• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TARLUSAL

pamuk95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
19
4
1
29
tarlusal kullandım biteli neredeyse 10 gün olacak adet olmadım neden olabilir? Kullananlar adetiniz kaçıncı gününde geldi?

ben kullandım 10 gün geçti olmadı beta da 2,30 du doktor bir kutu daha al kullan dedi aldım yarısına geldim daha yeni söküldü

tarlusal kullandım biteli neredeyse 10 gün olacak adet olmadım neden olabilir? Kullananlar adetiniz kaçıncı gününde geldi?
En yakın arkadaşımdı kendileri ben genelde bırakınca 5 gün içerisinde oluyordum.. ama bı kadın doğuma görün bakalım belki gebelik durumuda olabilr emin olmak adina

En yakın arkadaşımdı kendileri ben genelde bırakınca 5 gün içerisinde oluyordum.. ama bı kadın doğuma görün bakalım belki gebelik durumuda olabilr emin olmak adinap

En yakın arkadaşımdı kendileri ben genelde bırakınca 5 gün içerisinde oluyordum.. ama bı kadın doğuma görün bakalım belki gebelik durumuda olabilr emin olmak adina
Pcos var bende sizdede öyle mi

Pcos var bende sizdede öyle mi
Evet bende de pcos mevcut küçük küçük boyutta. Ama korkacak bir durum olmadığını şimdi anlıyorum. Her şey kafada bitiyor. Hamile kalir miyim, kalamazsam diye düşünüp strese girdikçe olmuyordu. Ama sakin kafayla devam et bak o zaman göreceksin hayırlısıyla. İnşallah isteyen herkese nasip olsun

Evet bende de pcos mevcut küçük küçük boyutta. Ama korkacak bir durum olmadığını şimdi anlıyorum. Her şey kafada bitiyor. Hamile kalir miyim, kalamazsam diye düşünüp strese girdikçe olmuyordu. Ama sakin kafayla devam et bak o zaman göreceksin hayırlısıyla. İnşallah isteyen herkese nasip olsun
Amin inşallah

Back