• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal

gunesim1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
3
0
1
Ankara
Merhaba kizlar ben bir kac aydir regl olamiyorum pco hastasiyim doktorum bakti ve tarlusal verdi biteli 1 haftadan fazla oluyor bugun cok karin agrim vardi ve simdi peceteye biraz pembe kan geldi sizce bu regl baslangici olabilir mi? Insallah oyledir kizlar cok bunaltiyo beni regl olamamak :(

Merhaba kizlar ben bir kac aydir regl olamiyorum pco hastasiyim doktorum bakti ve tarlusal verdi biteli 1 haftadan fazla oluyor bugun cok karin agrim vardi ve simdi peceteye biraz pembe kan geldi sizce bu regl baslangici olabilir mi? Insallah oyledir kizlar cok bunaltiyo beni regl olamamak :(

kutunun hepsını bıtırın bıttıktrn 3/4 gun ıcınd kanama baslıyor önumuzdekı aya ılac ıcmıek yerıne adete bır hafta kala cıvan percemı macunu ve cayı ıcınız

6 ay kullanın aylık 5 gun duzene gırer

kutunun hepsını bıtırın bıttıktrn 3/4 gun ıcınd kanama baslıyor önumuzdekı aya ılac ıcmıek yerıne adete bır hafta kala cıvan percemı macunu ve cayı ıcınız

6 ay kullanın aylık 5 gun duzene gırer
merhaba ben ilaçsız regl olamıyorum ya doğumkontrol hapı kullanıcam ya da tarlusal. hapı bıraktım çok kilo yaptı diye bu sefer de regl olmadım 2 ay geçti. sizce her ay tarlusal kullanmalı mıyım bu konuda bir fikriniz var mıdır

Tarlusalı kullanınca regl olacaksınız diye kaide yok
Pco luyum okadar çok kullandımki tek sefer bile regl olmadım
Doğum kontrol hapı kullan doktor tavsiyesiyle

Back