• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullanipta hala adet olmayanlar burda mi

Eliftugceyilnaz133

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
2.017
459
73
28
Arkadaşlar 28 Ekim'de adet olmam gerekiyordu almadım idrar testlerinde hep negatif doktora gittiğimde kanda negatif fakat kirs olduğunu ve kendi kendine eritecegini söyledi tarlusal ilaç verdi ilacın bugün bitti ama hala adet olmadım

Arkadaşlar 28 Ekim'de adet olmam gerekiyordu almadım idrar testlerinde hep negatif doktora gittiğimde kanda negatif fakat kirs olduğunu ve kendi kendine eritecegini söyledi tarlusal ilaç verdi ilacın bugün bitti ama hala adet olmadım
İlaç biter bitmez adet olacaksın diye bişey yok stres yapma. Bu tarz ilaçlar hormon dengelerini değiştirebilir. Hiç kullanmadım Bi keresinde kullanmak istemiştim doktorumu arayıp sorduğum da kullanma daha çok erteleyebilir demişti

Bende kirs varmış doktor ondan adet geç olmuş olabilir dedi nasirsam o ama bn ilaç kullanınca hemn olacağım diye bekliyordum öğrendim ki ilaç bittikten sonra oluyormussum

Bende kirs varmış doktor ondan adet geç olmuş olabilir dedi nasirsam o ama bn ilaç kullanınca hemn olacağım diye bekliyordum öğrendim ki ilaç bittikten sonra oluyormussum
Bende de kistler vardı evlenmeden önce bazen hiç adet olmazdım sonra zamanla düzenli olmaya başladım önemli olan stres yapmamak

Merhaba ben de bir hafta geciktim , gebelik testi negatif çıktı . Sağ kaşığımda kist varmış , tarlusal verdi. Yarın 4.gün ilacım bitecek . Bakalım nasıl olacak ? Çok geçmiş olsun .

Back