Tartıda kilom değişiyor, ama görünürde pek değişiklik olmuyor..

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
merhaba kızlar..
aklıma takılan bir şey var onun için sizin fikirlerinizi merak ettim.
şimdi ben 1.55 boyundayım, kilom 42.

kilo almayı istiyorum.
bunun için de fazla yemeye zorluyorum ama tabi düzenli olamıyorum.
yani bi gün dikkat ediyorum bi gün etmiyorum.
3-4 gün düznli çok yedim ve bu 42 ye ulaştım 40'tan..
ben hiç bi fark hissedemiyodum, ama pantolonları deneyince bacaklarımdan ve kalçamdan aldığımı fark ettim.
yani alt tarafa gitmiş kilolar.

sorun şu, geçen sene 41 kiloydum ve ben kendimi daha iri hissediyordum şu halimden.
niye böyle bilmiyorum. acaba o zaman yazdı ve şortlarla, askılılarla kıyafetleri daha iyi doldurabildiğim için mi?

şimdi de 43-44 ü gördüm tartıda ama hiçbir fark hissedemiyorum..
niye böyle oluyor?
kilolar vücuda yavaş yavaş mı yerleşiyor, vücut yavaş yavaş mı genişliyor, ya da irileşiyor..

yani tartıda kilo değişiyor, ama ben fark hissetmiyorum pek..
size de oluyor mu?

adresini ver tatlım bende 7-8 kilo kadar fazlalık var sana yollayayım ha ne dersin, valla para pul istemem hayrıma gitsin
hem sen mutlu ol hem ben :KK1::KK1:

bilmiyorum şuana kadar kilo almakla ilgili neler yaptın ama
yükte hafif pahada ağır şeyler yemeni öneririm

yani hacmi düşük fakat kalorisi bol, mesela tahin pekmez ye bol bol içine ceviz kat
ay buraya gelsen bi haftada sana 5 kilo aldırıp gönderirim bee

bol fındık fıstık tarzı tüketiyorum canım zaten..
günde 3500 kaloriyi bulcak şekilde liste hazırlayıp yiyebilirim ama üşenmesem işte..

şimdi bi de sanki bi değişiklik olmuyomuş gibi hissedince de yapmak içimden gelmiyor.

bol fındık fıstık tarzı tüketiyorum canım zaten..
günde 3500 kaloriyi bulcak şekilde liste hazırlayıp yiyebilirim ama üşenmesem işte..

şimdi bi de sanki bi değişiklik olmuyomuş gibi hissedince de yapmak içimden gelmiyor.

biliyomusun senin yerinde olmayı ne çok isterdim :KK35::KK35:

bir sürü bir sürü bişiler yerdim ozaman ohhhhhhhhhhhh
bol bol çikolatalı pasta ye nolur bi tabakta benim için ye :KK8::KK8:

biliyomusun senin yerinde olmayı ne çok isterdim :KK35::KK35:

bir sürü bir sürü bişiler yerdim ozaman ohhhhhhhhhhhh
bol bol çikolatalı pasta ye nolur bi tabakta benim için ye :KK8::KK8:

mozaik pasta yiyecektim bi dilim de senin için yerim o zaman :)

yalnız bir şey diyeyim, benim kilomda olsaydın isteseydin de yiyemezdin iştah olmayınca :)
halinin kıymetini bil canım, bir dirhem et bin ayıp örter :))

mozaik pasta yiyecektim bi dilim de senin için yerim o zaman :)

yalnız bir şey diyeyim, benim kilomda olsaydın isteseydin de yiyemezdin iştah olmayınca :)
halinin kıymetini bil canım, bir dirhem et bin ayıp örter :))

kıs benim kocada bir iştah var, yemek yerken karşına geçince insan otomatikman iştaha geliyor :KK9::KK9::KK9::KK9:

bu arada yerken bu bbilim için, bu bbilimin arkadaşı için, buda kilo vermek isteyen tüm kilolar için de :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

cüneyt arkın filmleri gibi oldu

Hamilelikten kalan 12 fazla kilom var bende onu eritmeye çalışıyorum ama yapıştı kaldı.kilo almak benim için o kadar kolay olduki artık su bile kalori.kilo almak istiyorsan ekmek,hamur işleri,hareketsiz yaşam,canın sıkıldıkca yemek ye.sofradan doymuş ve fazlasınıda yemiş olarak kalk bak nasıl kilo alacaksın.kilo alma uzmanı :KK53:

elektronik tartılarda gün içinde yedik ve içtiklerimize bağlı olarak değişmeler olabiliyor
sabah uyandığımız aç halimle akşam yatarkenki halim yediklerime bağlı olarak 2 kg bile oynuyor bazen

İçtiğin su bile anında tartıda çıkar canım.. :KK76:

ben günde en az iki litre su içiyorum belkide geçiyor.yani tartıya çıktığım zaman bir,kiloyu su olarak hesaplıyorum düşüyorum. :KK52: :KK1: su zayıflatır diyenler halt yemiş zayıflasam ben zayıflardım.bir deri bir kemik kalmıştım şimdiye kadar.annem birgün sudan zehirlenip öleceğin diyor.abartıyormuşum .ne yapayım canım istiyor. :KK52:

Kilo alma formülü akşam saat 10 gibi alıcan büyük boy patates cipsini tek başına yiyeceksin 1 hafta her gürn düzenli yiyeceksin. ayrıca yemekten sonra 1 avuç fındık, 1 avuç badem ve 1 kase ay çekirdeği yiyeceksin
sabhaları 1 bardak süt, 2 yumurta yarım ekmek, 2 talı kaşı bal yiyeceksin. ayrıca olurda yanında simit olursa 2 simit yemek en ideali :))

öğlenleri isteğe bağlı akşamları bol hamur işi yemeği unutma :KK70: bu tabi işin espirisi :KK70:

düzenli yemek sağlık getiriyor kilo almak içip bol abur cubur gerekiyor. :KK70:

en güzeli... sağlıklı yaşa.... süt peynir yumurta, beyaz ve kırmızı et ... her öğün sağlıklı beslen gerisi sağlık zaten . :KK70:

larisya :) su içeceksin bol lavaboyo gideceksin hareket olacak :)

su içeecek mideyi dolduracaksın :) sabh yürüyüşü yap aç karnına :)

X