Geçen sene ikinci çocuğu düşünmeye başladık eşim korunmayı bıraktı ilk iki ay yine 28 günde adet oldum daha onxeki yillar hep duzenli adet olurdum ondan sonraki günlerde değişiklik oldu şubat depreminde üzüntü ve stresten diye düşündüm 68 günde oldum arkasından bi de ramazan ayında bi gecikme yaşadım bir de temmuz ayında 68 günde adet oldum (yani 1 senede 3 kere 68 günde oldum) onun dışında
Hep 26-28-30-33-35-40 gibi oldum geçen sene.
En son eylül ayından beri adet görüyordum her ay aralıkta da gördüm bi daha yok işte yine 62 gün filan oldu
Doktora gittiğim de yazın geciken adette kist vardı adetle gider dediler hemorajik kist gecikme yapar dediler gerçekten de gecikmişti.
Şimdi aralik ayında en son adetim de doktora gittiğimde doktorda çatlayamayan yumurta kist olmuş dedi adetle gider dedi yine adet olamadim 62 gün oldu. Kist oluşunca benim vücut sapıtıyor ama onun dışında zaten fsh değerim yüksek olduğu için erken menapoz durumu da soz konusu. Fakat ben fsh değerimin düştüğünü düşünüyorum bu gecikmese kistten kaynaklı diye düşünüyorum umarım da öyledir