• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal ilacı kullananlar?

Gamzekrraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
68
6
1
28
Merhaba arkadaşlar ben gebelikten şüphe ediyordum tarlusal ilacını kullandım ve bu sürectede testler yaptım hep negatifti ilacı kullandıktan üç gün sonra adetimi 6 gün geçirdim adetim bitti banyomu yaptım ve bir hafta sonra bende lekeler gelmeye başladı çamasırımda Kahverengi şeklinde bu ilacın yan etkisi falanmıdır yada adetimi tekrar mı söktürmeye çalışıyordur bilgisi olan varmı?

Bende sürekli kullanıyorum hatta şuanda kullanıyorum bnde öyle bir şey olmadı yan etki yapacağını düşünmüyorum çünkü adet sökücü ve duzenliyecidir

Bende sürekli kullanıyorum hatta şuanda kullanıyorum bnde öyle bir şey olmadı yan etki yapacağını düşünmüyorum çünkü adet sökücü ve duzenliyecidir
İlk kullandığınız zamanı hatırlıyormusunuz peki birde bana nasıl düzenli kullandığınızı söylermisiniz

Merhaba bende 1 yıldır evliyim vajinusmus hastasıydım 14 gün oldu aşalı 18 ağustosta yendim bu süreçte hiç korunmadık pms dönemimde ilişki yaşadım son reglim 24 Temmuz yumurtlama dönemimde geçti adetim 25 ağustosta olacaktı olmadı doktora gittim bi yumurtam patlamış çok fazla yumurtlığım varmış kan testi yaptı herşeyim normal gebelik yok gebeliğe engel bi durum yok dedi tarlusal verdi bugün ilacı ikinci kez içtim sabah akşam içiyorum içtiğim günlerde ilişki yaşarsam hamilelik olur mu acaba ? İçip hamile kalanları duymuştum ilaç bittikten sonra regl i bekliycem olmazsa hamile olma olasılığım nedir acaba ?

Back