reddmars Huzur Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2012 4.963 759 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi reddmars #1 son kart neden önemlidir ? son kartın dediği olur mu ?
emptychild Keşkelerle geçen bir ömür Kayıtlı Üye 7 Ekim 2011 494 5 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi reddmars #2 Son kartın bağlayıcılığı yoktur.Destelerin zamanları vardır.Onlar daha ziyade önemlidir.HEr şeyden önemlisi hislerindir.
Son kartın bağlayıcılığı yoktur.Destelerin zamanları vardır.Onlar daha ziyade önemlidir.HEr şeyden önemlisi hislerindir.
reddmars Huzur Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2012 4.963 759 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi reddmars #3 emptychild .!.: Son kartın bağlayıcılığı yoktur.Destelerin zamanları vardır.Onlar daha ziyade önemlidir.HEr şeyden önemlisi hislerindir. Genişletmek için tıkla... yani 10 kart gerçek olmayabilir. Destelerin zamanları nasıl oluyor. geleceği hangi kart söylüyor.
emptychild .!.: Son kartın bağlayıcılığı yoktur.Destelerin zamanları vardır.Onlar daha ziyade önemlidir.HEr şeyden önemlisi hislerindir. Genişletmek için tıkla... yani 10 kart gerçek olmayabilir. Destelerin zamanları nasıl oluyor. geleceği hangi kart söylüyor.
ladyb0 berenimo Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 348 3 3 Kasım 2012 Konu Sahibi reddmars #4 Benim bildiğim şu: keltik çapraz açılımında 6.kart geleceği 10.kart ise sonuç yani kıssadan hisseyi söyler.
Benim bildiğim şu: keltik çapraz açılımında 6.kart geleceği 10.kart ise sonuç yani kıssadan hisseyi söyler.
reddmars Huzur Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2012 4.963 759 3 Kasım 2012 Konu Sahibi reddmars #5 ladyb0 .!.: Benim bildiğim şu: keltik çapraz açılımında 6.kart geleceği 10.kart ise sonuç yani kıssadan hisseyi söyler. Genişletmek için tıkla... merhaba. Kartlarla ilgili takıldigım bir kaç şey var. Özelden mesaj atsam yardımcı olur musun. :18:
ladyb0 .!.: Benim bildiğim şu: keltik çapraz açılımında 6.kart geleceği 10.kart ise sonuç yani kıssadan hisseyi söyler. Genişletmek için tıkla... merhaba. Kartlarla ilgili takıldigım bir kaç şey var. Özelden mesaj atsam yardımcı olur musun. :18:
ladyb0 berenimo Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 348 3 3 Kasım 2012 Konu Sahibi reddmars #6 reddmars .!.: merhaba. Kartlarla ilgili takıldigım bir kaç şey var. Özelden mesaj atsam yardımcı olur musun. :18: Genişletmek için tıkla... Tabiki elimden geldiğince olurum=)
reddmars .!.: merhaba. Kartlarla ilgili takıldigım bir kaç şey var. Özelden mesaj atsam yardımcı olur musun. :18: Genişletmek için tıkla... Tabiki elimden geldiğince olurum=)
reddmars Huzur Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2012 4.963 759 3 Kasım 2012 Konu Sahibi reddmars #7 ladyb0 .!.: Tabiki elimden geldiğince olurum=) Genişletmek için tıkla... canım sana mesaj attım. Özelden mesaj atamıyorsan buradan yazabilirsin.
ladyb0 .!.: Tabiki elimden geldiğince olurum=) Genişletmek için tıkla... canım sana mesaj attım. Özelden mesaj atamıyorsan buradan yazabilirsin.
ladyb0 berenimo Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 348 3 3 Kasım 2012 Konu Sahibi reddmars #8 reddmars .!.: canım sana mesaj attım. Özelden mesaj atamıyorsan buradan yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi özelden mesaj atıyorum canım=)
reddmars .!.: canım sana mesaj attım. Özelden mesaj atamıyorsan buradan yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi özelden mesaj atıyorum canım=)