Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tarlusal adet sancısı yapar ilaç bittikten 1 hafta içinde âdet olursunuz20 gün adetim gecikti bende doktora gittim muayene etti ve rahim kalınlığı var gebelik olabilir dedi kan istedi kan sonucum 0.2 çıktı yani negatif tarlusala başlattı kullandığım günden beri adet ağrılarım var olucak gibi ilacın yan etkileri var mı böyle?
ilacı düzenli kullanırsanız 1 hafta içinde etkisini gösterir bitince20 gün adetim gecikti bende doktora gittim muayene etti ve rahim kalınlığı var gebelik olabilir dedi kan istedi kan sonucum 0.2 çıktı yani negatif tarlusala başlattı kullandığım günden beri adet ağrılarım var olucak gibi ilacın yan etkileri var mı böyle?
ilacı düzenli kullanırsanız 1 hafta içinde etkisini gösterir bitince
Çok teşekkür ederim ilk defa kullanıyorum da sormak istedimilacı düzenli kullanırsanız 1 hafta içinde etkisini gösterir bitince
rica ederim geçmiş olsun :)Çok teşekkür ederim ilk defa kullanıyorum da sormak istedim![]()
Teşekkür ederim eğer olmazsam tekrar doktora gitmem gerekiyor murica ederim geçmiş olsun :)
olmazsanız ilaç bittikten sonra 1 hafta içerisinde gidin tabi rahim duvar kalınlaşıyor kontrol etmeli stres yapmayın siz yinedeTeşekkür ederim eğer olmazsam tekrar doktora gitmem gerekiyor mu
İlk defa böyle gecikmem oldu o yüzden stres oluyorum sanırım teşekkür ederimolmazsanız ilaç bittikten sonra 1 hafta içerisinde gidin tabi rahim duvar kalınlaşıyor kontrol etmeli stres yapmayın siz yinede
bazı aylar oluyor gecikme ama stres yapmayın öok etkiliyor maalesef 20 gün de fazla olmuşİlk defa böyle gecikmem oldu o yüzden stres oluyorum sanırım teşekkür ederim
Doktora gittiğimde 20 günde şuan 26 gün oldu maalesef umarım bir an önce olurumbazı aylar oluyor gecikme ama stres yapmayın öok etkiliyor maalesef 20 gün de fazla olmuş
umarım olursunuz ama maalesef dönem dönem bazı durumlar geciktirebiliyorDoktora gittiğimde 20 günde şuan 26 gün oldu maalesef umarım bir an önce olurum
Evet gebelik düşündüğüm içinde geçikmiş olabilir diye düşünüyorumumarım olursunuz ama maalesef dönem dönem bazı durumlar geciktirebiliyor
gebelik testinizi yenileyin bakın tekrar ondan sonra devam edin ilaca her ihtimale karşıEvet gebelik düşündüğüm içinde geçikmiş olabilir diye düşünüyorum
Kan verdiğimde negatifti pozitife döneceğini sanmıyorumgebelik testinizi yenileyin bakın tekrar ondan sonra devam edin ilaca her ihtimale karşı
geç döllenme durumuna göre kan verdiyseniz alın ilacı o zaman sizKan verdiğimde negatifti pozitife döneceğini sanmıyorum
Zaten 20 gün gecikmemde olsa çıkardı diye düşünüyorum ilacı kullanıyorum zaten hatta yarın biticek umarım bir an önce gelir adetimgeç döllenme durumuna göre kan verdiyseniz alın ilacı o zaman siz
tabi çoktan belirtisi verirdi fazla olmuş gününüz olur merak etmeyinZaten 20 gün gecikmemde olsa çıkardı diye düşünüyorum ilacı kullanıyorum zaten hatta yarın biticek umarım bir an önce gelir adetim
İnşallahtabi çoktan belirtisi verirdi fazla olmuş gününüz olur merak etmeyin