Tarlusal kullaninca benimde boyle basliyordu adetim o yuzden progestani daha cok seviyorum once lekelenme ile basliyor adeti sonra söküyor bendede pko var ayni etkiyi size yapmisMerhaba
16 mart tarihinden beri adet olmuyorum. Bu sebepten ve 1 senedirde gebe kalamadığım için 2 hafta önce hastaneye gittim. Beta hcg prolaktin ve amh bakıldı. Amh pko dolayısı ile zaten yüksek çıktı. Prolaktin sınırdan biraz yüksek çıktı. Gebelikte yoktu ve doktor tarlusal hap yazdı sadece. Adetin 2 yada 3. Günü gel hormon tahlili yapalım dedi. Hap perşembe günü bitti ve pazartesi damla damla lekeler geldi sadece. Aksam kesilmişti. Bugün yine peçeteye az az kan geldi ama devamı olmadı. Ağrım var ama kanama yok. Bu şekilde olan varsa bana yardımcı olabilir mi. Uzun süredir adet olmadığım için mi sökülmemiş olabilir. Beklemelimiyim ?
Ilk 3 4 gun lekelenme olur tarlusal adeti 3 ila 10. Gun arasi söker bence bekleyin 10. Gune kadarMerhaba
16 mart tarihinden beri adet olmuyorum. Bu sebepten ve 1 senedirde gebe kalamadığım için 2 hafta önce hastaneye gittim. Beta hcg prolaktin ve amh bakıldı. Amh pko dolayısı ile zaten yüksek çıktı. Prolaktin sınırdan biraz yüksek çıktı. Gebelikte yoktu ve doktor tarlusal hap yazdı sadece. Adetin 2 yada 3. Günü gel hormon tahlili yapalım dedi. Hap perşembe günü bitti ve pazartesi damla damla lekeler geldi sadece. Aksam kesilmişti. Bugün yine peçeteye az az kan geldi ama devamı olmadı. Ağrım var ama kanama yok. Bu şekilde olan varsa bana yardımcı olabilir mi. Uzun süredir adet olmadığım için mi sökülmemiş olabilir. Beklemelimiyim ?
Çok teşekkür ederim. Korktum böyle olunca. İnşallah sökülür dediğiniz gibi. Gerçekten çaresizlik çok zor bişey.Ilk 3 4 gun lekelenme olur tarlusal adeti 3 ila 10. Gun arasi söker bence bekleyin 10. Gune kadar
Bende anlamadım. Aynı şekilde konuyu açtıktan sonra bende çok sayıda aynı şeyleri okudum İnternette ve forum da.bu 1haftadır o kadar çok aynı konuyu gördüm ki ilaç alınmasına ragmen sadece lekelenme oluyo adet sökülmüyo diye nasıl bi tesadüf anlayamadım bende progestan içtim 7gündür hala gelmedi beklemedeyim noluyo bize adetsizlik dönemine mi girdik aynı anda
Yanlis hatirlamiyosam sen progestani kullanmayi birakmistin canim senin durumun cok normal ilaci bitirmedin kibu 1haftadır o kadar çok aynı konuyu gördüm ki ilaç alınmasına ragmen sadece lekelenme oluyo adet sökülmüyo diye nasıl bi tesadüf anlayamadım bende progestan içtim 7gündür hala gelmedi beklemedeyim noluyo bize adetsizlik dönemine mi girdik aynı anda
Kac gun oldu tam olarak biteli tarlusalÇok teşekkür ederim. Korktum böyle olunca. İnşallah sökülür dediğiniz gibi. Gerçekten çaresizlik çok zor bişey.
Bugün 6.günKac gun oldu tam olarak biteli tarlusal
Kutuyu komple bitirdinmi kac tane ictin gundeBugün 6.gün
Evet 12 tane vardı içinde. Günde 2 tane 6 gün boyunca içtimKutuyu komple bitirdinmi kac tane ictin gunde