10 gune kdr olman lzm cnim ben ictigimde 4. 5.gunde olurdumİyi akşamlar kızlar 9 mayısta regl olmam lazımdı olmadım 1 hafta bekledim kqn testi negatif çıktı doktorum tarlusal verdi içtim biteli bugün 4 gün oldu halen regl olmadım tarlusal kullanip kaçıncı günde regl oldunuz bira araştırdım insanlar farklı şeyler söylüyor kimi içmiş hemen olmuş kimi olmamış hamile olduğunu öğrenmiş böyle bir durum başından geçen var mı
Evt cnm sabah akşam kullandımİlacı nasıl kullandın sabah akşam mı
Amin cnm adetim 1 hafta geçtikten sonra kullandım bitti ilaç biteli de 6 gün olduBende 7 gündür adet olmadım ya HCG de 0.100 çıktı hamilelik yok dedi ama sol kasigimda hala ağrı var ya acaba dış gebelik olabilir mi diye çok korkuyorum bende tarlusal kullanmayın diyorum bu ilacı kullanan arkadaşlarım hemen hamile kaldılar darısı başımıza inşallah canım
Hayır canım olmadım geçen hafta pazar bitti ilaç ben daha adet olmadimHala adet olmadınn mi canim
Canim merak ettim de adet oldun mu ?Hayır canım olmadım geçen hafta pazar bitti ilaç ben daha adet olmadim
ben tam 10.gunde oldm 10 12 gunde olursunİyi akşamlar kızlar 9 mayısta regl olmam lazımdı olmadım 1 hafta bekledim kqn testi negatif çıktı doktorum tarlusal verdi içtim biteli bugün 4 gün oldu halen regl olmadım tarlusal kullanip kaçıncı günde regl oldunuz bira araştırdım insanlar farklı şeyler söylüyor kimi içmiş hemen olmuş kimi olmamış hamile olduğunu öğrenmiş böyle bir durum başından geçen var mı
Dış gebelik olsa değeriniz yüksek çıkardı sonuçta hcg hormonu giriyor vücüdunuzaBende 7 gündür adet olmadım ya HCG de 0.100 çıktı hamilelik yok dedi ama sol kasigimda hala ağrı var ya acaba dış gebelik olabilir mi diye çok korkuyorum bende tarlusal kullanmayın diyorum bu ilacı kullanan arkadaşlarım hemen hamile kaldılar darısı başımıza inşallah canım
15gun geçti hala adet olmadım sence ne olabilir son üç aydır biranda adet süresi 28 den 32-35 e çıktı bu ayda böyle oldu 4 aydır hep silik çıkıyor doktor kist mist de yok dedi adet söktürücü de bu işe yaramadı ne yapacağımı bilemiyorumDış gebelik olsa değeriniz yüksek çıkardı sonuçta hcg hormonu giriyor vücüdunuza
Bende hala olmadım ya nerdeyse 20 gün olacakHayır canım olmadım geçen hafta pazar bitti ilaç ben daha adet olmadim
Hamile kalmadan benim de öle oldu 50 günde zor adet oluyordum ki günü gününe olurdum bu yaşıma kadar pco dedi doktorum bence başka bi doktora daha git15gun geçti hala adet olmadım sence ne olabilir son üç aydır biranda adet süresi 28 den 32-35 e çıktı bu ayda böyle oldu 4 aydır hep silik çıkıyor doktor kist mist de yok dedi adet söktürücü de bu işe yaramadı ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?