Tarlusal kullanıp hamile kalanlar

Tarlusal kullandıktan 1 hafta sonra adet olmadım ve gebelik testi yaptım öğrendiğimde 7 8 haftalık hamileydim
Bende bugün tarlusal biteli 10.gun gebelik testi yaptım gölge şeklinde ikinci çizgiyi gördüm bu şekildeydi ama hemen çıkmadı bu yüzdende itibar etmekte istemiyorum ama 7.gunden beri aynı marka testle takip ediyorum günlerde geçse böyle çizgi cikartmiyordu ilk defa böyle çizgi çıktı su damlattim kuruma çizgisimi diye ama çizgi hala duruyor kaybolmadi

Eklentiler

• IMG-20230620-WA0013.jpeg
    IMG-20230620-WA0013.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 94
Bende bugün tarlusal biteli 10.gun gebelik testi yaptım gölge şeklinde ikinci çizgiyi gördüm bu şekildeydi ama hemen çıkmadı bu yüzdende itibar etmekte istemiyorum ama 7.gunden beri aynı marka testle takip ediyorum günlerde geçse böyle çizgi cikartmiyordu ilk defa böyle çizgi çıktı su damlattim kuruma çizgisimi diye ama çizgi hala duruyor kaybolmadi
Benimde böyle çıkmıştı kan testi yaptırdım en kesin sonucu kan testi veriyor

Kızlarrr selamm
Reglim gecikince kan testi verdim negatif çıktı doktor tarlusall verdi kullandım 10 gün geçti yine olmadım test yaptım pozitif hamileyim beta 600 ilaç zararı varmı gebeliğe durumu yaşayan varmı:cry:
Merhaba belirtileriniz oldumu hiç. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve hada önce gecikmelerde 1-2 kere kullanmıştım tarlusal 2.ci günü adet olurdum bu sefer full paket bitti bugün hala olmadım. Beta HCG verdim 2 gün önce 4.92 çıktı İlk defa negatiflerde böyle sınırda çıktı. Bu 2-3 gündür regli olacakmış gibi karnım belim ağrıyor ama birşey yok. İnşallah mucizem doğal yollarla annesini bulur 🤲🙏

Merhaba Hanımlar Ben de aynı durumu yaşıyorum Tarlusal bittikten 2 hafta sonra beta hcg 1.080 çıktı Yaklaşık 3 haftalık hamileyim yani doktorun perinatolojiye yönlendirdi tarlusal kullanımı sırasında hamile kaldığım için hücreyken bile bebeğe zarar verebileceğini düşündüğünden Bu ilacı kullanıp hamile kalanlar lütfen güncel durumlarınızı yazar mısınız hamileliğiniz nasıl gidiyor testlerde bir sıkıntı çıktı mı bebekte

Kızlarrr selamm
Reglim gecikince kan testi verdim negatif çıktı doktor tarlusall verdi kullandım 10 gün geçti yine olmadım test yaptım pozitif hamileyim beta 600 ilaç zararı varmı gebeliğe durumu yaşayan varmı:cry:
Bir şey soracağım toplamda cinsel iliskiden kac gun sonra test verdiğinizde pozitif çıktı? Kesin test sonucu için cinsel iliskiden kac gun sonra yapılmalı test ? Adet tarihi hatırlayamadığım için soruyorum buhu

X