Tarlusal kullanmaya başlayınca 2. Gün adet olurnurmu?

MetEzgi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
48
3
6
34
Arkadaşlar merhaba adet gecikmemden dolayı doktor tarlusal verdi bugün 2. Günüydü ama kanamam oldu sanirim adet oldum lekelenme şeklinde ama kırmızı tarlusalı kullanırken 2. Günunde adet olunur mu ilacı bırakmalımıyim sizce ? Doktor ilać 6 gunde bitince 5 gün sonra adet olursun demişti napmaliyim ilaca devam edeyimmi ?

ben aynı doktorunuzun dediği gibi olmuştum 5 gün içtim bitti daha sonra 5 gün sonra oldum ,cevabını bilemiyorum ama prospektüste yazar bi oku bence

Bi bakayım ama sanki yazmiyodu ilacı aldigimda okumuştum çünkü

Adet gecikmesinde kullanimda 5 10 gun sonra olur kanama diye yaziyo napicam ki simdi anlayamadim hiç kimse yokmu bu durumla karşi karşiya kalan acaba : (

Doktoruma ulaşamiyorum ki : ( eczaneyide erkek açarsa telefonu diye nasil analatirim derdimi diye dşunuyorum : ( belki burdaki arkadaşlarin basina boyle gelmistir diye sansimi deneyeyim dedim : (tesekkjr ederim canım yardimin için

Canim bende kullanmistim gecen ay bende de bole oldu ve bi sikinti olmadi eger reglin basladiysa ilaci kullanmana gerek kalmaz ben ole yapmistim

Aslımor gamze çokmu oldun peki yani benim bir iki damla gibi lekelenme şeklinde ama kırmızı senin nasil olmustu yarinda iceyim çok gelirse adetim birakayim ilacı boyle mi yapayim sence ?

Aslımor gamze çokmu oldun peki yani benim bir iki damla gibi lekelenme şeklinde ama kırmızı senin nasil olmustu yarinda iceyim çok gelirse adetim birakayim ilacı boyle mi yapayim sence ?
Benim adetimin ilk gunu hep az gelir zaten o yuzden haptan dolayi ole oldu diyemem . Zaten kullandigimz hap adet sokturucu adetimz olduktan sonra kullanmaya gerek gormedim ve kullanmadim bn . Bu ayda kullaniyorum ama hapim yarin bitiyo daha adet olmadim . Aydan aya degisiyo demekki

Demekki öyle be yarinda bi kullanayim bakayim nasil olacak bide adetim basladiktan 14 gün sonra bi ilaca daga baslicam oda ksiti yok etmek için kistten dolayi gecikiyomuş benim ama allah tan iyi huyluymus

Ben regl olmak için bolca maydanoz yemiştim, bi de tarlusal almıştım. Aynı gün geldi. Sonra hapa devam etmedim ama

İşte ben şuan regly olup olmadigimdan emin degilim yarin kesinlesir diye düşünuyorum.bakalim insallah yarin tamamen emin olurum kizlar çok sagolun

Bende 2. Gün oldum. Doktoru aradım amaç adet olmanı sağlamaktı kullanmana gerek yok dedi.

Bayanlar bana acil yardim edin ya benim adetim hic gecikmez Şali günü doktora gittim ne kanda nere ultrasonda gebelik yok dedi hormonel değişimlerden olabilir başka bi sorun yok dedi tarlusal verdi ben birazdaha bekliyim DİE icmedim bugün 12 ci günüm napicami bilmiyorn icsem sonra hamile oldumu falan ogrensem zarari olurmu DİE korkuyorm çok çaresiz kaldim napicami bilmiyorum

Canim reglin geciktiģinde kanda cikar hamile olsan ama sen yine istersen yarin bi kan testi daha yaptir için rahat etsin eger degilsen kesin hormonlarinda bi degisme vardir benimde oyle oldu tarlusal ictim simdi oldum hersey yolunda

Kizlar bende kullandim bu ay tarlusal hapim biteli 8 gun oldu adet gormedim napmam gerek adet gormek icin baska hap varmi adet sokturucu bildiginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…