Tarlusal kullananlar

gmkb01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
143
48
48
32
İyi akşamlar kızlar 9 mayısta regl olmam lazımdı olmadım 1 hafta bekledim kqn testi negatif çıktı doktorum tarlusal verdi içtim biteli bugün 4 gün oldu halen regl olmadım tarlusal kullanip kaçıncı günde regl oldunuz bira araştırdım insanlar farklı şeyler söylüyor kimi içmiş hemen olmuş kimi olmamış hamile olduğunu öğrenmiş böyle bir durum başından geçen var mı

10 gune kdr olman lzm cnim ben ictigimde 4. 5.gunde olurdum

Bende 7 gündür adet olmadım ya HCG de 0.100 çıktı hamilelik yok dedi ama sol kasigimda hala ağrı var ya acaba dış gebelik olabilir mi diye çok korkuyorum bende tarlusal kullanmayın diyorum bu ilacı kullanan arkadaşlarım hemen hamile kaldılar darısı başımıza inşallah canım

Amin cnm adetim 1 hafta geçtikten sonra kullandım bitti ilaç biteli de 6 gün oldu

ben tam 10.gunde oldm 10 12 gunde olursun

Dış gebelik olsa değeriniz yüksek çıkardı sonuçta hcg hormonu giriyor vücüdunuza

Dış gebelik olsa değeriniz yüksek çıkardı sonuçta hcg hormonu giriyor vücüdunuza
15gun geçti hala adet olmadım sence ne olabilir son üç aydır biranda adet süresi 28 den 32-35 e çıktı bu ayda böyle oldu 4 aydır hep silik çıkıyor doktor kist mist de yok dedi adet söktürücü de bu işe yaramadı ne yapacağımı bilemiyorum

Hamile kalmadan benim de öle oldu 50 günde zor adet oluyordum ki günü gününe olurdum bu yaşıma kadar pco dedi doktorum bence başka bi doktora daha git

Adet olmadıysan tekrar test yap bildiğim höre ilaç içip adet olmadığında hamilelik olabiliuo

Merhabalar oldum olasi adet duzensizligim var 2 hafta once doktora gittim pcos tanisi koydu ve yogun iltihap oldugunu soyledi beta hcg degerim negatifti muayeneden birkac gun sonra 3 4 gun lekelenme oldu kontroe gittigimde sokmesi icin tarlusal verdi bugun 4. Gun kullandigim 5 gun kullanmami soyledi fakat dun geceden beri kahverengi akintilarim var yogunlugu camasiri.a bulasicak derecede hapi birakmali miyim acaba basina boyle bisey gelen var mi etrafimdanda lekelenme hamilelik olmasin fln denildi ama sonucum negatifti

Arkadaslar ben adete yakın 4 gun suren kanama yaşadım 1 damla kadar yerlesme kanamasi zannettim değilse kötü bişey mu diye hemen doktora gittim ve yaklaşık 2 aya yaklaştı adetim olmadım doktor bana tarlusal verdi beta hcg 0.100 yani negatif ti adet s okulun gel dedi 5 gün kullandım ama söyle bişey oldu tarlusal in 4 günü ovulasyontesti yaptım ve kop koyu çıktı 2 gun sonra dün silik ti 2. Çizgi yok gibiydi bugunde bi bakayım niye negatif çıkarsa calismayayim dedim ama biraz önce ki teste t ve c aynı koyuluktaydi sizce ben bidaha mi yumurtluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…