- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 963
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
benimde ayni suan tarlusal kullaniorm bugun 4.gunu dun adet oldm kirmizi ama sokulmedi daha biraktinizmi ilaci gelince birakinca kanama dururmu birde endiseliyimMerhaba sorunuzun üstünden zaman geçmiş ama benimde sorunum aynı sizin ne zaman bitti adetiniz
Merhaba benim durumum farklıydı biraz 13 haftalık düşük yapmıştım içeride parça kalınca tarlusal verdiler dökülsün diye kanama durmadı malesef 10 gün olmasına rağmen kalan parça temizlenşnce kesildibenimde ayni suan tarlusal kullaniorm bugun 4.gunu dun adet oldm kirmizi ama sokulmedi daha biraktinizmi ilaci gelince birakinca kanama dururmu birde endiseliyim
Endişelenmeyin ama bitiyor kanama adet düzenindeki gibiMerhaba benim durumum farklıydı biraz 13 haftalık düşük yapmıştım içeride parça kalınca tarlusal verdiler dökülsün diye kanama durmadı malesef 10 gün olmasına rağmen kalan parça temizlenşnce kesildi
Geldi mi adetiniz ben de tarlusal ıctım dün bitti adet bekliyorum 13 gün gecıkmıstıMerhaba sorunuzun üstünden zaman geçmiş ama benimde sorunum aynı sizin ne zaman bitti adetiniz
Hapın bittiği gün adetim geldi benimGeldi mi adetiniz ben de tarlusal ıctım dün bitti adet bekliyorum 13 gün gecıkmıstı
Benim efa gecikti pko,var dedi ama kist yok dedi biri,var dedi kafam karıştı hala adet olmadım birakali 3 gün olduTarlusal biteli dokuz gün oldu henüz regl olmadım kızlar en geç kaç güne olur sizce?
Geldi mi regl neden kullanmistinTarlusal biteli dokuz gün oldu henüz regl olmadım kızlar en geç kaç güne olur sizce?
Regl im gelmedi gebelik de yoktu tarlusal aldım ama ilaç biteli benim on gün oldu regl olmadım henüz canım bende de pko var ama ondan mı ilaç ile bile gelmedi bilmiyorumGeldi mi regl neden kullanmistin
Sen bi gebelik testi yap canımRegl im gelmedi gebelik de yoktu tarlusal aldım ama ilaç biteli benim on gün oldu regl olmadım henüz canım bende de pko var ama ondan mı ilaç ile bile gelmedi bilmiyorum
Negatif kuzumSen bi gebelik testi yap canım
Benim de 3 gün oldu biteli hiç olmucak gibi hissediyorum bi karamsarlık doktora gittim çok kalınlaşmış 22 mm olmuş rahîm dedi ama hala sökülmedim hiç böyle bişey yaşamazdım daha yaşım 23Regl im gelmedi gebelik de yoktu tarlusal aldım ama ilaç biteli benim on gün oldu regl olmadım henüz canım bende de pko var ama ondan mı ilaç ile bile gelmedi bilmiyorum
Ah keşke gebelik olsa kuzum ama pko dan dolayı sökülmedi sanırım ama ilaç ile bile sökülmemesi kötü Bi şeyBenim de 3 gün oldu biteli hiç olmucak gibi hissediyorum bi karamsarlık doktora gittim çok kalınlaşmış 22 mm olmuş rahîm dedi ama hala sökülmedim hiç böyle bişey yaşamazdım daha yaşım 23
Keşke ama negatıf bırakalı 3 gün oldu hala adet olmadım içimde ateş topu var sanki çok taktım:/Ah keşke gebelik olsa kuzum ama pko dan dolayı sökülmedi sanırım ama ilaç ile bile sökülmemesi kötü Bi şey
Doktora tekrar gittin mi canım 10 gündür mü adet olmadın senRegl im gelmedi gebelik de yoktu tarlusal aldım ama ilaç biteli benim on gün oldu regl olmadım henüz canım bende de pko var ama ondan mı ilaç ile bile gelmedi bilmiyorum
İlaç bitti on gün oldu hala regl olmadım pko da bazen bu ilaç ile bile regl gelmiyormuş öyle okudum burada. Bugün doktor a gittim kan verdim ama bayram sonu çıkacakmış sağlık ocağı olduğu içinDoktora tekrar gittin mi canım 10 gündür mü adet olmadın sen
Canım hormon testi mi yaptırdınİlaç bitti on gün oldu hala regl olmadım pko da bazen bu ilaç ile bile regl gelmiyormuş öyle okudum burada. Bugün doktor a gittim kan verdim ama bayram sonu çıkacakmış sağlık ocağı olduğu için
Beta canım gebelik içinCanım hormon testi mi yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?