• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal kullananlar bakabilir mi?

Eder eder😊 ben kullandim biraktigim da kutu da 3 tane kalmisti ama normal adetim devam etti kesilmedi
keske direk sana yazsaydim salak gbi girmedgm site kalmadi ama bisi dicem dun leke gbydi bugunse kirmizi oldu geliyor gelmesine ama hani pihtili yogun yoğun olur ya o yok suan az da diyemem leke dencek gbi deil simdi ondan fazla okdr arada kaldim ki anlatamam birakayim ozmn dimi

keske direk sana yazsaydim salak gbi girmedgm site kalmadi ama bisi dicem dun leke gbydi bugunse kirmizi oldu geliyor gelmesine ama hani pihtili yogun yoğun olur ya o yok suan az da diyemem leke dencek gbi deil simdi ondan fazla okdr arada kaldim ki anlatamam birakayim ozmn dimi

Benimde oyle oldu pıhtı gibi degildi seninki gibiydi biraktim adet devam eti normal gunde bitti. Çok şükür bi sıkıntı olmadi

ilacı birakinca adetiniz kesildimi yoksa devam mi etti suan adet oldm tarlusal 4.gunundeyimde doktora gidemiorm korona randebu vermiolar danisamiorm haliyle
Adetim başlayınca bıraktım doktorum öyle söylemişti. Ama senin doktorun ne der bilemem

Adetim başlayınca bıraktım doktorum öyle söylemişti. Ama senin doktorun ne der bilemem
doltorq gidemem randevu verilmiyor adetim gelmeyince aldimnadet oldm ama suan orta derecede geliyor birakaym mi die duaundum seninkini mrknettm ilaci birakinca adetin kesilmedi dimi

Doktora göründünmü neden olurmuş acaba ben yarına randevu aldım bakalım ne diyecek
bende gittim doktora bisey cikmadi bende smear estleri kan vs yaptirdim da daha once doğum kontrol hapi kullanip birakmistim onlar birakildigindada olabiliomus uzun sure birde ertesi gun hapi veya antibiyotik kullanirsan olabilior doktor dio ben kac senedir duzensiz dio olabilio dio

bende gittim doktora bisey cikmadi bende smear estleri kan vs yaptirdim da daha once doğum kontrol hapi kullanip birakmistim onlar birakildigindada olabiliomus uzun sure birde ertesi gun hapi veya antibiyotik kullanirsan olabilior doktor dio ben kac senedir duzensiz dio olabilio dio
Geçmiş olsun..Benimde normal çıktı..Bugün ilacım bitiyor ilaç bitince 10 gün daha beklemem gerekiyormuş..karnım çok şiş nefes almakta zorlanıyorum..tarlusalmı yapıyor bilmiyorum sürekli bir ağlama hali..Ne zormuş yaa

Back