- 7 Eylül 2018
- 93
- 11
- 8
- 28
- Konu Sahibi Dilarakyildirim
tarlusal kullanan var mı adetim 2 ay gecikti kullanmalı mıyım yan etkileri var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarlusal kullanan var mı adetim 2 ay gecikti kullanmalı mıyım yan etkileri var mı[/QUO
Dr gidintarlusal kullanan var mı adetim 2 ay gecikti kullanmalı mıyım yan etkileri var mı
Adetiniz girdimi düzeneMerhaba. Sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama tarlusal bana iyi geldi. İlaç bitti 3 gün sonra regl oldum. Ama 10 güne kadar olması normalmiş. Eğer daha fazla ise mutlaka doktora tekrar gitmek iyi olur
Benim de iki ay geçti 5 gün önce bitti Tarlusal kullandım hala gelmeditarlusal kullanan var mı adetim 2 ay gecikti kullanmalı mıyım yan etkileri var mı
Ne zaman bittiBenim de iki ay geçti 5 gün önce bitti Tarlusal kullandım hala gelmedi
Pazar günü son ilacımı içtim pazar aksamı bitti bugün Perşembe hala gelmedi. Normal de önceki Tarlusal da hemen gelmişti bunda hala gelmediNe zaman bitti
Bende iki kere kullandım ilkinde 2 gün sonra oldum son kullandığımda 13 gün sonra oldum hastaPazar günü son ilacımı içtim pazar aksamı bitti bugün Perşembe hala gelmedi. Normal de önceki Tarlusal da hemen gelmişti bunda hala gelmedi
Hımm anladım o zaman ben biraz daha bekleyeyim bakalım gelmezse tekrar doktora gideyimBende iki kere kullandım ilkinde 2 gün sonra oldum son kullandığımda 13 gün sonra oldum hasta
Aynen bekle zaten ilaçin etkisi 10 ila 12 gün sonra hasta olunuyo.Hımm anladım o zaman ben biraz daha bekleyeyim bakalım gelmezse tekrar doktora gideyim
İlk kullandığım da 2-3 gün içinde oldum ya ondan bu sefer de dedim hemen gelir ama gelmediA
Aynen bekle zaten ilaçin etkisi 10 ila 12 gün sonra hasta olunuyo.
Bende senin gibi düşündüm ama 13 gün sonra hasta oldum. Seninde düzensiz miydi reglinİlk kullandığım da 2-3 gün içinde oldum ya ondan bu sefer de dedim hemen gelir ama gelmedi