- 31 Mart 2024
- 300
- 768
- 18
- 26
- Konu Sahibi esra777057
-
Yaa ben çok meraklıyımKızlar astroloji ve tarota ayrı bir düşkünlüğüm var. Yıllardır da tarot bakıyorum ama arkadaşlar arasında çay kahve sohbetiyle eğlencesine yani. Ama baktığım kişiler hep çok iyi yorumlar yapar genelde de baktığım tarotların çıktığını söylerler. Ben de seviyorum ilgim de olduğu için kafam dağılıyor.
Benim size sormak istediğim şu son aylarda çalışmadığım için maddi durumlar sıkıntılı sizce bu eğlencesine yaptığım işi paraya dökmeli miyim? (Son zamanlarda bir tarot merakı var açılımlar da az paralar değil) Yoksa burdan gelecek paradan hayır gelmez hiç gerek yok mu diyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum.
Tarot fal değil, enerji okumasıdır. Bu bölüme böyle bir konu açmanız yasak, astroloji ve burçlar köşesi var. Oraya taşıyın konuyu, yoksa banlanacaksınız.Kızlar astroloji ve tarota ayrı bir düşkünlüğüm var. Yıllardır da tarot bakıyorum ama arkadaşlar arasında çay kahve sohbetiyle eğlencesine yani. Ama baktığım kişiler hep çok iyi yorumlar yapar genelde de baktığım tarotların çıktığını söylerler. Ben de seviyorum ilgim de olduğu için kafam dağılıyor.
Benim size sormak istediğim şu son aylarda çalışmadığım için maddi durumlar sıkıntılı sizce bu eğlencesine yaptığım işi paraya dökmeli miyim? (Son zamanlarda bir tarot merakı var açılımlar da az paralar değil) Yoksa burdan gelecek paradan hayır gelmez hiç gerek yok mu diyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum.
Siz negatif bi etkisini gördünüz müBenim yakın arkadaşım bu işleri yapardı ama hayatında hiç düzen kuramadı,hem iç huzursuzluk yaşadığını söylerdi.
Yıllar evvel bende çok bakardım ama bıraktım.
Bilemiyorum tercih sizin tabi
Dur ya bana da bi bak sonra atarsınBende de kartlar var bi ara deli gibi bakıyordum ben ama artık kartları atmaya karar verdim. Hayır yok bu işlerde. O yüzden hiç bulaşma bence
Para kazanıcam diye büyücü olmak.. benim kariyer yönetimiBu ülkede fal bakıyorum, büyü yapıyorum, muska yazıyorum dersen her türlü para kazanırsın. En iyi keriz tokatlama yöntemi bunlar
Ay yok vala enerjim çok karışıyor bakıncaDur ya bana da bi bak sonra atarsın
Evet,her hal baktigimda o gece uyumakta zorlanma,garip rüyalar,iç huzursuzluk gibi gibiSiz negatif bi etkisini gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?