Tartışmadan sonra yazmayan erkek.

Ne dedi peki?? Yani küsüp gitti bu adam sonra bir burnunu düşürüp konuşmadı diye ayrılmaya eyvalkah mı dedi🙄bu nasıl bir erkek??? Sittir et geç gitsin bunu, boylesini kapıya köpek olarak bağlamam
Kendisi de kırılmış bazı şeylere. "Salağa yatıyosun" dedim diye kırılmış. Hep rol çalıyordu zaten 🙄

Ne dedi peki?? Yani küsüp gitti bu adam sonra bir burnunu düşürüp konuşmadı diye ayrılmaya eyvalkah mı dedi🙄bu nasıl bir erkek??? Sittir et geç gitsin bunu, boylesini kapıya köpek olarak bağlamam
Hırsızı gelmiş, köpek küsmüş diye havlamıyor 🤣🤣 ay gerçekten bu küsme nedir ya erkeklerde,trajikomik.

Aslında tartışmadık. Dün ona bir sebepten alındım, kendini savundu falan. Bana değer vermediğini düşündüren bir hareketti. Özür diledi geçmiş olsun dedi daha ses yok. Tamam 3 ayda kör kütük aşık olunmaz ama değer vermek içilen kahvelerin hatrına güzel bir iki sözle gönül almak zor mu. Flört ortamları artık hep mi böyle. Ya da açık açık artık benimle ilgilenmiyor mu. Bugünkü gerginliğim adamın kendisi mi, yoksa yalnız kalma korkusu mu. Oooof of.
Yalnız kalma korkunuz varsa önce onun üzerine gidip çözmelisiniz. Aksi halde yalnız kalmamak için olur olmadık kişilerle görüşebilirsiniz. Bu da size zarar verir. Başlığa istinaden değer veren kişi her fırsatta bunu belli ediyor. Gönül almıyorsa istemiyordur, sizin kırılmanızı umursamıyordur.

Back
X