14 gün sonra canımÇatlama iğnesinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım çok heyecanliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 gün sonra canımÇatlama iğnesinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım çok heyecanliyim
Saol canım14 gün sonra canım
Allah yardımcın olsun canım adet sancısı gerçekten çok kötüAllah yardımcınız olsun ben günümde olurum bugün olmadım diye mahf oldum baş ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı yya Rabbim
Test yaptım çıkmadı ama daha gecikmedi bugün olmam gerekiyordu İnşallah gecikmez çünkü dünden beri çok kötü ağrılar bugün arttı
Daha olmadım olmadan çekiyorum olsam nolacak bilmiyorumAllah yardımcın olsun canım adet sancısı gerçekten çok kötü
Zaten olmadan çekiyiz hep olunca bi rahatlama geliyoDaha olmadım olmadan çekiyorum olsam nolacak bilmiyorum
Aynen inşallah olmam yaZaten olmadan çekiyiz hep olunca bi rahatlama geliyo
Inşallah canım bebiş vardır bende bekleme asamasindayim 10 gün var bakalım Inşallah nasipte vardırAynen inşallah olmam ya
İnşallah canım ya ne zamandır isitiyosnz bebekInşallah canım bebiş vardır bende bekleme asamasindayim 10 gün var bakalım Inşallah nasipte vardır
Valla 4 yıldır tedavi goruyom olmadı şimdi yeni bi dr ile tanıştım Klomen ve çatlama iğnesi yaptıİnşallah canım ya ne zamandır isitiyosnz bebek
Pko var birde bende o yüzden biraz zorlanıyorumİnşallah canım ya ne zamandır isitiyosnz bebek
Hadi ya Allah yardımcın olsun canım Pko nasil bir şey, yumurtalar büyümüyor mu gelişmiyor bu Pko o muValla 4 yıldır tedavi goruyom olmadı şimdi yeni bi dr ile tanıştım Klomen ve çatlama iğnesi yaptı
Bende 14.ayıma girdim bende bi sorun gözükmedi simdilik eşimin spermleri ile başımız belada maalesef. Çok düşük çok.Pko var birde bende o yüzden biraz zorlanıyorum
Pko rahimde yumurtalar inci gibi dizilip çatlaması biraz geç oluyo biraz ayrıntılı bisey uzun anlatmasıHadi ya Allah yardımcın olsun canım Pko nasil bir şey, yumurtalar büyümüyor mu gelişmiyor bu Pko o mu
Istersen doğal bisey önerebilirim benim eşimde kullanıyoBende 14.ayıma girdim bende bi sorun gözükmedi simdilik eşimin spermleri ile başımız belada maalesef. Çok düşük çok.
Istersen doğal bisey önerebilirim benim eşimde kullanıyo
Çakşır otu macunu ve Medigart kullanıyor ve çok güzel faydası oldu internetten gökçek marketten sipariş verebilirsin güvenilir biz menmun kaldıkNe kullanıyor canım
Çakşır macunu kullandı bu ay henüz test yapmadık ama inşallah işe yaramıştırÇakşır otu macunu ve Medigart kullanıyor ve çok güzel faydası oldu internetten gökçek marketten sipariş verebilirsin güvenilir biz menmun kaldık
Benim eşim ikisin beraber kullanıyoÇakşır macunu kullandı bu ay henüz test yapmadık ama inşallah işe yaramıştır
Yok doktorum tarlusalin birsey yapmicagini soyledi ama bebek olusamamis kalp atisi olmadi malesef ❣