tarlusal kulanan varmı...

22sevcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
3
3
86
58
slm arkadaşlar yeni uyeyim aranızda tarlusal kulananız varmı ilac bittikten kac gün sonra adet oldunuz adet düzensizligi ara ara yaşıyordum bu seferki epey bir gecikti dr gittim hormon teslerim gayet temiz cıktı kanda gebelikte yok ilacım biteli beş gün oldu hala adet olmadım cevaplarınıza şimdiden cok teşekür ederim kızlar..

10 Gün içinde olmalısın olmazsan tekrar git bence.

canım aynı şeyi bende yaşadım. tarlusaldan önce 3 test yaptım negatif. bitti ilaç olmadım regl ama ilaç bittikten 3 gün sonra yine test yaptım kan testleri bunlar hep yine negatif. dün hassas gebelik testi yaptım tek çizgi. bende pco hastasıyım. düşünmekten yoruldum yardım edin nolur

Yakında kullandım. Reglim 15 gün gecikmişti stresten. Normalde kutu bitince 10 gün içinde olur dediler ama ben daha kullanırken 3. gün oldum. 10 güne kadar bekleyin, sürekli düşünmek de geciktiriyor düşünmemeye çalışın.

bütün testler negatif, olmadım diye ilaç bittikten 3 gün sonra da yaptım o da negatif. neden olmuyor ki o zaman çıldırıcam artık kızlar

bütün testler negatif, olmadım diye ilaç bittikten 3 gün sonra da yaptım o da negatif. neden olmuyor ki o zaman çıldırıcam artık kızlar

Etki süresi 10 güne kadar. Adet tarihiniz de geçmiş gebelik olsa çok büyük ihtimalle çıkardı. Bunu düşünüp rahatlayıp bir hafta daha bekleyin. Olmazsa tekrar test zaten ki muhtemelen o da negatif çıkacaktır. Sonrasında da gebelik değil de bir sorun var mı yok mu diye mutlaka doktora görünün. 10 güne kadar sökmesi lazım bir haftanız var.

ilaç bitti zaten bugün 6.gün bitiyor 7ye girdim, olmadım hala. kistlerim var pco hastasıyım ondan olmuyor olabilir mi? şüpheli ilişkim de ayın 1inde oldu. olsaydı kan testlerinde çıkardı şimdiye değil mi?

Kan testlerinde kesinlikle çıkardı diyebilirim eğer kanda gebelikte çıkmadıysa şimdiye kadar. pco ve kistler yüzünden tabiiki olmayabilirsiniz hatta en büyük etkilerinden biri bu zaten bahsettiğiniz hastalıkların. Bir an önce doktora görünün geçmiş olsun.

çok çok sağolun içimi rahatlattınız. kanda hiç çıkmadı şimdiye kadar bir aydır yapıyorum test. çok sağolun eğer olamazsam diye bu cumaya randevu aldım.

Merhaba bayanlar tarlusal kullanip normalde adetim ilk 4 gün içinde gelirdi hap biteli bugün 6 gün oldu ve dün öğlen kırmızı uzun bi kan damarı şeklinde akinti gibi geldi bnde adet oldum zannettim sadece o kadarmış devamı yok bu nedir peki böyle olan varmı acaba kafayı yicem rahim filmi çekilmeye gitcekim ama adetim gelmedi yine neyapacağım i şaşırdım bi yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…