Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiyamam stres yaptiysan ondanda gecikir canim tarlusalla hep adet olurum ben hic sokulmem kendi kendime kitabini yazdim o ilacin tup bebek surecimde bende gec olmuştum biran once olsun istiyodum
Ben de bu ay kullandım bitti kistim de olduğu için sanırım son adet tarihim 5 haziran hala olmadım stres de yaptığımız için sürekli kafamız orda olduğu için de olmuyor sanırım
Normalde tarlusal vermeden kan testi yapıyorlar doktor bana kan testi yapmadan verdi ben kendim sonrasında ama tarlusal kullanırken de test yapıp hamile olduğunu öğrenenler var forumda. Genelde kutu bittikten 10 gün sonra olması bekleniyormuş
Normalde tarlusal vermeden kan testi yapıyorlar doktor bana kan testi yapmadan verdi ben kendim sonrasında ama tarlusal kullanırken de test yapıp hamile olduğunu öğrenenler var forumda. Genelde kutu bittikten 10 gün sonra olması bekleniyormuş
Doktor bana test yaptı hamile olduğumu anlamadı söktürsün diye tarlusal verdi içtim bir hafta bekledim olmadım tekrar gittim hamileymişsin dedi o yüzden sordum