Tarlusal kullanıp hamile kalan varmı

Bende tarlusal kullandım adet olmak için öncesinde de 3 gün adaçayı içtim sonra tarlusal içtim 6 gun günde iki defa kullandım bitti 10. Gün hala adet olmadım önceden kullanırdım en fazlan5 gün içinde adet olurdum öncesinde kan verdim negatif çıkmıştı sonra test yaptım bir kaç defa daha yine negatifti ilacı kullanırken 2 defa korunmasız ilişki oldu yani omu tuttu bilmiyorum yarın gidip kan vereceğim bir umut işte bakalim bugün test yaptım saatler sonra böyle çıkmış baktığımda kuruma çizgisimi diye kontrol ettim suya tuttum çizgi duruyor hala gitmedi

Eklentiler

• IMG-20230620-WA0013.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 88
Aaa maşallah ikimci çizgiyi bende gördüm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aaa maşallah ikimci çizgiyi bende gördüm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İşte emin olamıyorum ki kanda pozitif görene kadar negatif düşünüyorum birde kimyasal gebelikte yaşadım nasıl geçecek korkularım bilmiyorum ikinciyi istiyorum varsada sevinirim amin inşallah bu arada rabbim kimseye aratmasin bende pco var ilk çocuğuma yumurta takibiyle hamile kaldım buna şükür

Yarın kan verin hepsi netleşir inşallah bence var

İlaç bittikten 10 gün sonramı adet oldunuz benimde ilaç biteli 3. Günüm olamadım çok stres yapıyorum.
Bende aynı durumdayım bugün 3.günüm olucak kimyasal gebelik yaşıyorum doktorum adet olabilmem için tarlusal verdi bitti 3. Günüm ama olmadım daha olmadıkça da stres oluyor insan sizin süreciniz nasıl devam etti

Geçmiş olsun Benim 8. Gün lekelenmem başladı 10. Gün adet oldum sizinde olur stres yapmayın.

Kızlar bende tarlusal kullandım nasılsa regl olucam diye de eşimşede görüştük tarlusal bitti 8 gün gelmedi regl sonra doktora gittim ve progesteron amp verdi 3 tane yaptırdım

Tarlusal kullanıp adet oldunuz yani hamileyken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…