• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal

melike1996

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
24
5
6
Adetim 9gün gecikti ve haliyle hastaneye gittim yumurtalıklarda problem yok kanda bı aksilik çıkmadı gecikme sebebi bilinmiyor doktor adet söktürücü verdi ondan sonra tekrar gel denildi bu kadar gecikmesi ve normal çıkması beni şaşırttı kizlar hiç tarlusal kullanananiz varmı ?

Adetim 9gün gecikti ve haliyle hastaneye gittim yumurtalıklarda problem yok kanda bı aksilik çıkmadı gecikme sebebi bilinmiyor doktor adet söktürücü verdi ondan sonra tekrar gel denildi bu kadar gecikmesi ve normal çıkması beni şaşırttı kizlar hiç tarlusal kullanananiz varmı ?
Merhaba canım ben kullandım hemde cokkk 😊😊 polikistik over kistim var adet görmüyorum yani arada ayda yılda bi oluyorum desem yeridir o yüzden tarlusalla adet görüyorum ilk defa geçen ay kullanmadım 25 Mayıs'ta kendiliğinden adet oldum neyi merak ediyorsun tarlusal hakkında yardımcı olmak isterim

Merhaba canım ben kullandım hemde cokkk 😊😊 polikistik over kistim var adet görmüyorum yani arada ayda yılda bi oluyorum desem yeridir o yüzden tarlusalla adet görüyorum ilk defa geçen ay kullanmadım 25 Mayıs'ta kendiliğinden adet oldum neyi merak ediyorsun tarlusal hakkında yardımcı olmak isterim
tarlusal adetim gelmeyince geceb sene kullandm bn 10 gunmuydu oste okadsr kullaniosun nasil kullancgn yaziodr icinde sonra aradan 5 ile 10 gun icinde adet oluosun bn 5.gunde olmustum doktor çağırdı adetin 3.gunu doktor kan tahlili istio kan degerlerine bakio hormonlara yani ordami bisey vsr die bmde senin gbydim gecen sene gelmiodu yumurta tembellligi vs biseyde demedi bana bmde yasmine basladm o adetlerimi duzenledi yeni biraktim yine gecikirse kullanicam glb.tarlusal adet sokturucu belki oktor sana dogum kontrom hapi yazarbadetin 3 yada 4.gunu baslasan oluo en cok 1.gun baslatiolar ama 3.gunu gel dedyse o gun baslarsin eger ki hap yazarsa sana tabi bakalm ne dicek

Acaba diyorum hapa baslamasam beklesem mi

Back