• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal ile ilgili küçük bir sorum var🤔

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.560
598
Arkadaşlar adetim 18 gün gecikince doktor tarlusal verdi. Kullanmaya başladım daha bitmesine iki hapım kaldı ama bende kanama başladı acaba hapa devam ediyoruz muyuz? Ayrıca 3. Günü hormon testi yapacak bu günü 1 diye sayacam değil mi?

Arkadaşlar adetim 18 gün gecikince doktor tarlusal verdi. Kullanmaya başladım daha bitmesine iki hapım kaldı ama bende kanama başladı acaba hapa devam ediyoruz muyuz? Ayrıca 3. Günü hormon testi yapacak bu günü 1 diye sayacam değil mi?
Adetin basladigi tarih 1.gün ayni durumdayiz bende tarlusal ictim adeti bekliyorum test icin

Hadi hayırlısı acaba ilaç içsem mi? Kalanları
Canim benim günüm baya geçti o yuzden içtim adeti bekliyorum test icin dedim ya gunde 2 tane iciliyo genelde inan cok tedirginlik yasiyorum hormon testlerine para vermeden devlette yaptirmak için ozel muayaneye gidiyorum çünkü acaba kac günde sonuclar çıkar insallah hakkimizda hayirlisi olsun senindemi gebelik için

Canim benim günüm baya geçti o yuzden içtim adeti bekliyorum test icin dedim ya gunde 2 tane iciliyo genelde inan cok tedirginlik yasiyorum hormon testlerine para vermeden devlette yaptirmak için ozel muayaneye gidiyorum çünkü acaba kac günde sonuclar çıkar insallah hakkimizda hayirlisi olsun senindemi gebelik için
Yok ben gebelik değil adet düzensizliği. Prolaktinim 27 çıkmış sanırım o yüksek doktor daha bakmadı ama

Prolaktin benimde 28 canim hic sorma baya yuksek benimde hormonlar ondan zor adet goruyoruz hemde gebelikte sikinti yasiyoruz hormon baskilayici ilaclarla adet goruyoruz ışte
Prolaktinin düşüşü kolay benim hamileliğimde once de böyleydi hap verdi o ay gebe kaldım 😉 onu takma yani Allah başka dert vermesin

Yine beeennnnn kızlar tarlusal biteli 9 gün oluyor bacaklarimda kabarmalar ve kaşıntı var sizce sebebi olabilir mi?

Back