- 19 Mayıs 2020
- 47.236
- 212.121
- 548
- Konu Sahibi fish fingers
Bi an Sonanda abla geldi sandım ya.Ya bambaşka bir konuya yıllar önce yazdığınız yorum ama bana o kadar iyi geldi ki. Ekran görüntüsü aldım hatta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi an Sonanda abla geldi sandım ya.Ya bambaşka bir konuya yıllar önce yazdığınız yorum ama bana o kadar iyi geldi ki. Ekran görüntüsü aldım hatta.
Aaa 4 Nisan 2024'müş son görülme. 2025 sandım. Tanımıyorum bilmiyorum ama keşke olsa buralarda yorumları çok güzelmiş.Bi an Sonanda abla geldi sandım ya.
24 saat kadar olduNe kadar süredir konuşulmuyor? Sizin sakinleşmenizi bekliyor olabilir mi eğer kızdıysanız.
Benim mesela birkaç kişiyle böyle tecrübem oldu. Ben bekliyorum ki adam bir şeyler desin gönlümü alsın o da sinirim geçsin diye bekliyormuş
Ya da o bir seye sinirlendiğinde benim hemen konuşalım düzeltelim çabam oluyor ama karşı taraf bir durup sakinleşmek istiyormuş meğerse. Çok üstüme geliyorsun diyor sonra tabi.
Eğer böyle bir durumsa sonrasında konuşulup halledilebilir. Zamanla tanıyor neticede insan birbirini.
Evet ama bu bakış açısı da mantıklıNe kadar süredir konuşulmuyor? Sizin sakinleşmenizi bekliyor olabilir mi eğer kızdıysanız.
Benim mesela birkaç kişiyle böyle tecrübem oldu. Ben bekliyorum ki adam bir şeyler desin gönlümü alsın o da sinirim geçsin diye bekliyormuş
Ya da o bir seye sinirlendiğinde benim hemen konuşalım düzeltelim çabam oluyor ama karşı taraf bir durup sakinleşmek istiyormuş meğerse. Çok üstüme geliyorsun diyor sonra tabi.
Eğer böyle bir durumsa sonrasında konuşulup halledilebilir. Zamanla tanıyor neticede insan birbirini.
Yani biraz bekleyin bakalım bir çabası olacak mı eğer fazla süre geçtikten sonra gelirse boşluktan sıkıntıdandın da araya çok zaman koymadan gelirse iyi.Evet ama bu bakış açısı da mantıklı![]()
Gece ağla ağla ağla uyuyamadım. Hayatımda olumsuz giden birçok şeyin arasında güzel bir detaydı iyi geliyordu bana şimdi o da yok. Hiç cool olamıyorum bu konularda.
Tükendi doğru erkekler maaalesef yalnız kalıyoruzPremses bir erkek modeli, konuşmaya niyeti olsa konuşurdu, niyeti yoksa da söylemesi gerekirdi, iki turlüde ugrasilmaz ya.
Niye yalnız kalacaksın, erkek nüfusu mu tükendi diye sana da sormak istiyorum
Boyle premses denyolarla uğraşıp naz trip cekecegine yalnızlığı tercih et boşver kafan ağrımazTükendi doğru erkekler maaalesef yalnız kalıyoruz
İnsanın göğsüne öküz oturuyor sanki di mi.
Hiç yazmadı mı ? Acaba mahcubiyetten mi yazmıyor. Özür de dilemiş, ee..
Gerçi özür diledikten sonra hemen her şey eskisi gibi olsun istiyor bazıları da olmuyor işte.
Evet çok yıpratıcı, üçüncü ayda ben bu kadar üzüldüysem bal kaymak da olsa unut moduna geçtim.son konuşmalarınızı bilmiyoruz, kavgayı neden ettiğinizi bilmiyoruz. seven yazar olayına da katılmıyorum bazen sevsem de yazamıyorum ben mesela.
prenses erkek midir değil midir bilemem ama karşılıklı anlayış olmadan olmuyor bence. daha 3 ayda küsmeli kavgalar hep gönül alınmasını beklemeler yıpratıyor insanları.
Yok ben de sevmiyorum. Naz hakkımız da elimizden alınmış no böyle bir ilişki beni üzerdi yarın daha çok üzülmektense bugün bu kadar üzülerek atlatmayı tercih ettim ben de.Bana karşı kuyruğu dik herif sevmiyorum.
Hemen gözden çıkardırysa, ilk sorunda havlu attıysa zaten yürümezdi.
Çok da bağlanmadan bitmesi iyi olmuş.
İlk aylarda krizler çıkar, tanıma evresi çünkü, zaten atlata atlata birlikte büyür insanlar.
İlla ki üzülür insan, çünkü hevesleniyorsun, o kadar zorluğun içinde ilaç gibi geliyor ama işte bize ihtimaller değil hakikisi lazım.
Allahım kalbinizin dengini çıkarsın en kısa zamanda karşınıza.
Aslaa yazmam diyen ben yazdım. Düzgünce konuştuk bitirdik. Duş alırken son ağlamamı yaptım. Bu konularda çok zayıfım, hasta olmam kolay yorulmam açlığa her şeye dirençliyim ama duygusal konularda zaafiyet var. Böyle böyle aşıcaz :)