Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilacı bitirdiğim akşam olmaya başladım ama eğer adetin geciktiyse civanperçemi çayı da içebilirsin,tecrübeyle sabit 1-2 fincanda söküp atıyor adeti.Bende kullanmaya başladım bu ilacı üç gündür bakalım ne zaman adet olucam siz ilacı bitirdikten dokuz gun sonra mı adet oldunuz ?
Teşekkür ederim cevabınız için cıvan percemı denıcem olmazsma bi iki gun dahaBen ilacı bitirdiğim akşam olmaya başladım ama eğer adetin geciktiyse civanperçemi çayı da içebilirsin,tecrübeyle sabit 1-2 fincanda söküp atıyor adeti.
Canım eğer gebelik falan da düşünüyorsan civanperçemi rahmi temizliyor enfeksiyonları mantarları da yok ediyor aklında bulunsun,çok faydalı yaniTeşekkür ederim cevabınız için cıvan percemı denıcem olmazsma bi iki gun daha
O zaman mutlaka dene derim,adetinden 1 hafta önce sabah akşam aç yemeklerden 1 saat önce iç bak nasıl adetin sökülüyor + için temizleniyor. :)Düşünmezmitim deliriyorum :) bi kere içtim dayanamadım tadı çok fenaydı ama bu sefer içicem inşallah şifa Allahtan
Sabahları aç karnına koca bir bardağa su koy 1-2 tatlı kaşığı civanperçemi koy 5-6 dadika demlensin,çiçeklerini süz ılıyınca iç,çiçeklerini çok bekletirsen boğazını tırmalıyor :)Düşünmezmitim deliriyorum :) bi kere içtim dayanamadım tadı çok fenaydı ama bu sefer içicem inşallah şifa Allahtan
Canım ben öldüm bile çok şükür, 9 günlük gecikme vardı. İlacı bıraktım ikinci gün geldiBende kullanmaya başladım bu ilacı üç gündür bakalım ne zaman adet olucam siz ilacı bitirdikten dokuz gun sonra mı adet oldunuz ?
Siz denediniz herhalde inalllahhh çok tesekkurler :)Sabahları aç karnına koca bir bardağa su koy 1-2 tatlı kaşığı civanperçemi koy 5-6 dadika demlensin,çiçeklerini süz ılıyınca iç,çiçeklerini çok bekletirsen boğazını tırmalıyor :)
Darısı basıma bi olsamda rahatlasam sıkıntı basıyor yaCanım ben öldüm bile çok şükür, 9 günlük gecikme vardı. İlacı bıraktım ikinci gün geldi
Evet canım benimde 2 aydır nedense 10 gün geç gelmeye başladı hep gittim tarlusal verdiler,bende bitkisele yöneldim genelde civanperçemi içtiğimin 2. Ya da 3. Bardağı gelmeye başladı. :) tavsiye eserim yani :)Siz denediniz herhalde inalllahhh çok tesekkurler :)