Tarlusal kullananlar ???

My heaven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
358
178
103
31
Mrb arkadaşlar adet düzensizliği için 15 gün önce doktora gittim ve söktürmesi için tarlusal verdi 5 gün kullandım bugün ilacım biteli 10 gün oldu yoğun bi kanamam olmadı bu sabah hafif pembe olarak çok az bi kanamam oldu ve kesildi böyle bi durumla karşılaşan varım aranızda lütfen yardımcı olur musunuz ?

canım ne oldu durumun tarlusal kullanıp hamile kalanlar var yada gebeliği fark etmeyip kullananlar dr um gebeliği etkilemez demişti merak ettim senin durumun ne ?

canım ne oldu durumun tarlusal kullanıp hamile kalanlar var yada gebeliği fark etmeyip kullananlar dr um gebeliği etkilemez demişti merak ettim senin durumun ne ?
Mrb hafif pembe şeklinde azar azar kanamam devam etti kasıklarımda inanılmaz kasılmalar var bu ilacı kullanıp hamile kalan çok kişi olmuş halk dilinde üstüne adet görme diye bişey varmış sanırım öyle bişey olabilir diyenler oldu ama ben henüz test falan yapmadım sizce yapmalı mıyım?

bence yap canım en azından kafan rahatlar, olabilir hamilelik bence inşallah vardır Rabbim hakkında hayırlısını versin

merhaba konu sahibi bir gelişme var mı bende tarlusal kullanıyorum ama tereddütteyim ... senelerdir bebeğimi bekliyorum ama hep hüsran . sat 26 temmuz hala adet olmadım .. dr gittim muayene oldum tarlusal yazdı .. hamilelik gözükmüyor kist de yok ama bilemedim

Mrb canım tarihlerimiz hemen hemen aynı bende adet olmadım tekrar kullanmayı düşünüyorum tarlusalı doktorum yine adet olmazsan aynı ilacı bi daha kullan demişti ama bende senin gibi tereddüt içerisindeyim

tarlusal kullananlardan bazıları adeti beklerken hamile olduklarını öğrenmişler (forumlarda paylaşanlar oldu) yada hemen sonra kalmışlar, rabbim isteyene nasip etsin inşallah, kullanmaya başladım canım bugün 3.gün hayırlısı artık , adet düzensizliği için mecburum. Allah gönlüne göre versin inşallah yakında güzel haberlerini paylaşırsın canım

Amin canım hepimizinde kalbinde dilediği ne varsa bu mübarek cuma günü allahım kabul etsin :)

Tarlusal kullanip adet olmayi beklerken hamile oldugunu ogrenenlerdenim. İlac gebelikte dusuge sebep olmuyor ( ama benim o gebeligim kalp durmasi sonucu sonlandi)

Ancak doktor bana tarlusal kullandiktan sonra kanama oldugsa renk ve miktar gozetmeyiz adet sayariz demisti. Ben12 gun gectigi halde adet olmamistim

Benimde adetim gecince tarlusal kullanmistim ve adet olmustum sonraki ayda hic birsey kullanmadan gebe kalmistim. Ilk hamileligim oyle olmusti

ilaç gebeliğe zararlı olabilir demek ... cok geçmiş olsun üzüldüm

Benimde adetim gecince tarlusal kullanmistim ve adet olmustum sonraki ayda hic birsey kullanmadan gebe kalmistim. Ilk hamileligim oyle olmusti
Allah bağışlasın, ne güzel haber sağlık ve mutluluk dilerim , tarlusalın bana da bi faydası olur inşallah umutlandım şimdi.

ilaç gebeliğe zararlı olabilir demek ... cok geçmiş olsun üzüldüm
Hayir sanmiyorum doktorum da alakasi oldugunu dusunmuyor. Pihtilasma cikti bende bebegimi ondan kaybettim cok yuksek ihtimalle, suan kan sulandirici kullaniuorum. Yani tarlusalla alakasi oldugunu dusunmuyoruz o kaybimin

Hayir sanmiyorum doktorum da alakasi oldugunu dusunmuyor. Pihtilasma cikti bende bebegimi ondan kaybettim cok yuksek ihtimalle, suan kan sulandirici kullaniuorum. Yani tarlusalla alakasi oldugunu dusunmuyoruz o kaybimin
anladım şimdi çok çok geçmiş olsun, Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğsun bebeğin... verdiğin bilgiler için çok tşk ederim gerçekten yüreğime su serptin . iyi ki varsınız endişeliydim ama şimdi rahatladım.

Ben temmuz ayında tarlusal ile adet gördüm Ağustos ayında yine adet olmadım bugün ise kahverengi bi leke gelmeye başladı ama hiçbir adet belirtisi yaşamadım normal de bel ve kasık ağrıları çok olurdu ? Sizce neyden kaynaklanabilir ?

doktorum dedi ki bi damla dahi gelse adet sayılır... bi gelişme varmı , ben de beklemedeyim ilaç biteli 3 gün oldu

canım benim test yap gebelik olabilir değilse bence doktora görün çünkü bi çok şeyden kaynaklanabilir . mesela bende yaşadım böyle lekelenmeler adetim zaten düzensiz dr hormon tahlilleri istedi bazı hormonlar yüksek çıkmış. en son dr gittiğimde gecikmeden dolay tarlusal yazdı ve adetin 24. günü gel dedi. sende farklı bişey olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…