- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.560
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin basladigi tarih 1.gün ayni durumdayiz bende tarlusal ictim adeti bekliyorum test icinArkadaşlar adetim 18 gün gecikince doktor tarlusal verdi. Kullanmaya başladım daha bitmesine iki hapım kaldı ama bende kanama başladı acaba hapa devam ediyoruz muyuz? Ayrıca 3. Günü hormon testi yapacak bu günü 1 diye sayacam değil mi?
Hadi hayırlısı acaba ilaç içsem mi? KalanlarıAdetin basladigi tarih 1.gün ayni durumdayiz bende tarlusal ictim adeti bekliyorum test icin
Canim benim günüm baya geçti o yuzden içtim adeti bekliyorum test icin dedim ya gunde 2 tane iciliyo genelde inan cok tedirginlik yasiyorum hormon testlerine para vermeden devlette yaptirmak için ozel muayaneye gidiyorum çünkü acaba kac günde sonuclar çıkar insallah hakkimizda hayirlisi olsun senindemi gebelik içinHadi hayırlısı acaba ilaç içsem mi? Kalanları
Yok ben gebelik değil adet düzensizliği. Prolaktinim 27 çıkmış sanırım o yüksek doktor daha bakmadı amaCanim benim günüm baya geçti o yuzden içtim adeti bekliyorum test icin dedim ya gunde 2 tane iciliyo genelde inan cok tedirginlik yasiyorum hormon testlerine para vermeden devlette yaptirmak için ozel muayaneye gidiyorum çünkü acaba kac günde sonuclar çıkar insallah hakkimizda hayirlisi olsun senindemi gebelik için
2 tane kalmıştı bitir dedi doktor . Bitirdim bu gün hormon baktı prolaktin yüksek bakalım ne diyecekYok yaa geldigi gibi çöp o.
Ben oyle yaptim yani. Oyle hatirliyorum
Prolaktin benimde 28 canim hic sorma baya yuksek benimde hormonlar ondan zor adet goruyoruz hemde gebelikte sikinti yasiyoruz hormon baskilayici ilaclarla adet goruyoruz ışteYok ben gebelik değil adet düzensizliği. Prolaktinim 27 çıkmış sanırım o yüksek doktor daha bakmadı ama
Prolaktinin düşüşü kolay benim hamileliğimde once de böyleydi hap verdi o ay gebe kaldımProlaktin benimde 28 canim hic sorma baya yuksek benimde hormonlar ondan zor adet goruyoruz hemde gebelikte sikinti yasiyoruz hormon baskilayici ilaclarla adet goruyoruz ışte
Amin inşallahProlaktinin düşüşü kolay benim hamileliğimde once de böyleydi hap verdi o ay gebe kaldımonu takma yani Allah başka dert vermesin
Fsh benim 8 çıkmış benim doktor normal dedi...nette 10 üzeri çocuk zor yazıyor bilgin var miAmin inşallah
Fsh benimde 4.61 cıktı inan Fsh hakkında hic bilgim yok biriside ben bursa okumuştum dusuk olunca da olmuyormuşFsh benim 8 çıkmış benim doktor normal dedi...nette 10 üzeri çocuk zor yazıyor bilgin var mi