Tarlusaldan sonra adet???

Defnexxx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
67
29
Sonunda 9 gün gecikmeden sonra bugün regl oldum :halay:Ancak miktarı birazcık az, aşşırı sancılı, normal mi bu

Bende kullanmaya başladım bu ilacı üç gündür bakalım ne zaman adet olucam siz ilacı bitirdikten dokuz gun sonra mı adet oldunuz ?

Bende kullanmaya başladım bu ilacı üç gündür bakalım ne zaman adet olucam siz ilacı bitirdikten dokuz gun sonra mı adet oldunuz ?
Ben ilacı bitirdiğim akşam olmaya başladım ama eğer adetin geciktiyse civanperçemi çayı da içebilirsin,tecrübeyle sabit 1-2 fincanda söküp atıyor adeti.

Düşünmezmitim deliriyorum :) bi kere içtim dayanamadım tadı çok fenaydı ama bu sefer içicem inşallah şifa Allahtan

Düşünmezmitim deliriyorum :) bi kere içtim dayanamadım tadı çok fenaydı ama bu sefer içicem inşallah şifa Allahtan
O zaman mutlaka dene derim,adetinden 1 hafta önce sabah akşam aç yemeklerden 1 saat önce iç bak nasıl adetin sökülüyor + için temizleniyor. :)

Sabahları aç karnına koca bir bardağa su koy 1-2 tatlı kaşığı civanperçemi koy 5-6 dadika demlensin,çiçeklerini süz ılıyınca iç,çiçeklerini çok bekletirsen boğazını tırmalıyor :)

Siz denediniz herhalde inalllahhh çok tesekkurler :)
Evet canım benimde 2 aydır nedense 10 gün geç gelmeye başladı hep gittim tarlusal verdiler,bende bitkisele yöneldim genelde civanperçemi içtiğimin 2. Ya da 3. Bardağı gelmeye başladı. :) tavsiye eserim yani :)

X