- 4 Nisan 2023
- 369
- 147
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mavi_rella
Ne kadar güzel belki tüp bebek olumlu olur düşüncesindeyim.Yanlış yazmışım tarlusal kullanırken hamileymişim yani 2 tüp bebek sürecim başlamak üzereyken hamile olduğumu öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar güzel belki tüp bebek olumlu olur düşüncesindeyim.Yanlış yazmışım tarlusal kullanırken hamileymişim yani 2 tüp bebek sürecim başlamak üzereyken hamile olduğumu öğrendim
Tüh zamana ihtiyacı var demekki umudunuzu katbetmeyin. Ben bir buçuk yıldır tedavi görüyordum aşılama takip tüp bebek bunları denedik sonra yine kendiliğinden oldu umudumuzu kaybetmeyin. Rabbimin de vardır bir bildiğiGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim adet oldum bildiğin siz tekrar denediniz mi
Tabiki öyle. Benimki umut kaybetmek değilde çok umutlanmamak aslında çünkü umutlandığımda hep rabbim dur daha zamanı değil dediTüh zamana ihtiyacı var demekki umudunuzu katbetmeyin. Ben bir buçuk yıldır tedavi görüyordum aşılama takip tüp bebek bunları denedik sonra yine kendiliğinden oldu umudumuzu kaybetmeyin. Rabbimin de vardır bir bildiği
test verdiniz mi? evet ben adet olurken verdim pozitif çıktı.Bide siz adet oldunuz değil mi HCG testi verirken
merhabalar.inşallah hamileliğiniz çok güzel ilerler.bende sizin gibi tarlusal kullanırken hamile kaldım ve adet oldum.pazartesi belli olacak durumum.Yanlış yazmışım tarlusal kullanırken hamileymişim yani 2 tüp bebek sürecim başlamak üzereyken hamile olduğumu öğrendim
Merhaba durumunuzda bir gelişme oldu mu?merhabalar.inşallah hamileliğiniz çok güzel ilerler.bende sizin gibi tarlusal kullanırken hamile kaldım ve adet oldum.pazartesi belli olacak durumum.
merhabalar.maalesef düşük yaptım kimyasal gebelik oldu.Merhaba durumunuzda bir gelişme oldu mu?
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alırsınızmerhabalar.maalesef düşük yaptım kimyasal gebelik oldu.
çok teşekkür ederim,İNŞALLAH hepimiz kısa sürede güzel haberler alırız :)Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alırsınız
Ben adet oldum 2. Denemem olucak. Pazartesi transfer günüm. Umarım tutunurlartest verdiniz mi? evet ben adet olurken verdim pozitif çıktı.
Aa canım beraber transfer olmuştuk 1 nisanda. İnşallah bu sefer tutarBen adet oldum 2. Denemem olucak. Pazartesi transfer günüm. Umarım tutunurlar
İnşallah canım sen naptın nasılsınAa canım beraber transfer olmuştuk 1 nisanda. İnşallah bu sefer tutar
İyiyim şükür günler geçiyor bir şekildeİnşallah canım sen naptın nasılsın
Sen hamileydim değil mi kız mı erkek mi bana erkek geldi sanki doğru haturlıyorsam içime doğduİyiyim şükür günler geçiyor bir şekilde
Evet canım 12+5 ama en son gittiğimde göstermedi cinsiyetini 16. Haftada gittiğimde belli olacak inşallahSen hamileydim değil mi kız mı erkek mi bana erkek geldi sanki doğru haturlıyorsam içime doğdu
Hadi hayırlısı olsun inşallahEvet canım 12+5 ama en son gittiğimde göstermedi cinsiyetini 16. Haftada gittiğimde belli olacak inşallah
Darısı isteyem herkese inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah
inşallah sağlıcakla tutunurlar.Dualarım sizinleBen adet oldum 2. Denemem olucak. Pazartesi transfer günüm. Umarım tutunurlar
Allah razı olsun transfer oldum şimdi yatıyoruminşallah sağlıcakla tutunurlar.Dualarım sizinle