Tartışmadan sonra yazmayan erkek.

Ne kadar süredir konuşulmuyor? Sizin sakinleşmenizi bekliyor olabilir mi eğer kızdıysanız.
Benim mesela birkaç kişiyle böyle tecrübem oldu. Ben bekliyorum ki adam bir şeyler desin gönlümü alsın o da sinirim geçsin diye bekliyormuş😂
Ya da o bir seye sinirlendiğinde benim hemen konuşalım düzeltelim çabam oluyor ama karşı taraf bir durup sakinleşmek istiyormuş meğerse. Çok üstüme geliyorsun diyor sonra tabi.
Eğer böyle bir durumsa sonrasında konuşulup halledilebilir. Zamanla tanıyor neticede insan birbirini.

Ne kadar süredir konuşulmuyor? Sizin sakinleşmenizi bekliyor olabilir mi eğer kızdıysanız.
Benim mesela birkaç kişiyle böyle tecrübem oldu. Ben bekliyorum ki adam bir şeyler desin gönlümü alsın o da sinirim geçsin diye bekliyormuş😂
Ya da o bir seye sinirlendiğinde benim hemen konuşalım düzeltelim çabam oluyor ama karşı taraf bir durup sakinleşmek istiyormuş meğerse. Çok üstüme geliyorsun diyor sonra tabi.
Eğer böyle bir durumsa sonrasında konuşulup halledilebilir. Zamanla tanıyor neticede insan birbirini.
24 saat kadar oldu 🧐 Genel anlamda nazlı bir adam ya. Tek falso bu olsa içlenip konu açmazdım sanırım.
3 ay da olsa tanış et, paylaşımda bulun yemekler kahveler, birlikte geçirilen tatlı anlar evet küçük bir zaman dilimi ama şimdi kafamda bittiğini, istediğim değeri ilgiyi görmediğimi kabullenmenin burukluğu var.

Evet ama bu bakış açısı da mantıklı 🙏🏻

Evet ama bu bakış açısı da mantıklı 🙏🏻
Yani biraz bekleyin bakalım bir çabası olacak mı eğer fazla süre geçtikten sonra gelirse boşluktan sıkıntıdandın da araya çok zaman koymadan gelirse iyi.
Yoksa da güle güle yani.
Yani tabi insan geçirilen zamanı vs bir sorguluyor. Güzel güzel oturduk sohbet ettik o benim gibi hissetmedi mi acaba hiç mi bir etki bırakmadı diye düşünüyor. Tamam hemen aşık olsun demiyor ama bir şeyler de olsun yani😂

Gece ağla ağla ağla uyuyamadım. Hayatımda olumsuz giden birçok şeyin arasında güzel bir detaydı iyi geliyordu bana şimdi o da yok. Hiç cool olamıyorum bu konularda.

İnsanın göğsüne öküz oturuyor sanki di mi.
Hiç yazmadı mı ? Acaba mahcubiyetten mi yazmıyor. Özür de dilemiş, ee..
Gerçi özür diledikten sonra hemen her şey eskisi gibi olsun istiyor bazıları da olmuyor işte.

son konuşmalarınızı bilmiyoruz, kavgayı neden ettiğinizi bilmiyoruz. seven yazar olayına da katılmıyorum bazen sevsem de yazamıyorum ben mesela.
prenses erkek midir değil midir bilemem ama karşılıklı anlayış olmadan olmuyor bence. daha 3 ayda küsmeli kavgalar hep gönül alınmasını beklemeler yıpratıyor insanları.

Premses bir erkek modeli, konuşmaya niyeti olsa konuşurdu, niyeti yoksa da söylemesi gerekirdi, iki turlüde ugrasilmaz ya.

Niye yalnız kalacaksın, erkek nüfusu mu tükendi diye sana da sormak istiyorum
Tükendi doğru erkekler maaalesef yalnız kalıyoruz

Aynen böyle bir hazrete tekmeyi koymuştum erkeğin de küseni, kaçanı , mıymıntısı hiç çekilmiyor. Erkek dediğin daş gibi olacak :KK45: Hiç üzülme sen değersiz değilsin asla artık erkekler böyle premses kıvamında herkes de yazmış zaten.

Zaman değişti dengeler değişti bilmem kaçıncı yuzyildayiz olsak da bence bazı içgüdüsel durumlar değişmiyor. Aramak isterse arar yazmak isterse gerçekten yazar . Aramak istiyor ama aklınca size yüz vermemek ve manipüle veya terbiye etmek için yazmiyosa da bu da kötü . Erkeğin kadına karşı yüzsüz olanı makbul bana göre ( arama sorma küsmeme konusunda ) böyle bir erkeğe bir daha aramam yazmam . Benim erkeğim arama desem de arayacak yazacak . Bana karşı kuyruğu dik herif sevmiyorum.

İnsanın göğsüne öküz oturuyor sanki di mi.
Hiç yazmadı mı ? Acaba mahcubiyetten mi yazmıyor. Özür de dilemiş, ee..
Gerçi özür diledikten sonra hemen her şey eskisi gibi olsun istiyor bazıları da olmuyor işte.

Aslaa yazmam diyen ben yazdım. Düzgünce konuştuk bitirdik. Duş alırken son ağlamamı yaptım. Bu konularda çok zayıfım, hasta olmam kolay yorulmam açlığa her şeye dirençliyim ama duygusal konularda zaafiyet var. Böyle böyle aşıcaz :)

son konuşmalarınızı bilmiyoruz, kavgayı neden ettiğinizi bilmiyoruz. seven yazar olayına da katılmıyorum bazen sevsem de yazamıyorum ben mesela.
prenses erkek midir değil midir bilemem ama karşılıklı anlayış olmadan olmuyor bence. daha 3 ayda küsmeli kavgalar hep gönül alınmasını beklemeler yıpratıyor insanları.
Evet çok yıpratıcı, üçüncü ayda ben bu kadar üzüldüysem bal kaymak da olsa unut moduna geçtim.

Yaklaşık 1 sene önce boşandım. Psikoloğum bana 1.5 sene en az hiçbir duygusal ilişkiye başlama demişti garip gelmişti. Meğer kadın yaralarını sarmadan yeni bir ilişkiye başlamanın sonunun beter olacağını kastediyormuş. Yeni ameliyatlısın doktor 1 ay koşma diyor sen 2'nci haftadan koşmaya başlıyorsun gibi. Neticede iyileşme süreci baltalanıyor.

Hemen gözden çıkardırysa, ilk sorunda havlu attıysa zaten yürümezdi.
Çok da bağlanmadan bitmesi iyi olmuş.
İlk aylarda krizler çıkar, tanıma evresi çünkü, zaten atlata atlata birlikte büyür insanlar.
İlla ki üzülür insan, çünkü hevesleniyorsun, o kadar zorluğun içinde ilaç gibi geliyor ama işte bize ihtimaller değil hakikisi lazım.
Allahım kalbinizin dengini çıkarsın en kısa zamanda karşınıza.

Hemen gözden çıkardırysa, ilk sorunda havlu attıysa zaten yürümezdi.
Çok da bağlanmadan bitmesi iyi olmuş.
İlk aylarda krizler çıkar, tanıma evresi çünkü, zaten atlata atlata birlikte büyür insanlar.
İlla ki üzülür insan, çünkü hevesleniyorsun, o kadar zorluğun içinde ilaç gibi geliyor ama işte bize ihtimaller değil hakikisi lazım.
Allahım kalbinizin dengini çıkarsın en kısa zamanda karşınıza.
💝 çok teşekkür ederim. Hepimize.

Aslaa yazmam diyen ben yazdım. Düzgünce konuştuk bitirdik. Duş alırken son ağlamamı yaptım. Bu konularda çok zayıfım, hasta olmam kolay yorulmam açlığa her şeye dirençliyim ama duygusal konularda zaafiyet var. Böyle böyle aşıcaz :)

Ne dedi peki?? Yani küsüp gitti bu adam sonra bir burnunu düşürüp konuşmadı diye ayrılmaya eyvalkah mı dedi🙄bu nasıl bir erkek??? Sittir et geç gitsin bunu, boylesini kapıya köpek olarak bağlamam

Back
X