- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi captain price
Eşim de aynıydı hala aynı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hiç uzatmadan uzaklaş..Şurda yazdım canım;
ben zaten arkadaş kalalım bi tanıyalım birbirimizi dedim. iki senedir sadece telefodaydık çünkü iş için olan konularda. bu da hemen sevgili moduna girdi. e ben kendimi biliyorum. rahat bi insanımdır. her erkek gelemez buna. ama bunu da belli ettim. anlamadı. ilk denemesinde de tosladı işte.
ben güçlü değilim. bu adama karşı çok sertim neden bilmiyorum iki haftada bi duvar oldu aramızda. yumuşayamıyorum. ama normalde birinden hoşlandığım sevdiğim zaman ona karşı çok güçsüz olurum. karamsarımdır da. hani isterim ki yanımdaki güçlü olsun beni toparlasın. burda ben onu mu toparlıycam? onu da yapamıyorum. ağlıyorum diyor mesela. ağlayacak ne var?? filan diye tersliyorum iyice.
iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.
farklı şehirdeydik.
geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.
soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.
kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.
bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.
ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?
not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
Çok ilginç, itici geldi bana ya. Yani yanında susup ilgilenmemesi aslında arka planda ağlayan birine göre tam tersi tavırlar değil mi? Ben yanınızda ağladı sandım.
Peki siz örneğin tartışırken ve tartışma sonrasında falan nasıl davranan birini isterdiniz? Ne yapsaydı etkilenirdiniz?
tek çocuk. ben de öyle düşündüm aslında. ciddi hastaıklar atlatmış, hala da biraz hastalık hastası gibi. ama anne babası ayrı. üüçü de farklı şeehirlerde şu an. ve iki taraftan da yeterli ilgiyi görmüyo gibi bi hali var.Ana kuzusu olma ihtimali de var bu kişinin
Böyle travmatik çocukluk geçirip buna rağmen aşık olabilen kişiler sanki daha çok emek veriyorlar ilişkilerine.tek çocuk. ben de öyle düşündüm aslında. ciddi hastaıklar atlatmış, hala da biraz hastalık hastası gibi. ama anne babası ayrı. üüçü de farklı şeehirlerde şu an. ve iki taraftan da yeterli ilgiyi görmüyo gibi bi hali var.
ayrıl. hemde acil ayrıl.iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.
farklı şehirdeydik.
geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.
soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.
kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.
bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.
ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?
not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
Yükselmek derken, bağırıyor musunuz yani sesinizi mi yükseltirsiniz? Meraktan soruyorum. Bu çocukla zaten yapamazsınız onu anladım da.ben tartışırken çok yükselirim normalde ama asla hakaret etmem. uzun uzun mantıklı sanki işle ilgili bi problemi çözermş gibi yazarım ya da konuşurum. karşımdakinde de onu beklerim. -bulamadım- sonrasında da anında canım cicim olamam. o da tartışmadan 5 dk sonra aşkım yazıyor iyice delleniyorum. ben birine aşkım demeyeli yıllar oldu yani. hani isterim ki ortamın ısısı biraz soğusun sonra gelsin.
ne bileyim azıcık sağduyu ve mantık. bunu arıyorum sadece.