Canim bende kullanmistim gecen ay bende de bole oldu ve bi sikinti olmadi eger reglin basladiysa ilaci kullanmana gerek kalmaz ben ole yapmistimArkadaşlar merhaba adet gecikmemden dolayı doktor tarlusal verdi bugün 2. Günüydü ama kanamam oldu sanirim adet oldum lekelenme şeklinde ama kırmızı tarlusalı kullanırken 2. Günunde adet olunur mu ilacı bırakmalımıyim sizce ? Doktor ilać 6 gunde bitince 5 gün sonra adet olursun demişti napmaliyim ilaca devam edeyimmi ?
Benim adetimin ilk gunu hep az gelir zaten o yuzden haptan dolayi ole oldu diyemem . Zaten kullandigimz hap adet sokturucu adetimz olduktan sonra kullanmaya gerek gormedim ve kullanmadim bn . Bu ayda kullaniyorum ama hapim yarin bitiyo daha adet olmadim . Aydan aya degisiyo demekkiAslımorgamze çokmu oldun peki yani benim bir iki damla gibi lekelenme şeklinde ama kırmızı senin nasil olmustu yarinda iceyim çok gelirse adetim birakayim ilacı boyle mi yapayim sence ?
Bayanlar bana acil yardim edin ya benim adetim hic gecikmez Şali günü doktora gittim ne kanda nere ultrasonda gebelik yok dedi hormonel değişimlerden olabilir başka bi sorun yok dedi tarlusal verdi ben birazdaha bekliyim DİE icmedim bugün 12 ci günüm napicami bilmiyorn icsem sonra hamile oldumu falan ogrensem zarari olurmu DİE korkuyorm çok çaresiz kaldim napicami bilmiyorum
İki gün önce basladim dun sabah 3 cü hali içtim bi saat sonra reglimi oldum çok şükür belirsizlikten kurtulmuş oldmreglin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?