Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 7 günüm hala olmadımNe zaman bitti ilaç canım ben ilaç bitiminden 3 gün sonra adet olmuştum
Öyle söyledide gitcem zaten ama hani hiçbir sıkıntımda yoktu nie olmuyo acabaKutuyu bitirdikten sonra en geç 10 gün içinde adet olmanız gerekir. Bu süre de geçtikten sonra halen olmadıysanız mutlaka doktora danışmanız gerekir
Dokuzuncu gün olmuştum bekleyinŞuan 7 günüm hala olmadım
Evet evliyim en son 14 şubatta boş gebelikten küretaj oldum ve sonrasında hiç adet olmadım doktoruma tekrar gittim ve testler yapıp tarsuala başladım ama bi sorum olucak başlamadan bir gün önce ilişki oldu fakat başında bir korunma olmadı sonunda oldu eşim tarafından korunduk olurmuki hamilelik öyle ?Evliysen hamile olabilirsin
Ya ne güzel bilmiyorumki kutuya başlamadan bi ilişki oldu ama başında korunarak değil sonunda kofunduk sadece olurmuki bilemedimBen de kullanmıştım, kutu bitince yine olmadım. Aradan biraz geçince doktora gittim, hamileymişiö![]()
Öylemi dersiniz doktorum bir hafta içinde olmazsan haberim olsun dedi ama napsam bilemedimDokuzuncu gün olmuştum bekleyin
Hiç bir korunma %100 değildir kondomla bile %1 gebelik olabiliyor yani 10 kişiden 1 ‘ i kondomla hamile kalabiliyo bekle 3 gün daha olmadı bi gebelik testi yap için rahat etsinEvet evliyim en son 14 şubatta boş gebelikten küretaj oldum ve sonrasında hiç adet olmadım doktoruma tekrar gittim ve testler yapıp tarsuala başladım ama bi sorum olucak başlamadan bir gün önce ilişki oldu fakat başında bir korunma olmadı sonunda oldu eşim tarafından korunduk olurmuki hamilelik öyle ?
Hiç bir korunma %100 değildir kondomla bile %1 gebelik olabiliyor yani 10 kişiden 1 ‘ i kondomla hamile kalabiliyo bekle 3 gün daha olmadı bi gebelik testi yap için rahat etsin
Rica ederim inşallahh sağlıkla sıhhatle mutlulukla tez vakitte kucağına alırsın bebeğiniPeki bklylm bekledik o kadarteşekkürler cevaplarınız için
![]()