Tarlusaldan sonra adet???

Defnexxx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
67
29
Sonunda 9 gün gecikmeden sonra bugün regl oldum Ancak miktarı birazcık az, aşşırı sancılı, normal mi bu

Bende kullanmaya başladım bu ilacı üç gündür bakalım ne zaman adet olucam siz ilacı bitirdikten dokuz gun sonra mı adet oldunuz ?

Bende kullanmaya başladım bu ilacı üç gündür bakalım ne zaman adet olucam siz ilacı bitirdikten dokuz gun sonra mı adet oldunuz ?
Ben ilacı bitirdiğim akşam olmaya başladım ama eğer adetin geciktiyse civanperçemi çayı da içebilirsin,tecrübeyle sabit 1-2 fincanda söküp atıyor adeti.

Ben ilacı bitirdiğim akşam olmaya başladım ama eğer adetin geciktiyse civanperçemi çayı da içebilirsin,tecrübeyle sabit 1-2 fincanda söküp atıyor adeti.
Teşekkür ederim cevabınız için cıvan percemı denıcem olmazsma bi iki gun daha

Teşekkür ederim cevabınız için cıvan percemı denıcem olmazsma bi iki gun daha
Canım eğer gebelik falan da düşünüyorsan civanperçemi rahmi temizliyor enfeksiyonları mantarları da yok ediyor aklında bulunsun,çok faydalı yani

Düşünmezmitim deliriyorum :) bi kere içtim dayanamadım tadı çok fenaydı ama bu sefer içicem inşallah şifa Allahtan

Düşünmezmitim deliriyorum :) bi kere içtim dayanamadım tadı çok fenaydı ama bu sefer içicem inşallah şifa Allahtan
O zaman mutlaka dene derim,adetinden 1 hafta önce sabah akşam aç yemeklerden 1 saat önce iç bak nasıl adetin sökülüyor + için temizleniyor. :)

Sabahları aç karnına koca bir bardağa su koy 1-2 tatlı kaşığı civanperçemi koy 5-6 dadika demlensin,çiçeklerini süz ılıyınca iç,çiçeklerini çok bekletirsen boğazını tırmalıyor :)

Siz denediniz herhalde inalllahhh çok tesekkurler :)

Siz denediniz herhalde inalllahhh çok tesekkurler :)
Evet canım benimde 2 aydır nedense 10 gün geç gelmeye başladı hep gittim tarlusal verdiler,bende bitkisele yöneldim genelde civanperçemi içtiğimin 2. Ya da 3. Bardağı gelmeye başladı. :) tavsiye eserim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…