• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal ve PKO.

Naazzli58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
350
304
103
29
Merhaba kizlarrr, uzun süre aradan sonra yine ben 🙈,,
Doğumumdan sonra uzun süre adet olmadım mucize bi şekilde ilk defa 3 ay tam zamanında oldu en son aralıkta yani.
Bir kızım var 25 nisanda 2 yaşına girecek ve eşim ikinci bebisi çok istiyor bana sorarsanız bir soru işareti ile dolanıyorum hala 🙄😂.

Ben tarlusal aldım ve az önce en son ilacı ictim günde iki defa olmak üzere 6 gün içtim, ama bende kasik ağrısı başladı bugün, çok kişide hamile kalmış bu ilaçla, şimdi size sorum kasik ağrısı olupta yumurtladigini anlayan var mı? Veya başka Bi sebebi olan var mı?

Cok teşekkür ederim yazdığın için, sonunda biri yazdı😊 kaçıncı gün görmüştün yumurtlamayi, 4 gün oldu hala gelen giden yok sadece ağrı var 🤷‍♀️
İlacı kullandığım dördüncü günü sancım başladı 2 gün snra yumurtlama oldu ama adet oldum ama adet gibi de değil anlamadım bende🤔

İlacı kullandığım dördüncü günü sancım başladı 2 gün snra yumurtlama oldu ama adet oldum ama adet gibi de değil anlamadım bende🤔
Bendede Bi kez kullandigimda leke tarzı olmuştu, ben daha hala adet olmadım ağrılar arada oluyor arada olmuyor 🤷‍♀️🙄

Back