinizi mi yükseltirsiniz? Meraktan soruyorum. Bu çocukla zaten yapamazsınız onu anladım da.
Benim de vardı böyle biri, tartışırdık falan aradan çok kısa bir süre geçerdi hadi normale dönelim bilmem ne moduna girerdi, sevmezdim.

Belki istedigi gibi birini bulunca hemen baglanan birisidir yengec burcu mu
Benim esim yengec burcu gözleri dolar biraz üstüne gitsem aglayabilir bir keresinde odalarin isiklarini acik unutma arkandan kapatmaktan yoruldum dedim hemen gozleri doldu ben seni yoruyor muyum dedi. Boyle biriyle iliskiye baslayacaksaniz 10 defa dusunup 1 kez konusmaniz gerekebilir :))

Back
X