Tarot kartlarına inanıyor musunuz? Yani hiç baktırdığınız ve çıktığı oldu mu?

lavieestbelle_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
48
78
3
31
Ben bi senedir baya sardım tarota, kahveye falan hiç inanmam. İyi bakan birine denk geldim, gerçekten anı hep bildi, gelecekte de yakın enerjiler dedi hep. tam dediği birebir olmasa da. yakın bi arkadaşımın da faldan bağımsız 6. hissi çok kuvvetli, rüyaları falan çıkar veya insanların enerjileri ni hisseder vs. o bazen bana kart seçiyor çok yorumlayamasak da az çok anladığım kadarıyla gelecek enerjileri falan da tutuyor. mesela iş için çektirmiştim bi görüşme sonrası olumsuz kartlar cekti, olumsuz haberi geldi gibi. parayla bakanlara çok inanmıyorum ondan tavsiye sormuyorum ama eş dosttan tarot baktırıp çıktı oldu dediğiniz oldu mu?

Valla ben anlamam ama ilgimi çeker bu kartlar 😁 çevremde de bakan yok tarot bende internette bi siteden seçip bakardım arada,zaten kartların açıklamalarıda yazıyor az çok bende o kartla hımm şöyle böyle diye kendimi oyalıyordum da bakmamak gerekiyormuş çokta iyi değil diyolar bazen ağır gelebiliyormuş bilemedim

Tarot bir fal değildir enerji okumasıdır. Nazara inanan herkes tarota da inanmalı yoksa kendiyle çekilişir çünkü nazar dediğimiz şey enerjidir, kişinin kötü enerjisinin karşısındakini etkilemesidir. Tarot da tam olarak anlık enerjiyi ya da karşısındaki kişinin enerjisini okuyarak potansiyel geleceği söyler. Bakın kesin demiyorum dikkatinizi çekerim.. potansiyel diyorum çünkü enerjilee değişkendir ve enerji değiştiği an tekrar Tarot açmak gerekir. Tabii inanmayanlara saygı duyarım fakat araştırmadan fal damgası vurup inanamıyorum demek de pek doğru değil bence

Tarot bir fal değildir enerji okumasıdır. Nazara inanan herkes tarota da inanmalı yoksa kendiyle çekilişir çünkü nazar dediğimiz şey enerjidir, kişinin kötü enerjisinin karşısındakini etkilemesidir. Tarot da tam olarak anlık enerjiyi ya da karşısındaki kişinin enerjisini okuyarak potansiyel geleceği söyler. Bakın kesin demiyorum dikkatinizi çekerim.. potansiyel diyorum çünkü enerjilee değişkendir ve enerji değiştiği an tekrar Tarot açmak gerekir. Tabii inanmayanlara saygı duyarım fakat araştırmadan fal damgası vurup inanamıyorum demek de pek doğru değil bence
Bu arada evet kendime sık sık bakım yaparım ve o an yok canım kartlarım benimle dalga geçiyor herhalde dediğim konular bile istisnasız çıkmıştır. Tarot kartları çok iyi bir dosttur tabii kötü şeylere alet etmezsen :)

Ben de kendime kart aldım internetten açılımlarına filan baktım iki kez kendime iki konuda, iki konuda da ağır bedel ödedim sanırım bakmamak gerekiyor. Ben eğlencesine hobi olarak öğreneyim filan diye düşünmüştüm ama farklı enerjileri var kartların

Back
X