Tarlusal kullananlar bakabilir mi?

Kanama için olduğunu biliyorum kızlar sağolun cvplar için doktorum lekelenmem var dediğimde devam et demişti o yüzden sordum kanama başlayınca bırak dedi

Özür dilerim meşgul ediyorum ama bana tarlusal kullabıpta bırakmış olan yollayabilecek biri var mı kaç lira isterse verebilirim lütfen çok acil
O ilaç elinde olan varmidir bilmiyorum ama kutu bittikten sonra adet olunuyor. Pahalı bi hap değil eczaneden alamaz misiniz?

düşük için kullanıldığından satışı yasak. burada da yasak diye biliyorum.

aynısı bana oldu dün tarlusala başladım bugün kahverengi lekelenmem başladı.
bir fikri olan yok mu?

düşük için kullanıldığından satışı yasak. burada da yasak diye biliyorum.

aynısı bana oldu dün tarlusala başladım bugün kahverengi lekelenmem başladı.
bir fikri olan yok mu?
Kırmızıya dönerse ilacı bırak aynısı başıma geldi adetim söküldü kendiliğinden

ya ben adet gecikmesi için eczaneye gittim bunu verdi bana.bir tane içtim şimdi ama baktım internette hem yan etkileri fazla hem de adet söktürücü.ben napayim kullanmaya devam mi etsem şimdi bir daha içmezsem yarın adet mi olurum ben olmak istemiyorum 1 hafta boyunca olmamam lazım..

O adet olmanı sağlar başka bi ilaç al

Peki neden geciktirmek istiyorsun ki

Kanama için olduğunu biliyorum kızlar sağolun cvplar için doktorum lekelenmem var dediğimde devam et demişti o yüzden sordum kanama başlayınca bırak dedi
Kırmızıya dönerse ilacı bırak aynısı başıma geldi adetim söküldü kendiliğinden
kacinci gun sokuldu az az gelsigi surece ictiniz ni konunun ustunden gecmis 1 yil ama benim durumum suan sizinkiyle aynk kirmiziya döndü yeni ama sokulcekmi bakalim yazz a baslicam da adetimin 3.gunu bunu adetten saymam mi gerekiyor

Kaçıncı gün hatırlamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…