Tarlusal

alyaaa20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
29
5
1
27
Kızlar tam konu başlığını bulamadığım için doğru yere mi açtım bilmiyorum. 13 gün adet görememiştim tarlusal kullandım bıraktığımın 5.günü yani dün gece regl oldum normalde hep ağrılı geçer ama bu kadar çok ağrı çektiğimi hatırlamıyorum böyle kocaman 2 tane parça düştü adet gecikmem yüzünden rahim duvarı kalınlaşmıştır diye düşündüm naneli Rezene çayı içtim ağrım azaldı ama bu sefer de bugün de kanamam çok azaldı tuvalete oturunca kanamam oluyor sadece pedime olmuyor normalde de çok yoğun kamama yaşayan birisiyimdir yani ilk kez yaşıyorum böyle bir şey. Tarlusalı da hayatımda ilk kez kullandım sizce böyle kanama azaltma ya da bahsettiğim şikayetlere sebep olur mu bu ilaç?

Bende gecen ay ilk defa kullanmistim nasıl derler parca parca geldi tortu şeklinde.korktum, ama 3-4 gun baya söktü sonra azaldi..banada sanki birden söktü,gun daha az sürdu gibi geldi..bu ayda ictim bugun yarin olmayi bekliyorum regl

Bende gecen ay ilk defa kullanmistim nasıl derler parca parca geldi tortu şeklinde.korktum, ama 3-4 gun baya söktü sonra azaldi..banada sanki birden söktü,gun daha az sürdu gibi geldi..bu ayda ictim bugun yarin olmayi bekliyorum regl
Senin yine baya sökmüş ya. Benim afedersin dün birden kanamam oldu oh adet oldum dedim çünkü geciktiği için çok şişkinlik yapmıştı o kadar çok ağrı çektim ki lavaboya gittim baktım 2 tane plastik gibi sert parça düşmüş ondan sonra birden kesildi kanamam sadece tuvalete oturdukça geliyor valla adet miyim değil miyim anlamadım ya

Senin yine baya sökmüş ya. Benim afedersin dün birden kanamam oldu oh adet oldum dedim çünkü geciktiği için çok şişkinlik yapmıştı o kadar çok ağrı çektim ki lavaboya gittim baktım 2 tane plastik gibi sert parça düşmüş ondan sonra birden kesildi kanamam sadece tuvalete oturdukça geliyor valla adet miyim değil miyim anlamadım ya
Evlimisiniz

Düşükmü acaba diye disundim bi an canim..ill defa kullandigin icin belki ilacin ozellilleri herkesde farklidir benimde bacagim cok agriyor tarlusaldan belki..ama dediginiz gibi koyulik ayni
Yok ya geçen ay düzenli görmüştüm 7 gün boyunca yoğun yaşadım adetimi hatta. Bu ay çok stresli günler geçirdim bir de hava değişimi falan da oldu mahvoldu düzenim yani 15 gün sonra adet gördüm ya belki de o yüzden düşmüştür o parçalar içeride biriktiği için ama dediğim gibi kan gelmemesini anlayamadım sadece

Yok ya geçen ay düzenli görmüştüm 7 gün boyunca yoğun yaşadım adetimi hatta. Bu ay çok stresli günler geçirdim bir de hava değişimi falan da oldu mahvoldu düzenim yani 15 gün sonra adet gördüm ya belki de o yüzden düşmüştür o parçalar içeride biriktiği için ama dediğim gibi kan gelmemesini anlayamadım sadece
Bende uzun sure olmayinca bak dedim kendime nasi birikmis koyilasmis hatta asprin kullanmayi disundum kanim sulansin diye ama vazgectim dedim simdide cok gelir su gibi:((

Bende uzun sure olmayinca bak dedim kendime nasi birikmis koyilasmis hatta asprin kullanmayi disundum kanim sulansin diye ama vazgectim dedim simdide cok gelir su gibi:KK43:(
Evet aspirin fazlalaştırıyormuş bozma bence boşver benim gibi olmaktan daha iyidir en azından

Gecen ayi hatrlamiyirum bu ay dort gun oldu hap biteli.birde drbesgun sabah aksam dedi eczaci 6 gun dedi...icinde baktim on iki var diger ikisi artmasin dedimm:)))onlarida ictim...bugin yarin bekliyorum

Gecen ayi hatrlamiyirum bu ay dort gun oldu hap biteli.birde drbesgun sabah aksam dedi eczaci 6 gun dedi...icinde baktim on iki var diger ikisi artmasin dedimm:)))onlarida ictim...bugin yarin bekliyorum
Ama keşke kullanmasaydın iki ay üst üste tarlusalı belki zararı olur

Back