- 11 Temmuz 2024
- 793
- 2.934
- 28
- Konu Sahibi fish fingers
-
Çok net, zaman harcanmaması gereken biri.Eğer değer vermediğini hissediyorsanız daha doğrusu böyle hissettiriyorsa zamanınızı daha fazla harcamayın derim.
Yok yazmam tövbe asla.Siz de yazmayın. Ben öyle yapacağım.
Aynı durumdayız =))
Keşke bu olgunluk seviyesinde olsam. Aslında düşüncem bu yönde ama pratikte zayıfım.Bazen zorlamamak lazım aslında. Hayatın bi planı var ve biz zorlayarak ısrar ederek o planı alt üst ediyoruz.
Çok basit aslında, değer görüyorsan değer ver, görmediğin yerde bırak usulca. Ne kırgınlık ne öfke.
Küsen erkekten zor kurtulmuşken yenisi geldi. Yok valla yüreğim dayanmıyor travmalarım canlanıyor.Trip atan erkek davranışı bu insanlar işiniz çok zor hep sizden bekleyecekler adımı anlaşılan küsen erkek mi olur .
Biraz prenses evet malesef, makul bir kişilik olsa da bu özelliğe katlanmaya gücüm yok.Premses bir erkek modeli, konuşmaya niyeti olsa konuşurdu, niyeti yoksa da söylemesi gerekirdi, iki turlüde ugrasilmaz ya.
Niye yalnız kalacaksın, erkek nüfusu mu tükendi diye sana da sormak istiyorum
O kadar farkındayım ki bu özelliğinin. Gene de aman bi oldurma umudu. Gereksiz...İnsanın ömrünü yer bu prenses erkekler o kadar da fazla ki bunlardan bu sefer dişil eril enerjiler karışıyor.
Bdv'de hep kızlar yazar ya buraya yazdım rahatladım gerçekten böyle oluyor, adın soyadın gibi bildiğin gerçeği burada birkaç kişi yüzüne yüzüne söyleyince bi farkındalık rahatlama geliyor.Ay yok ben de bu işlerde asla olgun değilim. 40 yaşına geldim hala aynı dertler aman of. Allah da beni ıslah etsin ne yapim.
Şu an meditasyon müzikleri eşliğinde çok ciddi kararlar alıyorum ama inşallah yüzde 5'ini uygulayabilirim bu kararların =)
Biz değerliyiz, kıymetliyiz, kimsenin önümüze atacağı 2 sevgi kırıntısına ihtiyacımız da yok.
Erkeğe de ihtiyacımız yok. Yalnız da olur. Oh mis huzurlu dengeli bi hayat. Hepsi saçma sapan şu an gözümde.
Bdv'de hep kızlar yazar ya buraya yazdım rahatladım gerçekten böyle oluyor, adın soyadın gibi bildiğin gerçeği burada birkaç kişi yüzüne yüzüne söyleyince bi farkındalık rahatlama geliyor.
Sanırım ya. Yok ben bu tür bir ilişkide olamayacak kadar duygusalım hala. Duygularımı kaybedip hissizleşmeyi de istemezdim sanırımHerhalde benden bi şey beklemesin, hiçbi şeye alınmasın diye düşünüyorlar ama ben zaten o seviyede olsam sana bağlanmamış olurum di mi
Sanırım ya. Yok ben bu tür bir ilişkide olamayacak kadar duygusalım hala. Duygularımı kaybedip hissizleşmeyi de istemezdim sanırım
Heves, istek, öncelik, değer, şefkat.. Bunların hepsini hak ediyoruz. Daha azına reva görmeyelim kendimizi.Ben de.
Beklentiye girmeyeceğim, hayatında önceliği olmadığım, benle olmak için hevesi olmayan biriyle olamam.
Yalnızlık bundan iyidir.
Üç ayda neden kör kütük olunmasın? Yeterli bir süre tabi görüşme sıklığına göre değişir. İlgi yoksa sana yoktur, bu kadar basit. Seni sallayanı sen gondola bindir.Aslında tartışmadık. Dün ona bir sebepten alındım, kendini savundu falan. Bana değer vermediğini düşündüren bir hareketti. Özür diledi geçmiş olsun dedi daha ses yok. Tamam 3 ayda kör kütük aşık olunmaz ama değer vermek içilen kahvelerin hatrına güzel bir iki sözle gönül almak zor mu. Flört ortamları artık hep mi böyle. Ya da açık açık artık benimle ilgilenmiyor mu. Bugünkü gerginliğim adamın kendisi mi, yoksa yalnız kalma korkusu mu. Oooof of.
Bilmiyorum belki de algım bozuldu duygu yoğunluğu olması gerekiyordu belki de normali unuttum valla. İlgi, sevgi yok bunu kabullendim umarım yazarsa yelkenleri suya indirmeden dik dururum. Ya da umarım hiç yazmaz artık.Üç ayda neden kör kütük olunmasın? Yeterli bir süre tabi görüşme sıklığına göre değişir. İlgi yoksa sana yoktur, bu kadar basit. Seni sallayanı sen gondola bindir.
Ya bambaşka bir konuya yıllar önce yazdığınız yorum ama bana o kadar iyi geldi ki. Ekran görüntüsü aldım hatta.Kizlarimiz neden boyle? Sevgiye bu kadar mi aç? Bu yuzden mi sevgi kirintilariyla avunuyorsunuz? 5 para etmeyen adamlara kendinizi altin tepside sunmaya hazir bir sekilde..
Hayattan ogrendigim tek sey kimse o kadar mesgul degil...mesguliyet kisiye bagli..deger verdigi biri icin insan iki eli kanda olsa yine vakit buluyor. Eger ugrasmak istemiyorsa da yorgunum, yogunum gibi bahanelere sığıniyor.
Eger bir iliskide icine oturmayan birseyler varsa oldurmaya ugrasma. Ite kaka, soyleye soyleye olmaz bazi seyler. Hele ki kocaman kazik kadar adamlara. Kisiligi bu saate kadar coktan oturmus adami bu saatten sonra degistiremezsin. Ancak degismis gibi yapar degismez. Olmuyorsa oldurma. Belli ki onun gozunde senin degerin geceleri ve is cikislari. Aralarda baskalari icin mesgul belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?