- Emoji Skoru
- 31.751
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanı şimdiden daha köprüyü geçmeden saygısızlığa başladılarsa Allahın sevdiği kulusun olmaz en başta belli hep sorun çıkacak hep teyzesi ve eniştesi olacak biz nişanlanırken ve düğün tarıhını seçerken herkesi susturup kendi istediğimiz tarihi seçtik takvimine uyan geldı uymayan gelmedi kimseyi zorla getirtemeyiz. Sizin eş adayınız biraz pasif kalmışMerhabalar, benim yakın zamanda aile tanışmam oldu. Bizim evimize geldiklerinde sorun yoktu. Gayet güzel olağan bir tanışma oldu bir kaç küçük sorunla. Bizi de kendi evlerine davet ettiler ama biz erkek evine gitmeden sevgilimle zaten aslında kafamızda bir şeyler netleştiği için söz, nişan düğün vs mekanı bakmaya başlamıştık. Malum Mart ayındayız ve bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. Kendi bütçemize uygun ikimizinde gönlünün olduğu bir yerle şansımıza hızlıca anlaştık. Fakat erkek arkadasımın ailesi (teyze ve eniştesi) nişan tarihini değiştirmemizi istedi. Gerekçesi ise kendi oğulları bebek bekliyor gelin hanım 25 günlük lohusa olacagı için teyze kişisi kızı bırakamazmış. Kendisi yarı annesi imiş sevgilimin de ve nişana gelmesi gerekiyormuş. Biz bunun üzerine aslında nişan salonunun takvimi doluydu ama sansımıza bir hafta öncesi bosalmıştı ve o tarihe çektik. Ama buna da mutlu olmadılar. Ve aile olarak bize fikrimize saygı duymadılar. Tanışmanın olduğu gün benim ailem ve onların ailesi arasında tartışma başladı. Bu süreçte aileme cok büyük saygısızlıklar yaptılar bu konu yüzünden. İşin kötü kısmı su ki ne erkek arkadaşımın ne de ailesinin(annesinin- babası ile boşanmış) bir sucu yok. Erkek arkadasımın babası olmadığı için teyzesi ve eniştesi onlardan önce tarih için teyit almamız gerektiğini çok büyük hata yaptığımızı vurguladılar. Bunu sadece kendi aralarında değil erkek arkadasımı üzerekte yaptılar, aile tanışmasında bayagı bildiğiniz ailemle tartıştılar. Benimde bir sürü teyzem amcam halam var ama ben aileme bile sormadım. Her zaman sen kararını ver nereye karar verirsen arkandayız dediler.
Ben aile olarak özgür bir ailede büyüdüm. Ailem her kararımın arkasında durdu. Hiç bir zaman benim kararlarımı değiştirmek için çabalamadılar. Ölüm kalım olmadığı takdirde tarihte değişiklik yapmayı doğru bulmuyorum. Biz normal bir şekilde kendi sürecimizi belirlerken damatın teyze ve eniştesinden ön onay almadık diye suçlandık. Bu normal mi? Ne yapmalı. İş baştan bitmiş mi?
Bunu ben dedim ortamda biz aile olacagız. Tarihi belirledik köstek değil destek olmanızı bekliyorum. Gelen basımız gözümüz üstüne, gelmeyende kendi bilir. Canı sağolsun dedim daha çok köpürdüler.Buradan bakınca hiç de paylamış gibi durmuyor,burada büyüklerim var ben konuşamam demesi size değil onlara hak vermesi yüzünden bunu anlayamadım mı kaçak dövüşüyor işte beni onlar büyüttü emeği çok onların kararına saygı duyarım konuşamam diyor istese o an biz tarih aldık isteyen gelir istemeyen gelmez deyip konuşmalara son verdirirdi.
Aynen kanka aynen kesin öyle olurAslında orası en üzüldüğüm kısmı. Kendisi izin vermiyor ama babasının ailesi ile hiç görüşmüyor. Düğünde bayramda bunları ailesi olarak yanında görmek istiyor, baska kimsesi yok cünkü(anne tarafı) . Onlarda böyle yaptığı için acıkcası biraz mecburiyetten bi süre sustu. Ama ben görmem gerekeni gördüm bundan sonra benim için bi anlamları kalmadı diyor kendisi de. Bu süreçte onlar olmadan devam ederiz. Düğünü atlattıktan sonra bayramdan bayrama seni asla üzmem bu konularda diyor.
Merhabalar, benim yakın zamanda aile tanışmam oldu. Bizim evimize geldiklerinde sorun yoktu. Gayet güzel olağan bir tanışma oldu bir kaç küçük sorunla. Bizi de kendi evlerine davet ettiler ama biz erkek evine gitmeden sevgilimle zaten aslında kafamızda bir şeyler netleştiği için söz, nişan düğün vs mekanı bakmaya başlamıştık. Malum Mart ayındayız ve bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. Kendi bütçemize uygun ikimizinde gönlünün olduğu bir yerle şansımıza hızlıca anlaştık. Fakat erkek arkadasımın ailesi (teyze ve eniştesi) nişan tarihini değiştirmemizi istedi. Gerekçesi ise kendi oğulları bebek bekliyor gelin hanım 25 günlük lohusa olacagı için teyze kişisi kızı bırakamazmış. Kendisi yarı annesi imiş sevgilimin de ve nişana gelmesi gerekiyormuş. Biz bunun üzerine aslında nişan salonunun takvimi doluydu ama sansımıza bir hafta öncesi bosalmıştı ve o tarihe çektik. Ama buna da mutlu olmadılar. Ve aile olarak bize fikrimize saygı duymadılar. Tanışmanın olduğu gün benim ailem ve onların ailesi arasında tartışma başladı. Bu süreçte aileme cok büyük saygısızlıklar yaptılar bu konu yüzünden. İşin kötü kısmı su ki ne erkek arkadaşımın ne de ailesinin(annesinin- babası ile boşanmış) bir sucu yok. Erkek arkadasımın babası olmadığı için teyzesi ve eniştesi onlardan önce tarih için teyit almamız gerektiğini çok büyük hata yaptığımızı vurguladılar. Bunu sadece kendi aralarında değil erkek arkadasımı üzerekte yaptılar, aile tanışmasında bayagı bildiğiniz ailemle tartıştılar. Benimde bir sürü teyzem amcam halam var ama ben aileme bile sormadım. Her zaman sen kararını ver nereye karar verirsen arkandayız dediler.
Ben aile olarak özgür bir ailede büyüdüm. Ailem her kararımın arkasında durdu. Hiç bir zaman benim kararlarımı değiştirmek için çabalamadılar. Ölüm kalım olmadığı takdirde tarihte değişiklik yapmayı doğru bulmuyorum. Biz normal bir şekilde kendi sürecimizi belirlerken damatın teyze ve eniştesinden ön onay almadık diye suçlandık. Bu normal mi? Ne yapmalı. İş baştan bitmiş mi?
Buna inandınız mı gerçekten? Her bayramda teyze ve eniştesine göre plan yapar, siz de uyarsınız artık.Aslında orası en üzüldüğüm kısmı. Kendisi izin vermiyor ama babasının ailesi ile hiç görüşmüyor. Düğünde bayramda bunları ailesi olarak yanında görmek istiyor, baska kimsesi yok cünkü(anne tarafı) . Onlarda böyle yaptığı için acıkcası biraz mecburiyetten bi süre sustu. Ama ben görmem gerekeni gördüm bundan sonra benim için bi anlamları kalmadı diyor kendisi de. Bu süreçte onlar olmadan devam ederiz. Düğünü atlattıktan sonra bayramdan bayrama seni asla üzmem bu konularda diyor.
Ailem hakkında hayırlısı olsun diyor, kararı bana bıraktılar açıkcası ama erkek arkadasımın maduriyetinin farkında oldukları için çokta ona yüklenmediler.Buna inandınız mı gerçekten? Her bayramda teyze ve eniştesine göre plan yapar, siz de uyarsınız artık.
Aileniz bu olaylara bir şey demiyor mu?
Siz değil erkek arkadaşınız diyecekti diyorum büyüklerim burada ben konuşamam demiş bunu diyorum arkadaşınız içten içe onlara hak veriyor size değil aslında.Bunu ben dedim ortamda biz aile olacagız. Tarihi belirledik köstek değil destek olmanızı bekliyorum. Gelen basımız gözümüz üstüne, gelmeyende kendi bilir. Canı sağolsun dedim daha çok köpürdüler.
Ne mağduru ya. Mağdur olacak ne var. Herkes haddini bilecek. Resmen ortalığı ayağa kaldırmışlar kötü niyetli bir şekilde. Mağdur olduğunu siz kabul ederseniz nişanlın da kabul eder ve ömür boyu devam eder.Ailem hakkında hayırlısı olsun diyor, kararı bana bıraktılar açıkcası ama erkek arkadasımın maduriyetinin farkında oldukları için çokta ona yüklenmediler.
Hangi mağduriyet ? Adam niye mağdur oldu?Ailem hakkında hayırlısı olsun diyor, kararı bana bıraktılar açıkcası ama erkek arkadasımın maduriyetinin farkında oldukları için çokta ona yüklenmediler.
sen zannediyor musun kayin ailesi yuzunden mutsuz olan insanlarin direkt olarak eşleri bir sey yapiyor? cogu zaman "aldirma canim" demekten baska sey yapmiyorlar.İşin kötü kısmı su ki ne erkek arkadaşımın ne de ailesinin(annesinin- babası ile boşanmış) bir sucu yok.
Sen mağdur görmemişsin canım nişanlın orada milleti susturacaktı ama geri adım atmayı tercıh etmış al sana evliliğin provası bu hep böyle olacak hep geri planda kalacak sen tek uğraşacaksın ailesiyle bir mağdur olan varsa zamanla o mağdurun sen oldugunu anlayacaksın hiç bulaşma ciddenAilem hakkında hayırlısı olsun diyor, kararı bana bıraktılar açıkcası ama erkek arkadasımın maduriyetinin farkında oldukları için çokta ona yüklenmediler.
Şuan bile uğrasıyorum, evdeki herkes hadsiz. Ben böyle bir aile görmedim tuhaf.Sen mağdur görmemişsin canım nişanlın orada milleti susturacaktı ama geri adım atmayı tercıh etmış al sana evliliğin provası bu hep böyle olacak hep geri planda kalacak sen tek uğraşacaksın ailesiyle bir mağdur olan varsa zamanla o mağdurun sen oldugunu anlayacaksın hiç bulaşma cidden
armud dibine düşer ciddiyim şuan ayrılırsan biraz üzülürsün üzülmezsin diyemem ama evlenip her gun dizini dövmekten ıyıdır aşkı bı kenara koy mantığınla bak olayaŞuan bile uğrasıyorum, evdeki herkes hadsiz. Ben böyle bir aile görmedim tuhaf.
Lohusa karabasanı basarmışİnşallah öyle olur. Nişanlın onlarla konuşsun bence. Bütçeye ve zevkinize uygun bir yer bulmak öyle kolay mı? Lohusa gelini 2 saat bıraksa kimse ölmez. Gelinin ailesi yok mu yani. Allah'ım saçmalığa gel... Hiç dinlemeyin bu gereksizler için asla canınızı sıkmayın. Tatlı telaşınıza mum dikmelerine izin vermeyin. Biz tarih aldık bitti bu kadar. KV de kızkardeşine ayar çeksin bir zahmet
tövbest hala bayramdan bayrama gormek istiyorDüğünü atlattıktan sonra bayramdan bayrama seni asla üzmem bu konularda diyor.
evlilikte aile önemli. nişanlınız ailesinin ne olduğunu bilip sizi bu kaostan uzak tutmalıydı. bunu kabullenin. mağdur falan da hiç değilŞuan bile uğrasıyorum, evdeki herkes hadsiz. Ben böyle bir aile görmedim tuhaf.