Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ilacı bitirdiğim akşam olmaya başladım ama eğer adetin geciktiyse civanperçemi çayı da içebilirsin,tecrübeyle sabit 1-2 fincanda söküp atıyor adeti.
Ben ilacı bitirdiğim akşam olmaya başladım ama eğer adetin geciktiyse civanperçemi çayı da içebilirsin,tecrübeyle sabit 1-2 fincanda söküp atıyor adeti.
Sabahları aç karnına koca bir bardağa su koy 1-2 tatlı kaşığı civanperçemi koy 5-6 dadika demlensin,çiçeklerini süz ılıyınca iç,çiçeklerini çok bekletirsen boğazını tırmalıyor :)
Sabahları aç karnına koca bir bardağa su koy 1-2 tatlı kaşığı civanperçemi koy 5-6 dadika demlensin,çiçeklerini süz ılıyınca iç,çiçeklerini çok bekletirsen boğazını tırmalıyor :)
Evet canım benimde 2 aydır nedense 10 gün geç gelmeye başladı hep gittim tarlusal verdiler,bende bitkisele yöneldim genelde civanperçemi içtiğimin 2. Ya da 3. Bardağı gelmeye başladı. :) tavsiye eserim yani :)