Gebeliğe Hazırlık Tarlusal

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 6 gun gecikti ilk kez, doktor hamile olmadigimdan emin olduktan sonra (kan testi ile) tarlusal verdi. Bir sıkıntı olur mu çünkü ben bebek düşünüyorum dedim. Yok yok hic bir sorun olmaz dedi :)

Merhaba. Sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama tarlusal bana iyi geldi. İlaç bitti 3 gün sonra regl oldum. Ama 10 güne kadar olması normalmiş. Eğer daha fazla ise mutlaka doktora tekrar gitmek iyi olur

Merhaba. Sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama tarlusal bana iyi geldi. İlaç bitti 3 gün sonra regl oldum. Ama 10 güne kadar olması normalmiş. Eğer daha fazla ise mutlaka doktora tekrar gitmek iyi olur
Adetiniz girdimi düzene

Pazar günü son ilacımı içtim pazar aksamı bitti bugün Perşembe hala gelmedi. Normal de önceki Tarlusal da hemen gelmişti bunda hala gelmedi
Bende iki kere kullandım ilkinde 2 gün sonra oldum son kullandığımda 13 gün sonra oldum hasta

B
İlk kullandığım da 2-3 gün içinde oldum ya ondan bu sefer de dedim hemen gelir ama gelmedi
Bende senin gibi düşündüm ama 13 gün sonra hasta oldum. Seninde düzensiz miydi reglin

Back