Jinekoloji Tarlusal kullanıp kaçıncı gün adet oldunuz?

sardunya12345

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
107
47
28
Merhaba bayanlar. Geçen adetim 1 ay gecikmeli oldu bu ay da 22 gün geçti. Tarlusal kullandim biteli 4 gün oldu. İlaç kullanıp adet olamayan var mı? Olanlar kac gün sonra oldu ?

ben 3 defa kullandım , bittikten sonrada oldu içerkende. ama 10 bittikten 10 gün içinde olman gerekiyor .dedi. 6 gün daha bekle

2 aya bi hafta vardı , ilaçla adet oldum .bu gecikmeden sonra progestan kullandım . adaçayı falan . 2 ay düzenli geldi. sonra yine gecikti tarsual kullnadım yine 10 gün gecikmeli oldu.46 yaş
Doktor ne diyor peki? Hormonal ya da kistle alakalı mi. Erken menopoz falan mı. Geçen yıl 2 ay geciktiginde gitmiştim hormon bakılması sadece muayenede de mevsimsel olabilir sorun yok demişti. Bu sefer bu önceki adetim 1 ay gecikmeli kendiliğinden oldu bu da 15. Gün tarlusal başladım biteli 5 gün oldu tık yok

2 dr a gittim , sürekli ameliyat planlıyorlar . menopaza girmediğimi östrojenin bitmediğini söydei. ama yumurta azalmış dedi . şimdi fonksiyonel kadın doğuma gideceğim .

2 aya bi hafta vardı , ilaçla adet oldum .bu gecikmeden sonra progestan kullandım . adaçayı falan . 2 ay düzenli geldi. sonra yine gecikti tarsual kullnadım yine 10 gün gecikmeli oldu.46 yaş
Rahim duvarı kalınlasması için biley dedimi biyopsi ne istemedimi sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…