Tarot Destesi Aldım, Ne Yapmam Gerek?

Mabbel

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
559
758
303
29
Merhaba,
İlk defa tarot destesi aldım. Şu an kitabını okuyorum. Enerji aktarımı ya da başka şeyler için bir şey yapmam gerekiyor mu?

Merhaba,
İlk defa tarot destesi aldım. Şu an kitabını okuyorum. Enerji aktarımı ya da başka şeyler için bir şey yapmam gerekiyor mu?
bak şimdi yavaşça 10 a kadar say derinden nefes al nefesini tut 10 a kadar say ve nefesini yavaşça 10 a kadar sayarak nefesini bırak gece gündüz yap ve kartların yanında olsn onlara tek soru sor ve tek kartı nefein alıp verince gözlerin kapalı seç elinde titreme olacak titreten kartı seç

bak şimdi yavaşça 10 a kadar say derinden nefes al nefesini tut 10 a kadar say ve nefesini yavaşça 10 a kadar sayarak nefesini bırak gece gündüz yap ve kartların yanında olsn onlara tek soru sor ve tek kartı nefein alıp verince gözlerin kapalı seç elinde titreme olacak titreten kartı seç
Ben deneyimsizim, anlamlarını bile bilmiyorum :/ ilk başta nefes egzersizleri mi yapayım sonra mı soruya geçeyim yoksa direkt soru yönelterek mi başlayayım?

Merhaba,
Kartlarını kendinle uyumlaman gerek canım . Enerji çalışması yapman uygun olur

Bende tarot destesi aldım sırf oyalanmak için ve hiçbir şey bilmiyorum hangi kitabı tavsiye edersin

Merhaba,
Su karakuşu insagramdan takip et onun yönlendirmeleri güzel. Birde bir zamanlar ben tarot dergisi sitesini çok okurdum. Ama sonra birden desteden enerjim koptu hepsini bıraktım. Enerjin zamanla yolunu çizecektir

Back