- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Arkadaşlar tarlusalın ilk günü lekelenmem oldu 2. Günü normal adet kanamam başladı böyle yaşayan var mı ne yaptınız ilacı bıraktınız mı
Adet kanamaniız başladıysa ivmenize gerek yok. Kanama olması için içiliyor bu ilaçArkadaşlar tarlusalın ilk günü lekelenmem oldu 2. Günü normal adet kanamam başladı böyle yaşayan var mı ne yaptınız ilacı bıraktınız mı
Özür dilerim meşgul ediyorum ama bana tarlusal kullabıpta bırakmış olan yollayabilecek biri var mı kaç lira isterse verebilirim lütfen çok acilArkadaşlar tarlusalın ilk günü lekelenmem oldu 2. Günü normal adet kanamam başladı böyle yaşayan var mı ne yaptınız ilacı bıraktınız mı
O ilaç elinde olan varmidir bilmiyorum ama kutu bittikten sonra adet olunuyor. Pahalı bi hap değil eczaneden alamaz misiniz?Özür dilerim meşgul ediyorum ama bana tarlusal kullabıpta bırakmış olan yollayabilecek biri var mı kaç lira isterse verebilirim lütfen çok acil
İlaç satışı yasak diye biliyorumÖzür dilerim meşgul ediyorum ama bana tarlusal kullabıpta bırakmış olan yollayabilecek biri var mı kaç lira isterse verebilirim lütfen çok acil
Kırmızıya dönerse ilacı bırak aynısı başıma geldi adetim söküldü kendiliğindendüşük için kullanıldığından satışı yasak. burada da yasak diye biliyorum.
aynısı bana oldu dün tarlusala başladım bugün kahverengi lekelenmem başladı.
bir fikri olan yok mu?
O adet olmanı sağlar başka bi ilaç alya ben adet gecikmesi için eczaneye gittim bunu verdi bana.bir tane içtim şimdi ama baktım internette hem yan etkileri fazla hem de adet söktürücü.ben napayim kullanmaya devam mi etsem şimdi bir daha içmezsem yarın adet mi olurum ben olmak istemiyorum 1 hafta boyunca olmamam lazım..
ya ben adet gecikmesi için eczaneye gittim bunu verdi bana.bir tane içtim şimdi ama baktım internette hem yan etkileri fazla hem de adet söktürücü.ben napayim kullanmaya devam mi etsem şimdi bir daha içmezsem yarın adet mi olurum ben olmak istemiyorum 1 hafta boyunca olmamam lazım..
tatile gideceğim eşimle beraber nedeni önemli değil ki sorumun cevabını arıyorumPeki neden geciktirmek istiyorsun ki
evet de şimdi bir tane içtim ve adet günüme 1 ya da 2 gün kaldı adet geciktirici işe yaramayabilir.erken adet olur muyum bir tane hap aldim ve bıraktım diyeO adet olmanı sağlar başka bi ilaç al
Ben kutuyu bitirince oluyorum adet 1 tane bi etki yapmazevet de şimdi bir tane içtim ve adet günüme 1 ya da 2 gün kaldı adet geciktirici işe yaramayabilir.erken adet olur muyum bir tane hap aldim ve bıraktım diye
1 tane etki etti ve gününden önce regl oldum geç olsun isterken erken oldumBen kutuyu bitirince oluyorum adet 1 tane bi etki yapmaz
Kanama için olduğunu biliyorum kızlar sağolun cvplar içindoktorum lekelenmem var dediğimde devam et demişti o yüzden sordum kanama başlayınca bırak dedi
kacinci gun sokuldu az az gelsigi surece ictiniz ni konunun ustunden gecmis 1 yil ama benim durumum suan sizinkiyle aynk kirmiziya döndü yeni ama sokulcekmi bakalim yazz a baslicam da adetimin 3.gunu bunu adetten saymam mi gerekiyorKırmızıya dönerse ilacı bırak aynısı başıma geldi adetim söküldü kendiliğinden
Kaçıncı gün hatırlamıyorum malesefkacinci gun sokuldu az az gelsigi surece ictiniz ni konunun ustunden gecmis 1 yil ama benim durumum suan sizinkiyle aynk kirmiziya döndü yeni ama sokulcekmi bakalim yazz a baslicam da adetimin 3.gunu bunu adetten saymam mi gerekiyor. Tamamen kırmızıya dönüşüncr bırakmıştım
ilacı birakinca adetiniz kesildimi yoksa devam mi etti suan adet oldm tarlusal 4.gunundeyimde doktora gidemiorm korona randebu vermiolar danisamiorm haliyleKaçıncı gün hatırlamıyorum malesef
kacinci gun sokuldu az az gelsigi surece ictiniz ni konunun ustunden gecmis 1 yil ama benim durumum suan sizinkiyle aynk kirmiziya döndü yeni ama sokulcekmi bakalim yazz a baslicam da adetimin 3.gunu bunu adetten saymam mi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?