Tarot ne kadar dogru?

brave01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
54
27
88
43
Kizlar selam.. dun bir arkadasim ayri oldugum erkek arkadasim icin sana tarot bakayim dedi iyi dedim bende moralim bozuktu ama iyice bozuldu :( siz ayriyken gitmis birini blmus bir gece falan gecirmis dedi ya ayriyiz tabi ne isterse yapabilir tabi bu kadar kisa zamanda olmasi benim acimdan uzucu.. bu tarot sonucu ne kadar dogru olablir ..gelecegi Allahtan baskasi bilemez ama bu gecmisten bahsediyordu :S
tarot deneyimi olan varsa ve yazarsa sevinirim tesekkurler

Kizlar selam.. dun bir arkadasim ayri oldugum erkek arkadasim icin sana tarot bakayim dedi iyi dedim bende moralim bozuktu ama iyice bozuldu :KK43: siz ayriyken gitmis birini blmus bir gece falan gecirmis dedi ya ayriyiz tabi ne isterse yapabilir tabi bu kadar kisa zamanda olmasi benim acimdan uzucu.. bu tarot sonucu ne kadar dogru olablir ..gelecegi Allahtan baskasi bilemez ama bu gecmisten bahsediyordu :S
Ne tarot ne bişey. Arkadaşın bir laflar duymuş 😃

Ne tarot ne bişey. Arkadaşın bir laflar duymuş 😃

Ben de aynısını düşündüm.

Ya da konu sahibinin arkadaşı onu eski sevgilisinden soğutmak istemiş.

B brave01 Kim arkadaşına fal bakıp üzüleceği şeyleri suratına söyler ki? İnsan falda aldatma da görse faldır, boş laftır der, arkadaşının aklını bulandırmaz.

Fallara kalmis gelecegine gozyasi dokersin tiririm gul gibi yare donecegine daha cok beklersin :ıslık:
Takilmayin yahu Sallamis kartlar telveler yol gosterici olsaydi ohooooo

Kizlar selam.. dun bir arkadasim ayri oldugum erkek arkadasim icin sana tarot bakayim dedi iyi dedim bende moralim bozuktu ama iyice bozuldu :KK43: siz ayriyken gitmis birini blmus bir gece falan gecirmis dedi ya ayriyiz tabi ne isterse yapabilir tabi bu kadar kisa zamanda olmasi benim acimdan uzucu.. bu tarot sonucu ne kadar dogru olablir ..gelecegi Allahtan baskasi bilemez ama bu gecmisten bahsediyordu :S

İnanmayın böyle şeylere, negatif enerjileri var böyle insanların uzak durmak daha iyi..
Sizi etkilemiş bile boş yere.

canım benim hiç kimse hiç birşey bilemez tabi ki duruma göre sallayacaklar. Tarot fal bunlar dinen haram kılınmış şeyler. bak boşuna da haram kılınmamış kadın atmış kafasından sende kendine dert yapmışsın...

Arkadaşın seni keklemiş

canım benim hiç kimse hiç birşey bilemez tabi ki duruma göre sallayacaklar. Tarot fal bunlar dinen haram kılınmış şeyler. bak boşuna da haram kılınmamış kadın atmış kafasından sende kendine dert yapmışsın...
aynen bos anima denk geldi sekerim :( bi daha da baktimam zaten sacma sapan seyler

Back
X