TARLUSAL - PCOS

00peri00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
103
10
48
bugün bana da pcos teşhisi kondu tarlusal adlı ilacı kullanmaya başladım aynı ilacı kullanan var mı acaba?

Arkadaslar yeni baslik acmak istemedigimden arkadasin konusunu hortlatmis olucam ama bilginize ihtiyacim var.Pkoluyum, iki haftalik gecikme sonrasi tarlusal kullandim ama ilac biteli 12 gun oldu hala olmadim bu normal mi?( Ilac almadan kan testi yapildi gebelik yok)30 yasindayim erken menepozdan korkar oldum.Hormon testlerim sadece pkoyu gosteriyor ama ilac sonrasi 12 gun boyunca adet olamamak bana cok normal gelmedi.

Bende de pko var Benimde bi ara ilactan sonra bayağı gecikmisti. Ama bazen de 1-2 gün sonra hemen adet görebiliyorsun. Bi kaç gün daha bekle doktora git istersen. Bi de icini ferah tut menapoz hemen bir kac ayda olacak bişey deil. Tabi olmaz demeyelim rabbim korusun. Allah cumlemize şifa versin inşallah ne diyeyim

Cevap icin tesekkur ederim.Prospektuste 10 gun icinde adeti sokturdugu yaziyo o yuzden biraz korktum.Birde bu ilac kullanmadan adet olamama durumum son bir kac aydir var.Oncesinde gayet duzenli olurdum.Zaten pko oldugumu da yeni ogrendim.Insallah bir an once duzene girer sure uzadikca bebek icin tedavim de gecikiyor

Rica ederim. Bayağı var ama icipte adet göremeyen. Doktora bi görünün istersen. Sonra da İnşallah hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın. Ben bekarım ama bu hastalık bende bayağı ciddi durumda su an. İnşallah şifamizi buluruz...

Canım durumun ne oldu gebelik oluşumu acaba ???

Canim ben buraya yazdigimda yani tarlusal icip adetim gelmediginde hamile kalmisim.Tarlusala ragmen olamadim diye doktora gittiigmde ogrendim.Su an 35 haftaligim bekliyoruz bebegimizi:)
Ayy maşallah canım çok sevindim senin adına rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin ins bana da dua et hamile duasi kabul olur çok yoruldum rabbim bana da nasip etsin ins bnimde yüzüm gülsün artik

Tabi ki ederim canim insallah sana da bekleyen herkese de Allah tez zamanda saglikla nasip eder, stres yapmamaya akisina birakmaya calis ,bak hic ummadigin anda geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…