tarlusal kullandım hamile olabilir miyim

yyangelll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
15
4
1
29
hanımlar merhaba. adetimin bittiği gün esimle süpheli cinsel iliskiye girdik. bir sonraki ay ben gebe olabilecegimi düsünmeden adetim gecikince tarlusal kullandım daha ilacı icmeye başladığımın 2. günü adet gördüm. bir sonraki ay yine her zamanki düzenimde adetimi gördüm. sizce hamile olabilir miyim tarlusal içip adet gördüğü halde hamile olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Tarlusal içtiysen gebelik varsa da sonlanır zaten, yani mümkün değil

Tarlusal adet söktürücü canım tarlusalla gebe kalma olasılığı neredeyse hiç yok

Tarlusal içtiysen gebelik varsa da sonlanır zaten, yani mümkün değil
Tarlusal gebelik varsa sonlandırmaz tecrübeyle sabit iki kutu tarlusal içip hamile olduğunu öğrenen insanlar tanıyorum çok şükür hiç bir problem olmadı

Peki adet gecikince niye gebelik testi yapmadan tarlusal kullandın ki riske atmak yerine test yapmak mantıklı olan doktor bu ilacı vermeden önce gebelik olmadığından emin oluyor öyle veriyor

Tarlusal gebelik varsa sonlandırmaz tecrübeyle sabit iki kutu tarlusal içip hamile olduğunu öğrenen insanlar tanıyorum çok şükür hiç bir problem olmadı
Bu onlarda öyle oldu diye zarar vermez anlamına gelmez tehlikeli bir ilaç ve doktor bunu vermeden gebelik var mı yok mu diye bakıp öyle veriyor

Bu onlarda öyle oldu diye zarar vermez anlamına gelmez tehlikeli bir ilaç ve doktor bunu vermeden gebelik var mı yok mu diye bakıp öyle veriyor
Haklısın herkesin bünyesi farklı ama direk bebek düşürmez onu diyorum

ben o zaman hiç şüphelenmemiştim gebelikten sonradan acaba olabilir mi dedim ama tarlusal içip daha 2 günde adet olunca gebelik yoktur sanırım.. bide üstüne 1 kere daha adet gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…