Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunuz nasıl oldu. Başladınız mı tarlusal aMerhaba hanımlar 9ekimde hasta olmam gerekirken 11nde oldum oda 1 gün kahverengi kanama sonucu akşama bitti 2 3 gün bekledim sağlık ocağında kan verdim 0.100 çıktı doktor 4gun bekle adet olmazsan tarlusal a başla dedi bitirdim bugün 5nci gün hakkımızda hayırlısı Allah istiyen herkesin kolunu boş koymasin
Bugün 10ncu gün hapı bitireliSonucunuz nasıl oldu. Başladınız mı tarlusal a
Şuan ben yaşıyorum.hap biteli bugün 11nci gündü akşam üstü çok az peseteye kahverengi açık bı renk geldi akşam hiç bişey olmadıMrb arkadaşlar adet düzensizliği için 15 gün önce doktora gittim ve söktürmesi için tarlusal verdi 5 gün kullandım bugün ilacım biteli 10 gün oldu yoğun bi kanamam olmadı bu sabah hafif pembe olarak çok az bi kanamam oldu ve kesildi böyle bi durumla karşılaşan varım aranızda lütfen yardımcı olur musunuz ?
Bende bugün 12nci gün o hap biteli öğlen çok az kahverengi bı parca geldi akşama kadar başka bişey gelmedi acaba hastalık başlıcak mı ???Mrb arkadaşlar adet düzensizliği için 15 gün önce doktora gittim ve söktürmesi için tarlusal verdi 5 gün kullandım bugün ilacım biteli 10 gün oldu yoğun bi kanamam olmadı bu sabah hafif pembe olarak çok az bi kanamam oldu ve kesildi böyle bi durumla karşılaşan varım aranızda lütfen yardımcı olur musunuz ?
Sıvı miktarı fazla olduğu zamanlarda bu şekilde sonuç veriyor genelde testi tekrarlamanızda fayda varAnlamadım ben bunu
TeşekkürlerSıvı miktarı fazla olduğu zamanlarda bu şekilde sonuç veriyor genelde testi tekrarlamanızda fayda var
Gebelik testi yap canim ben iki cocugumada tarlusal sonrasi hamile oldugumu ogrendim daha once de kullaniyodum ictigimin ikinci yada ucuncu gunu adet gorurdum iki gebeligimdede ilac bitti on gun gecmesine ragmen adet olmamistim sonrasi testte cift cizgi cikmistiMerhaba arkadaslar pko hastasıyım 6 aylık evlıyım bebek istediğimiz için hic korunmadık ayın 15 dr gittk ultrason ıle muayne sonucu gebelik için bir engel olmadıgıni soyledi doktormz folibol glifor devic-3 ve tarlusal verdi adetin uc yada besinci gun tekrar gel dedi tarlusal daha oncelerde de kulanmistm bir iki haptan snra hemen reglı oluyordum fakat bır kutu tarlusal içtim tam 12 gündür regli olmadım ve hc bir belirtisi yok acaba hamilemiyim ?
Gebelik testi yap canim ben iki cocugumada tarlusal sonrasi hamile oldugumu ogrendim daha once de kullaniyodum ictigimin ikinci yada ucuncu gunu adet gorurdum iki gebeligimdede ilac bitti on gun gecmesine ragmen adet olmamistim sonrasi testte cift cizgi cikmisti