Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım. Ben klomen kullandım daha sonra çatlatma iğnesi. İğneden sonra adetime yakın lekelenmem olmaya başladı hamilelik yerleşme diye düşündüm dr a gittim kist olmuş tarlusal verdi. Kullandım 4 gün bitti. Adetime yakın lekelenme başladı hala da çamur gibi oluyo adet te olmadımMerhaba, ben kullandım
Sorunuz nedir tam olarak?
sanırım dün adet oldum canım. Lekeden farklı kana yakın bi akıntım oldu bugünde kanama gibi oldu umarım adet olmuşumdurGecmiş olsun canım
Doktor bana adet söktürücü olarak vermişti (stresli bir dönemimde 3 ay adet olmamıstım)
Yaklasık 4 yıl oldu
Kullandıktan bir kac gün sonra adet oldum; baska bir sorun yasamadım
Ama senin problemin farklı olabilir
Bence doktorun ile bir konus
Belki farklı bir ilaç önerir.
Evet öyle duymuştum ama bu kistten dolayı çamur gibi lekelenmem çok oldu dünde kanamaya yakın bişe olunca adet mi yoksa kistten dolayı mı lekelenme oldu diye kafam karışmıştıTarlusalda ilac bitince 10 gün içerisinde adet olunuyor
Adet oldunuz mu acabaEvet öyle duymuştum ama bu kistten dolayı çamur gibi lekelenmem çok oldu dünde kanamaya yakın bişe olunca adet mi yoksa kistten dolayı mı lekelenme oldu diye kafam karışmıştı
Cnm bende doktora gittim klomen kullandım 5 yumurtam oluştu 5 tane 16-18-20-22-26 boyutlarında tutar diye iğne vermedi ilişki önerdi regl günü adet olmadım 3 gün geçince hamileyim sandim (akıntı sık idrar bel ağrısı olunca) kanda baktirdim negatif çıktı oradan nöbetçi doktora gittim baktirdim 5 cm kist oluşmuş dedi adet sokturmek için tarlusali verdi adetin geceli 5 gün oldu ilaç kullanali 2 gün ama benim belirtilerin hala var ama idrar testi yapsamda cikmiyor sende kist varken bu belirtiler var miydi cnm merak ettim ve ilaç sonrası ne zaman adet oldunEvet adet oldum tarlusal kullandıktan sonra şu anda hamileyim incir kürü yaptım adet olunca yarın da dr a gidicem bugün öğrendim hamile olduğumu canım
Ne zamandır çocuk düşünüyosun. Kaç aydır klomen kullanıyorsunCnm bende doktora gittim klomen kullandım 5 yumurtam oluştu 5 tane 16-18-20-22-26 boyutlarında tutar diye iğne vermedi ilişki önerdi regl günü adet olmadım 3 gün geçince hamileyim sandim (akıntı sık idrar bel ağrısı olunca) kanda baktirdim negatif çıktı oradan nöbetçi doktora gittim baktirdim 5 cm kist oluşmuş dedi adet sokturmek için tarlusali verdi adetin geceli 5 gün oldu ilaç kullanali 2 gün ama benim belirtilerin hala var ama idrar testi yapsamda cikmiyor sende kist varken bu belirtiler var miydi cnm merak ettim ve ilaç sonrası ne zaman adet oldun
Daha bitmedi cnm 3 gün daha kullanacağım ayrıca kendi Derdimden hayırlı olsun demeyi unutmusum çok sevindim senin adına cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım ilaç ne zaman bitti
Amin canım çok teşekkür ederim Allah sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin ilaç bitsin bekle ilaç bittikten sonra 3-4 gün içinde olursunDaha bitmedi cnm 3 gün daha kullanacağım ayrıca kendi Derdimden hayırlı olsun demeyi unutmusum çok sevindim senin adına cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
De ne sorun gördü de klomen verdi. Bende yumurtalık tembelliği vardı sadece bir yumurtalık gelişiyodu. Dr klomen kullandırdı kaç ay sonra en son çatlatma iğnesi verdi o da kiste dönüştü bende dr a gitmeyi bıraktım ve o ay kist oluştuğu ay adetin 3. Günü incir kürüne başladım3 aydır düşünüyoruz tahliller sonucu 1 aydır kullandım cnm doktor başlattı
Cnm valla değerlerine baktı sonra verdi ama neden verdi hic sormadim yani adetimde bir kaç aydır düzensizlik olmuştu hormon testlerine baktı verdi bende gitmeyeceğim artik ama regl olduktan sonra reglin 5. Gunu kontrol verdi en son gittiğim doktor kistin düşüp dusmedigini görmek için ona gideceğim düştüğünü bilip rahatlamak için sen bir ay içinde hemen hamile kalmissin ne güzelDe ne sorun gördü de klomen verdi. Bende yumurtalık tembelliği vardı sadece bir yumurtalık gelişiyodu. Dr klomen kullandırdı kaç ay sonra en son çatlatma iğnesi verdi o da kiste dönüştü bende dr a gitmeyi bıraktım ve o ay kist oluştuğu ay adetin 3. Günü incir kürüne başladım
Bana da dedi kist oluştuğu zaman adetin 5. Günü gel dedi gitmedim inan ki. Benden sana tavsiye bu kürleri uygula canım hormon bozujlugu varsa soğan kürü hayıt kürü öneriyolar mutlaka araştır dene derim. Ben 1 yıl olacaktı Ekim'de korunmayı bırakalı nasip bugünetmişCnm valla değerlerine baktı sonra verdi ama neden verdi hic sormadim yani adetimde bir kaç aydır düzensizlik olmuştu hormon testlerine baktı verdi bende gitmeyeceğim artik ama regl olduktan sonra reglin 5. Gunu kontrol verdi en son gittiğim doktor kistin düşüp dusmedigini görmek için ona gideceğim düştüğünü bilip rahatlamak için sen bir ay içinde hemen hamile kalmissin ne güzel
Peki cnm şuan kistin var mi kaybolmuş mu soğan kurunu deneyecegim bugünden itibaren eşim sağolsun yapmış benim için psikolojim bozuldu hasta olmayınca hamilelikte çıkmayıncaBana da dedi kist oluştuğu zaman adetin 5. Günü gel dedi gitmedim inan ki. Benden sana tavsiye bu kürleri uygula canım hormon bozujlugu varsa soğan kürü hayıt kürü öneriyolar mutlaka araştır dene derim. Ben 1 yıl olacaktı Ekim'de korunmayı bırakalı nasip bugünetmiş