birkac sene once cok ikilemde kaldigim bir donem baktirdim kadin dogum tarihimi sordu. yengec diyince basladi ezberden cok duygusalsin, cok mutsuzsun demeye. Allah sahit hic mutsuz biri degilim, aglarken bile andan zevk alirim. "hayir oyle degil aslinda" diyorum "disaridan guleryuzlusun ama evde basini yastığa koyunca 'allahim ben ne zaman digerleri gibi mutlu olucam' diyorsun" dedi

uzatmali bir exim vardi onu sordum, sehrime tasinmak istiyordu, kafam karisikti "ay bu harika bir cocuk, gunes gibi parlıyor, mukemmel biri - ama sen kötüsün" dedi. sonra simdiki esimi sordum. onla da takiliyorduk, bir huyuna gicik olup konusmayi kesmistim ama özlüyordum icten ice. "aaa bu ondan da iyi, cok harika, mukemmel biri, tertemiz bir adam. tum sorun sende, sen mutsuzluktan zevk aliyorsun" falan dedi.
"yok oyle degil, iliskilerim keyifli olur" dedikce "madem oyle degil niye 30 yasinda bekarsin hala? herkes sorunlu da sen mi iyisin?" dedi, bir fasil daha hakaret etti yolladi

konu sahibi ayrilik demek bu demek malesef..ayrildiktan sonra artik yeni ufuklara yelken acar, hatta gider nisanlanir evlenir. ayrilmak bu demek ya hani zaten